Nurme

Pieni virolainen perheyritys Nurme valmistaa käsin 100% luonnollisia ja laadukkaita luonnonkosmetiikkatuotteita tarkkaan valikoiduista raaka-aineista. Aromaterapeuttisten hius- ja vartalotuotteiden lisäksi valikoimaan kuuluu myös täysin hajusteettomia tuotteita, jotka sopivat herkimmällekkin iholle.

Ale
Hyvä valinta
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Ihotyyppi
Hiustyyppi
Ongelma
Pakkausmateriaali
Sertifiointi

Näytetään 1–24 / 80 tuotteesta

Nurme on pieni virolainen perheyritys, jonka käsintehdyt luonnonkosmetiikkatuotteet valmistetaan 100% luonnollisista, laadukkaista ja tarkkaan valikoiduista raaka-aineista. Tuotteiden vaikuttavina aineina käytetään virolaisia kukkia ja kasveja, jotka suojaavat ja hoitavat ihoa myös pohjoisen talven ankarissa olosuhteissa. Tuotevalikoimaan kuuluu useita palasaippuoita ja -shampoita, jotka ovat ekologisia zero waste -tuotteita parhaimmillaan. Nurmen palasaippuat ovat luonnonmukaisia ja sopivat niin vartalon, kasvojen kun käsienkin pesuun. Nurme palashampoot taas puhdistavat hiukset ja hiuspohjan hellästi ja sisältävät runsaasti hoitavia sekä ravitsevia raaka-aineita. Unisex vartalo- ja hiustuotteiden lisäksi Nurmen valikoimaan kuuluu hajusteettomia tuotteita vauvojen ja pienten lasten ihon hoitoon, jotka sopivat erinomaisesti myös herkkäihoisille aikuisille.

Nurmen nimi on viroa ja tarkoittaa niittyä. Merkki vertaakin tuotteitaan niityn kukkiin ja kasveihin, jotka ovat kaikki omanlaisiaan, herkkiä, voimakkaita ja villejä. Nurmen arvoiksi perustaja Marit Tiits mainitsee fyysisen ja henkisen tyytyväisyyden lisäksi sopusointuisen elämisen yhdessä luonnon kanssa. Nurme-tuotteiden kautta hän haluaa tarjota kaikille mahdollisuutta huolehtia itsestään, kuunnella kehoaan sekä nauttia elämästä. Tuotteiden laadussa ei tingitä, vaan jokainen saippua, voide ja shampoo on valmistettu käsin parhaista raaka-aineista ilman mitään ylimääräistä.

Natural Goods Companyn Hyväntekijät

Nyt tai ei koskaan! On juuri oikea aika tehdä pienistä arjen valinnoista tärkeitä ja painavia – astu hyvään seuraamme. Hyväntekijänä saat erityisiä etuja.

Liittyessäsi Hyväntekijöihin saat kertakäyttöisen -20 prosentin alennuskoodin heti sähköpostiisi.

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.