Whamisa

Saapuessaan Koreasta Suomeen syksyllä 2017 Whamisan suosio räjähti käsiin. Tämä ei ole ihme: moni käyttäjä totesi Whamisan olevan ensimmäinen ihonhoitosarja, jonka tulokset ovat silminnähden tehokkaita! Whamisan erikoisuus on sen fermentoidut raaka-aineet, joita iho pystyy hyödyntämään paremmin. Tuotteet on pakattu täyteen iholle tarpeellisia raaka-aineita.

Ale
Hyvä valinta
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Ihotyyppi
Hiustyyppi
Ongelma
Pakkausmateriaali
Sertifiointi

Showing 1–24 of 33 results

Whamisa on k-beautyn ensimmäisiä luonnonkosmetiikkabrändejä

Whamisa on korealainen, sertifioitu luonnonkosmetiikkabrändi, jonka tuotteiden salaisuus piilee fermentoiduissa aktiiviaineissa sekä vedettömissä tuote koostumuksissa. Niin sanottu k-beauty eli korealainen ihonhoito on noussut koko maailman tietoisuuteen, ja monet vannovatkin sen rutiinien nimeen. Korealaisen kosmetiikan joukossa Whamisa erottuu edukseen luonnonmukaisuudellaan, sillä vain harvoin korealainen kosmetiikka ylettää luonnonkosmetiikan vaatimalle tasolle.

Whamisa on vuonna 2010 perustettu tuotemerkki. Suomeen Whamisa lanseerattiin vuonna 2017, ja se nousi heti suureen suosioon. Whamisa on sittemmin valloittanut monen sydämet sekä kosmetiikkahyllyt ihanilla, ihoa hellivillä tuotteillaan. Ihastu sinäkin, ja ota Whamisa seurantaan Instagramissa, @whamisafinland.

Korealainen ihonhoito ja 7 skin method

Korealaisen kauneusihanteen mukaan meikitön iho on kaiken kauneuden lähtökohta: iho itsessään on jo niin kaunis, ettei sitä tarvitse piilottaa paksun meikin alle. Ihon täytyy olla “dewy”, eli heleä ja kasteisen raikas.

Etelä-Korean kuivattava ilmasto ja miljoonakaupungin ilmansaasteet vaativat iholta ja ihonhoidolta paljon. Siksi korealainen luottaa hoitotuotteiden kerrostamiseen eli niin sanottuun ”leijeröintiin”, joka pakkaa ihoon rutkasti enemmän kosteutta ja ravintoaineita, kuin tavanomainen, länsimainen ”kolmen tuotteen taktiikka”.

Whamisan tuotteita on helppo kerrostaa, sillä tuotteiden koostumukset ovat ihanan kevyitä ja kosteuttavia. Tuotteita voi käyttää yhdessä Whamisan muiden tuotteiden kanssa tai voit yhdistää niitä muuhun kosmetiikkaan.

Whamisan tuotteita käyttäessä suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan 7 skin method– ohjetta, josta voit lukea lisää blogistamme. Jutun juju on siinä, että kasvovesi kerrostetaan iholle seitsemän kertaa käsin painellen. Metodia noudattamalla kaunis ja kuulas iho on taattu, etkä halua enää luistaa ihonhoitorutiineista.

Fermentoidut raaka-aineet

Whamisan erikoisuus on fermentoidut raaka-aineet sekä vedettömät tuotekoostumukset. Fermentointi tarkoittaa maitohappokäymistä. Fermentoinnin avulla raaka-aineet saadaan pilkottua pienempään muotoon, jolloin iho pystyy käyttämään aineita tehokkaammin hyödykseen. Fermentoitujen raaka-aineiden ravinnepitoisuus on tavallisia raaka-aineita korkeampi. Fermentointi tuottaa myös muita ihoa ravitsevia ainesosia, kuten aminohappoja.

Whamisa on kehittänyt ja tutkinut tuotteittaan yli kymmenen vuoden ajan, minkä ansiosta se on noussut pioneeriksi ihonhoitotuotteiden fermentointiteknologiassa, luonnollisissa säilöntämenetelmissä ja vedettömissä koostumuksissa. Veden sijaan tuotteissa vaikuttavat luomuviljellyt raaka-aineet.

Whamisa tukee toiminnallaan kestävää kehitystä

Whamisa on pyrkinyt luopumaan pakkausmuovin käytöstä niin pitkälle kuin mahdollista. Tuotesarja on kokenut uudistuksen kesällä 2020, jonka jälkeen tuotteet on pakattu aikaisempaa kierrätettävimpiin ja kestävämpiin materiaaleihin, jotka säilyttävät tuotteiden koostumuksen ja arvokkaat fermentoidut ainesosat laadukkaina.

Uudistuksen myötä muovi on korvattu pakkausmateriaaleissa kierrätettävällä pinnoitetulla lasilla, joka on valmistettu osittain jo kierrätetystä lasista. Lasipakkauksen lajittelu käytön jälkeen on ilmastoteko. Pakkauksissa on myös käytetty biohajoavaa muovia.

Tuotteiden paketoinnissa käytetyt kartonkipakkaukset ovat kompostoituvia ja musteet, joita pakkauksissa on käytetty, ovat soijapohjaisia. Pakkauksiin on myös lisätty selkeät kuvalliset ohjeet, joiden avulla pakkausten kierrätys onnistuu vaivattomasti.

Lisäksi ekologisuus on otettu huomioon tuotteiden koostumuksissa sekä raaka-aineissa. Whamisa ei käytä tuotteissaan kansainvälisesit säädeltyjä, harvinaisia kasvilajeja.

Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa

Whamisan tuotteet ovat BDIH-sertifioituja ja tuotteissa pyritään käyttämään mahdollisimman paljon luomulaatuisia ainesosia. Tuotteilla on myös EWG-sertifikaatti.

Whamisan pakkauksista löytyy viittaus yrityksen arvomaailmaan

Oletko huomannut, että Whamisan pakkauksissa on teksti ”Jesus loves you” tai muu kristillinen lause? Korealaiset kosmetiikkabrändit haluavat usein tuoda esille yrityksensä arvomaailmaa. Tämä on Whamisan tapa tuoda esiin arvopohjaansa.

Jos ihosi on todella herkkä, Whamisa saattaa olla tällöin ihollesi liian aktivoiva sarja. Tällöin suosittelemme ihoa vahvistavaa Esse Sensitive -sarjaa.

Saisiko olla 20 % alennuskoodi?

Liittyessäsi Hyväntekijöihin saat kertakäyttöisen -20 prosentin alennuskoodin heti sähköpostiisi.

Nyt tai ei koskaan on oikea aika tehdä pienistä arjen valinnoista tärkeitä ja painavia – astu hyvään seuraamme. Hyväntekijänä saat erityisiä etuja. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.