Toimitus / Natural Goods Company

Ahkeran uimarin ihonhoitorutiini

28.7.2021,
Natural Goods Company

Ihosi kaipaa erityistä huolenpitoa ennen uintireissua ja sen jälkeen, sillä uima-altaan veden sisältämät epäpuhtaudet voivat aiheuttaa iho-ongelmia ihottumien ja aknen muodossa. Veteen liuotettu kloori voi kuivattaa ihoasi varsinkin, kun vedessä viihtyy pidempään. Kokosimme tärppituotteet ihosi suojaamiseksi ja hoitamiseksi, vietit sitten päiväsi rantaveden roiskeissa tai uima-altaassa polskutellen.

Ennen uintia puhdistetaan ja suojataan

Kasvosi rakastavat vesikylpyjä meikittömällä iholla, sillä tiedät varmaankin sen tunteen, kun kastunut ripsiväri tuo silmiisi pandakarhun katseen ja valunut meikki kasaantuu ja tuhrintuu inhottavasti.

Absolutionin uudistunut La Créme Douce Démaquillante -puhdistusvoide sujahtaa uimakassiin kätevästi ja se onkin mainio 2-in-1 -tuote puhdistaessaan sekä silmä-, että kasvomeikkisi. Se on pakattu kierrätettävään alumiinipakkaukseen, joka tukee Absolutionin tavoitteita pienentää hiilijalanjälkeä. Myös korkki on kierrätettävää materiaalia!

Aurinkosuojan merkitystä uimarille ei voi vähätellä

Turvalliset luonnonkosmetiikan aurinkovoiteet suojaavat herkkää hipiää fysikaalisen aurinkosuojan avulla. Sinkkioksidi ja titaanidioksidi -partikkelit heijastavat haitalliset UV-säteet iholtasi peilin tavoin. Ihon palaminen on yleistä sekä runsaasti vedessä aikaa viettävillä, sekä rannalla loikolevilla auringonpalvojilla.

Mikä luonnonkosmetiikan aurinkosuojista tekee niin erityisen mainioita, ovat upeat, hoitavat kasviöljyt. Sen lisäksi, että luonnonkosmetiikan aurinkosuojan käyttäminen on turvallista terveydellesi, pitää se samalla ihosi pehmeänä ja kimmoisana. Vedenkestävä aurinkovoide estää kloorin imeytymistä ihollesi muodostaen suojaavan hunnun ihon pinnalle.

Fysikaaliset aurinkosuojat alkavat suojata ihoasi heti levityksen jälkeen, eikä odotteluaikaa tarvita, kuten kemiallisten eli synteettisten aurinkosuojien kanssa. Lapsen iho, sekä atooppisen kuiva iho palavat herkemmin auringossa, joten kannattaa kiinnittää erityistä huomiota pienten vesipetojen suojaamiseen! Varsinkin pitkähihaiset ja -lahkeiset vaatteet suojaavat lapsen ihoa auringolta hyvin.

Helppokäyttöinen puikko kasvojen suojaamiseen


Kesän suosituimman aurinkosuojatuotteen maininnan saa Mádaran uusi Pro-Active Sunscreen Stick! Kyllä vain, olette rakastuneet tähän näppäristäkin näppärimpään, taskukokoiseen aurinkosuojapuikkoon!
Kätevä, vegaaninen mineraalisuoja tasoittaa ihosi sävyä kuten BB-voiteet tekevät. Sen levittäminen käy käden käänteessä, jolloin olet hetkessä valmis vesileikkeihin. Kenellä on mukamas aikaa odotella aurinkovoiteen imeytymistä, kun hiekkaranta ja aurinko kutsuvat?

Vastuullinen Mádara huomioi ympäristön pakkauksissaan ja tuotteet ovatkin pakattu kierrätettävään muoviin. Aurinkosuojapuikkoa voi käyttää hyvillä mielin tietäen sen olevan vaaraton ympäristölle, kuin myös ihollesi.

Kroppasi rakastaa Biosolista

Biosoliksen Sport SPF50+ on sporttiselle tyypille erittäin mainio aurinkosuoja kaikkeen vedessä tapahtuvaan urheiluun: vesihiihtoon, vesiskootterilla hurjasteluun, vesijuoksuun, surffaamiseen, pellehyppyihin ja muihin seikkailuihin. Se on rantakassisi vakiovaruste virkistävän ja viileän virvoitusjuoman lisäksi. Voit kellua laineissa huoletta, sillä voiteen ainesosat eivät kuormita kauniin Järvi-Suomemme vesistöjä, meriä, eikä pikkuruisia lampia. Erityismaininnan Biosolis saa hyväntekeväisyydestä lahjoittaessaan 1 prosentin myynnistä koralliriuttojen suojeluun.

Uinnin jälkeen puhdistusta ja kosteutusta

Fysikaalinen aurinkosuoja pysyy hyvin iholla, ellei se kulu tai sitä pyyhitä pois. Sen takia se kaipaa myös toimivan puhdistustuotteen vesileikkien ja -urheilun jälkeen!

Villiruusua vartalollesi

Neals´s Yard Remediesin Wild Rose Shower Oil on pakattu kauniin siniseen, kierrätetystä muovista valmistettuun pumppupulloon. Vegaaninen öljy vaahtoutuu kermaisen pehmeäksi huuhtoutuen iholtasi helposti. Nopeasti huuhtoutuva koostumus minimoi vedenkulutuksen, jolloin ympäristö kiittää ja kumartaa. Öljyinen aurinkosuoja lähtee suihkuöljyn avulla helposti iholtasi, sillä liuottaakseen tuotteen iholta, on puhdistustuotteen koostumuksen oltava mahdollisimman lähellä poistettavan aurinkovoiteen koostumusta. Tämän takia perinteinen suihkugeeli ei ole paras vaihtoehto aurinkovoiteen poistamiseen.

Camelliansiemenöljyä kasvoillesi

Vaikka Mádaran Pro-Active Sunscreen -puikko tasoittaa ihoasi kauniisti läpikuultavan nudesävyn avulla tehden ihostasi ihanan heleän, niin kaikki hyvä loppuu aikanaan. Puhdistaaksesi aurinkosuojan kasvoiltasi, tarvitset siihen Whamisan Organic Flowers Cleansing -öljyä. Camelliansiemenöljy yhdessä hasselpähkinä- ja avokadoöljyn kanssa syväpuhdistavat ihohuokoset ja vievät aurinkovoiteen rippeet mennessään, sillä kuka tarvitsee UV-suojaa illalla, kun aurinkokin painuu unten maille?

Älä unohda after sunia!

Vaikka uintireissusi olisikin vierähtänyt uimahallissa vesijumpan merkeissä altistumatta UV-säteilylle, voit silti helliä hipiääsi Patykan vegaanisen After Sun -voiteen avulla. Et tarvitse useaa kosteusvoidetta mukaan uintireissulle, sillä voit levittää Patykaa sekä vartalollesi, että kasvojesi iholle. Harvassa ovat nimittäin ne kosteusvoiteet, jotka sopivat 2-in-1 -tuotteeksi molempiin käyttötarkoituksiin.

Auringonpalvojille tiedoksi: Jos ihosi tuntuu lämpimän hehkuvalta valokylvyn jälkeen, tuo voide ihollesi virkistyneen ja raikkaan tunteen. Kasvisperäinen bisaboli ja aloe vera tuovat ihollesi rauhan, joka auttaa vaurioitunutta ihoa paranemaan päivän koettelemusten jälkeen. Saat samalla tuoksuterapiaa, kun jasmiinin miellyttävä kukkaistuoksu hemmottelee aistejasi.

5 2 votes
Article Rating
Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.