Toimitus / Natural Goods Company

Miten metsä hoitaa ihoa?

6.7.2021,
Natural Goods Company

”Jos et pääse metsään, tuo metsä ihollesi.”

Innovatiiviset, kotimaisen tuotekehityksen tuloksena syntyneet ihoa ja immuunipuolustusta vahvistavat ihonhoitotuotteet ovat vihdoin täällä.

Reconnecting Nature™ tarjoaa puhtaiden metsiemme ihmeen; ainutlaatuisen mikrobiekosysteemin hyödyt jokaisen saataville ihonhoitotuotteiden muodossa. Koko perheen käyttöön sopivat tuotteet sisältävät terveyttä ylläpitäviä ainesosia, jotka on tieteen avulla saatu yhdistettyä ihonhoitotuotteisiin.

Kosmetiikan kautta iholle tuodaan käytännössä ”likaa” – mutta hyvää sellaista! Kyseessä on metsämikrobiuute, eli niin sanottu metsäpöly, joka koostuu yhdistelmästä erilaisia maa-aineksia, kuten humushappopitoista multaa ja mineraaleja. Yhdistettynä luomulaatuisiin raaka-aineisiin, kuten omega-rasvahappoja sisältäviin kasviöljyihin, metsäpölyn avulla saadaan aikaiseksi monipuolisia ihonhoidollisia hyötyjä.

Pyrkimyksenä ovat ihonhoitotuotteet, jotka vahvistavat ihoa ja häiritsevät luontoa mahdollisimman vähän.

Metsäkylvyn monet hyödyt

Ihmiselle on luontaista olla kosketuksissa luonnon kanssa, ja kehon monipuolinen mikrobisto on yksi terveyden kulmakivistä. Päivittäinen, lyhytkin metsässä oleilu vahvistaa tutkitusti vastustuskykyämme ja rikastuttaa mikrobiomiamme.

Nykyaikana kaupungistuminen on kuitenkin aiheuttanut sen, että suurimmalta osalta ihmisistä päivittäinen luontoyhteys on kadonnut, jonka seurauksena myös erilaiset terveys- ja iho-ongelmat ovat lisääntyneet. Tällöin iho jää paitsi tärkeästä immuunipuolustuksen harjoituksesta, jonka avulla keho puolustautuu allergioita ja immuunivälitteisiä sairauksia vastaan.

Täysin uudenlainen raaka-aine

Metsäpölyn hyödyntämistä ihonhoidossa on tutkittu Helsingin ja Tampereen yliopistojen ADELE-hankkeessa. ADELE eli ”Autoimmune Defense and Living Environment” -projektissa kehitetään materiaaleja ja tapoja, joilla ehkäistään immuunivälitteisten sairauksien syntyä.

Metsämikrobiuute eli Reconnecting Nature™ valmistetaan kuivaamalla ja jauhamalla, jonka jälkeen raaka-aine käsitellään autoklaavilla. Lopputuloksena on hienojakoinen pulveri, jota voidaan yhdistää monenlaisiin kuluttajatuotteisiin, kosmetiikan lisäksi myös esimerkiksi tekstiileihin.

Ihosi on monimuotoinen ekosysteemi, joka auttaa kehoasi pysymään vastustuskykyisenä ja tasapainoisena. Probioottiset ihonhoitotuotteet sisältävät perinteisesti yhtä tai korkeintaan muutamaa mikrobilajia, kun taas Reconnecting Nature™ -mikrobiuute sisältää tuhansia erilaisia lajeja. Mukana on monipuolisesti erilaisia mikrobeja, joita kaikkia ei olisi edes mahdollista kasvattaa laboratorio-olosuhteissa. Näin suuri kattaus mikrobeja iholla antaa huomattavasti suuremman herätteen immuunipuolustukselle, kuin yksittäiset lajit.

Mahdollisimman pieni kuormitus luonnolle

Moi Forestin tuotteet on pakattu innovatiiviseen, täysin uudenlaiseen kierrätettävään kartonkituubiin. Korkki puolestaan on kierrätettävää muovia. Tuotteet ovat COSMOS Organic -sertifioitua luomulaatuista kosmetiikkaa, vegaanisia sekä hiilineutraaleja ja valmistettu Suomessa.

Kokonaisuutena Moi Forest on terveyttä ja hyvinvointia edistävä, ja samalla ympäristölle lempeä ihonhoitosarja, jonka tuotteista hyötyy ihan jokainen iästä ja ihotyypistä riippumatta.

Tällä hetkellä sarjaan kuuluu kaksi tuotetta:

  • Moi Forest Forest Dust Multipurpose Cream 50 ml
  • Moi Forest Nurturing Forest Dust Baby Cream 50 ml

Reconnecting Nature™ -metsämikrobiuutetta löytyy myös kotimaisen Luonkosin zero waste -metsäkakuista:

  • Luonkos Infinity Reconnecting Nature -Öljypuhdistuskakku 60g
  • Luonkos Vitality Reconnecting Nature -Vartalokakku 60g

Lue lisää Moi Forestin sivustolta metsäpölyn taustalla olevista tutkimuksista.

0 0 votes
Article Rating
Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.