Novexpert

100 % luonnollinen, hypoallergeeninen, säilöntäaineeton ja vegaaninen. Tällaiseen komboon ei moni kosmetiikkasarja pysty. Novexpert on poikkeus sekä tavanomaisen- että luonnonkosmetiikan joukossa. Neljän ranskalaisen tutkijan ja tohtorin kehittämä kosmeseuttinen eli lääketieteen puolelta vaikutteita saanut sarja sopii aivan kaikille ihotyypeille.

Ale
Hyvä valinta
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Ihotyyppi
Hiustyyppi
Ongelma
Pakkausmateriaali
Sertifiointi

Showing 1–24 of 40 results

Novexpert yhdistää luonnolliset raaka-aineet ja huippumodernin teknologian. Hyvin korkeat pitoisuudet aktiiviraaka-aineita ja parhaimmat anti-age-vaikutteet saavat aikaan äärimmäisen tehokkaat ja luonnolliset tuotteet. Mikä parasta – Novexpert on täysin säilöntäaineeton sarja, ja hypoallergeenisuutensa vuoksi se sopii myös hyvin herkälle iholle! Novexpert on määritelly tuotteidensa tuoksuihin maksimissaan 4 eri molekyyliä. Tavallisissa hajusteissa määrä voi olla jopa yli 50.

Novexpert-sarja sisältää viisi eri raaka-aineisiin pohjautuvaa linjaa eri ihotyypeille:

C-vitamiinilinja sekaiholle, tukkeutuvalle tai samealle iholle, stressaantuneelle tai saasteiden vaikutusten alaiseksi joutuneeelle iholle, pigmenttimuutosten hoitoon, ikääntyvälle iholle ja aknen tai arpien hoitoon.

Sinkkilinja aknen hoitoon kaiken ikäisille, aknearpien ja pigmenttiläiskien hoitoon.

Hyaluronihappolinja kaikille ihotyypeille, kuivalle ja pintakuivalle iholle, ikääntyvälle iholle, samealle iholle, auringon rasittamalle iholle.

Magnesiumlinja herkälle, ärsyyntyvälle iholle, ihon vahvistamiseen.

Kollageenilinja aikuiselle, ikääntyvälle tai kimmoisuuden kadottaneelle iholle, kollageenia, ehkäisemään vapaiden radikaalien aiheuttamia soluvaurioita ja valovanhenemista.

Cosmeceutical eli kosmeseuttinen on yhdistetty kahdesta sanasta, “cosmetic” ja “pharmaceutical”. Näiden kahden sanan yhdistelmä määrittelee tieteellisemmän kosmetiikkatyypin, jossa käytetään hyvin teknisesti edistyneitä valmistusmenetelmiä sekä niin korkeita raaka-aineipitoisuuksia, että niille voidaan luvata lääkkeenomainen teho, olematta kuitenkaan lääkkeitä. Novexpert vie kosmetiikkatuotteiden valmistuksen niin lähelle lääketeollisuutta, kuin mahdollista. Tuotteiden valmistus tapahtuu usein kliinisissä ja jopa steriileissä olosuhteissa, jotka sopisivat lääketeollisuuden käyttöön.

Novexpertin suosituimpia tuotteita ovat:

Saisiko olla 20 % alennuskoodi?

Liittyessäsi Hyväntekijöihin saat kertakäyttöisen -20 prosentin alennuskoodin heti sähköpostiisi.

Nyt tai ei koskaan on oikea aika tehdä pienistä arjen valinnoista tärkeitä ja painavia – astu hyvään seuraamme. Hyväntekijänä saat erityisiä etuja. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.