Toimitus / Natural Goods Company

Satojen laaksojen ekokosmetiikkaa – ja ihonhoidon ihmeellinen detox

23.3.2020,
Natural Goods Company

Eteläisen Ranskan Aveyronista tulee muutakin kuin maailman kuuluisinta sinihomejuustoa. Aveyronin alueella sijaitsee Ranskan kauneimpia kyliä. Seutu on luonnonystävän ja romantikon unelmaa: vesistöjä, jylhiä vihreitä kukkuloita ja vanhoja kivitaloja suloisista tönöistä linnamaisiin ilmestyksiin. Satojen laaksojen maisemissa valmistetaan myös Haut-Ségalan ekosertifioitua (Ecocert, Cosmebio) luonnonkosmetiikkaa.

Biohajoavaa, ympäristöystävällistä, vegaanista luonnonkosmetiikkaa

Ranskalainen Laboratoire du Haut-Ségala valmistaa käsityötaidolla Aveyronin laboratoriossaan kosmetiikkatuotteita korkealaatuisista luomuraaka-aineista. Tuotteet sisältävät laadukkaita kukkaisvesiä ja hellävaraisesti kylmäpuristettuja öljyjä, joissa on tallella arvokkaat aktiiviaineet.

Haut-Ségalan tuotteet sopivat erinomaisesti koko perheen turvalliseen ihonhoitoon, myös lapsille. Brändin ideologiaan kuuluu pelkistetty, yksinkertainen ihonhoito omalle iholle sopivilla täsmäaineksilla, jotka aidosti ravitsevat ja hoivaavat.

Helppoa ihonhoitoa – Haut-Ségalan aloe vera

Sinulle, joka haluat ihonhoidoltasi ekologisuuden lisäksi helppoutta ja laatua, Haut-Ségalan aloe vera -linja on todellinen löytö. Kohtuuhintaiset tuotteet sisältävät runsaasti loistolaatuista aloeta, joka mineralisoi, kosteuttaa, ravitsee, neutraloi vapaita radikaaleja ja toimii tulehduksenvastaisesti yli 200 aktiivisen ainesosan voimin.

Yli 98 % aloe vera -linjan raaka-aineista ovat luonnollista alkuperää. Tuotteet sopivat kaikkiin vuodenaikoihin, kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Niitä voivat mainiosti käyttää myös miehet.

Haut-Ségalan aloe vera -linjassa on ihon puhdistukseen tarkoitetut misellivesi ja puhdistusmaito. Päiväaikaiseen ihonhoitoon tarjolla on päivävoide ja päiväseerumi, ja yöksi omat täyteläisemmät voiteensa ja seeruminsa. Lisäksi linjassa on viilentävä silmänympärysgeeli ja jokapaikan hoitoon tarkoitettu aloe vera -geeli.

Haut-Ségalan suosituimmat tuotteet TOP3

1. Kylpyhuoneen ja matkalaukun ykköspurkki ihon jokaiseen vaivaan

Haut-Ségalan monitoiminen aloe vera -geeli on koko perheen pelastajatuote. Geeli kosteuttaa ja rauhoittaa herkkää, kutisevaa ja kuivaa ihoa.

Geeliä voi käyttää myös kasvoseerumina kasvoveden jälkeen antamaan lisäkosteutta. Konsti on täydellinen esimerkiksi talvella, kun kuivaa ihoa toisinaan kiristää tai iho on muuten ärtynyt. Geeli on mainio apu sheivauksen tai parranajon jälkeen rauhoittamaan ihoa. Auringossa vahingoittuneelle iholle aloe vera -geeli antaa välitöntä helpotusta.

2. Luomulaatuinen risiiniöljy ripsien ja kynsien kasvuvoimaksi

Monet meistä haaveilevat kauniista kaartuvista ripsistä ja terveistä kynsistä. Tekoripsien ja -kynsien uudella kultakaudella on myös toinen puoli; kaikki eivät halua maksaa synteettisten kemikaalien ja liimojen roolista kauneudenhoidossaan.

Luonnollinen risiiniöljy auttaa vahvistamaan omia kynsiä, ripsiä ja kulmakarvoja säännöllisessä käytössä. Risiiniöljy on turvallinen ja hyvä vaihtoehto myös perheen teineille. Myös hiukset rakastavat sitä.

Risiiniöljy on mainio tuote meikinpoistoon varsinkin helposti tukkeutuvalle iholle. Sillä lähtee myös vedenkestävä ripsiväri.

3. Kukkaisvedet – ihonhoidon ranskalainen kylämenetelmä

Haut-Ségalan autenttiset vedettömät kukkaisvedet kuljettavat ranskalaiseen kylään. Kuvittele itsesi viettämään kuumaa kesää upeisiin luontomaisemiin, johonkin noista Aveyronin loputtomista kivihuviloista.

Sovitaan niin, että hoidat ihoasi koko pitkän kesän Haut-Ségalan ”ihodetoxilla.” Kerrostat iholle runsaasti kosteuttavaa lempikukkaisvettäsi, jonka lukitset kasvoille muutamalla tipalla valikoitua luonnonöljyä. Voit toistaa rutiinia useitakin kertoja kerralla. Kukkaisvettä ja öljyä voi myös miksata valmiiksi kämmenkupissa ennen levittämistä kasvoille. Jos iho kaipaa lisää vesikosteutta, kukkaisveden ja öljyn väliin voi lisätä vielä aloe vera -geelin.

Valitse ruusuvesi kuivalle, ohuelle ja ikääntyvälle iholle, ja hamamelisvesi rasvaisemmalle, suurihuokoisemmalle sekä sekaiholle. Voit myös käyttää rinnakkain molempia kukkaisvesiä.

Tuo yksinkertainen ranskalainen kylämenetelmä on ihonhoitorutiini, jossa vähemmän on enemmän. Se auttaa ihoa paastoamaan runsaista hoitotuotteista ja ulkoisesta stressistä. Iho voi vain olla, levätä ja elpyä.

Ja mitä tapahtuu? Miksi sitä ei voisi kokeilla myös keväisessä Suomessa.

Nyt 23.-29.3.2020 välisenä aikana tarjoamme Haut-Ségalan koko valikoiman -25% alennuksella. Tule ostoksille!

0 0 votes
Article Rating
Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.