Patyka

Pariisilainen luksusmerkki Patyka valmistaa innovatiivisia ja ajattoman tyylikkäitä tuotteita parhaista luomulaatuisista raaka-aineista, joiden hankinnassa on kunnioitettu Reilun kaupan periaatteita. Tehokkuus ja ylellisyys yhdistyvät Patykan korkealaatuisissa tuotteissa ympäristö- ja ihoystävällisiin raaka-aineisiin sekä kestäviin valmistustapoihin.

Patyka
Ale
Hyvä valinta
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Ihotyyppi
Hiustyyppi
Ongelma
Pakkausmateriaali
Sertifiointi

Showing 1–24 of 47 results

Kaikissa Patykan tuotteissa on käytetty pakkausmateriaalina joko kartonkia (ulkopakkaus), muovia tai lasia. Kartonki tulee vastuullisista ja omavaraisista suomalaisista metsistä. Kartongin painatuksessa käytetään kasviperäistä mustetta mikä helpottaa materiaalin kierrätystä, eikä se myöskään saastuta vettä. Kartonkipakkauksissa ei käytetä liimaa, vaan ne taitetaan käsin.

Patykan tuotepakkauksissa käytettävä muovi on vähintään 50 % kierrätettyä muovia ja muovipakkaukset ovat myös 100 % kierrätettäviä. Uusissa tuotteissa muovin määrää on vähennetty.

Lasia käytetään tuotepakkauksissa mahdollisimman paljon, sillä se on parhaiten kierrätettävä materiaali koska sen kierrättäminen ei vaadi paljon energiaa. Lasi on myös laadultaan paras materiaali.

Saisiko olla 20 % alennuskoodi?

Liittyessäsi Hyväntekijöihin saat kertakäyttöisen -20 prosentin alennuskoodin heti sähköpostiisi.

Nyt tai ei koskaan on oikea aika tehdä pienistä arjen valinnoista tärkeitä ja painavia – astu hyvään seuraamme. Hyväntekijänä saat erityisiä etuja. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.