Luonnonkosmetiikka

Luonnon inspiroimat kosteuttavat uutuudet herkälle iholle: Taika Sensitive

27.1.2022,
Natural Goods Company

Noin joka kymmenes suomalainen kärsii kosmetiikka-allergiasta. Ihonsa herkäksi kokevia on vielä suurempi osuus väestöstä, ja talven vaihtelevat olosuhteet lisäävät oman ripauksensa haasteita ihon hyvinvoinnille. Allergia-, iho- ja astmaliiton mukaan allergioiden lisäksi tuoksuherkkyys on hyvin yleistä, noin 10-40 % välillä tutkimuksesta riippuen.

Raikkaan modernilla luonnollisella arkikosmetiikalla ihastuttava kotimainen Taika on nyt laajentanut valikoimaansa herkälle ja kuivalle iholle suunnatulla hajusteettomalla kasvojenhoitolinjalla. Uusi linja kulkee nimellä Taika Sensitive ja se on kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa.

Taikan hellävaraiset ja hajusteettomat uutuudet tuovat lohtua talvipakkasten kuivattamalle, herkälle iholle. Kuten muutkin Taikan tuotteet, on Sensitive-linja hyvä valinta ympäristötietoiselle kuluttajalle, joka vaatii tuotteilta sekä eettisyyttä ja ekologisuutta että aitoa toimivuutta. Tutustu tuotteisiin.

Taika Sensitive -linja.

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle – ilman kompromisseja

Luonnonkosmetiikka voidaan hyvistä ominaisuuksistaan huolimatta joskus kokea haastavasti herkälle iholle soveltuvaksi, sillä siinä voi olla aktiivisia, ihoa stimuloivia ainesosia, jotka ärsyttävät herkkää ihoa. Lisäksi moni haluaa välttää ylimääräisiä hajusteita, vaikka ne olisivat luonnollisia. Yhä useampi kuitenkin haluaisi käyttää luonnonkosmetiikkaa sen luonnonmukaisuuden, ekologisuuden ja puhtaiden aineosien takia.

Taikan uutuuslinja vastaa nyt näihin haasteisiin herkälle iholle soveltuvilla hajusteettomilla ja täysin luonnollisilla tuotteilla, jotka eivät sisällä mitään herkästi allergisoivia tai herkistäviä ainesosia – mutta ovat silti ihanan kosteuttavia ja hoitavia.

Sensitive-sarjalla on Allergiatunnus sekä Taikan muiden tuotteiden tapaan Avainlippu osoituksena kotimaisesta valmistuksesta. Tuotteet ovat hiilineutraaleja ja vegaanisia.

Täysin luonnollisia raaka-aineita

Taika on luonnon taikaa parhaimmillaan. Taikan tuotteissa tieteellisesti tutkitut luonnon ainesosat yhdistyvät viimeisimpään luonnonkosmetiikan tuotekehitykseen ja osaamiseen.

Uusi tuotelinja sisältää neljä tuotetta herkälle ja kuivalle iholle: hellävarainen puhdistusemulsio, tehokosteuttava seerumi, 24h kosteusvoide ja rauhoittava kasvonaamio.

Tuotteiden tehoaineina vaikuttavat muun muassa kotimainen kauraöljy sekä ksylitoli, rypsiöljy, glyseroli ja kasviperäiset keramidit. Kaikki ainesosat ovat 100 % luonnollista alkuperää.

Tuotteille on myönnetty arvostettu Ecocert Cosmos Natural -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden ympäristöystävällisyyden. Ecocert valvoo ja tarkistaa tuotteiden sisällön, raaka-aineet, tuotantoprosessin sekä pakkaukset.

Taika Sensitive 24h kosteusvoide ja tehokosteuttava seerumi.

Hellävarainen puhdistusemulsio 150 ml

Täyteläinen puhdistusmaito puhdistaa ihon hellävaraisesti sekä poistaa meikin tehokkaasti, mutta lempeästi ja ihoa kuivattamatta. Iho jää pehmeäksi ja kosteutetuksi.

Hellä koostumus sisältää ihoa kosteuttavaa ksylitolia ja glyserolia sekä hoitavaa kaura- ja rypsiöljyä.

Käytä puhdistusmaitoa hieromalla pieni määrä tuotetta vedellä kostutetulle iholle. Huuhtele pois lämpimällä vedellä.

Tehokosteuttava kasvoseerumi 30 ml

Seerumin sisältämät ksylitoli ja glyseroli tehokosteuttavat ihoa pitkäkestoisesti. Kaura- ja rypsiöljy hoitavat ja kasviperäiset keramidit kosteuttavat ja suojaavat kuivaa ja herkkää ihoa.

Miellyttävän ohut koostumus imeytyy ihoon nopeasti. Seerumi soveltuu hyvin käytettäväksi kasvovoiteen alla aamuin illoin. Levitä seerumi puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle ennen kasvovoidetta.

24h kosteusvoide 50 ml

Sensitive-linjan kosteusvoide on herkälle ja kuivalle iholle ihanteellinen, pitkäkestoisesti kosteuttava kasvovoide. Täyteläinen koostumus kosteuttaa ja ravitsee kuivaa ihoa sekä tekee siitä hyvinvoivan näköisen.

Kosteusvoide sisältää hoitavaa sheavoita, kaura- ja rypsiöljyä sekä tehokkaasti kosteuttavaa ksylitolia ja glyserolia. Kasvipohjaiset keramidit tuovat kuivalle iholle kosteutusta ja suojaavat herkkää ihoa.

Levitä kasvojen iholle aamuin illoin puhdistuksen ja seerumin jälkeen.

Rauhoittava kasvonaamio 60 ml

Kasvonaamio on kuivan ihon tehotuote talveen. Voit käyttää sitä 1-2 kertaa viikossa tehohoitona tai vaikka päivittäin ihosi ollessa erittäin kuiva. Levitä naamio puhdistetuille kasvoille ja anna sen vaikuttaa noin kymmenen minuuttia. Voit myös jättää naamion yöksi kasvoille, jolloin janoinen iho saa siitä varmasti kaikki tehoaineet talteen.

Voidemainen kasvonaamio hellii herkkää ihoa ja kosteuttaa sitä runsaasti. Naamio jättää ihon miellyttävän pehmeäksi ja vahvistaa ihon omaa suojamuuria.

Ihoa hellivä kaura- ja rypsiöljy sekä sheavoi pehmentävät kuivaa ihoa. Ksylitoli ja glyseroli antavat tehokasta ja pitkäaikaista kosteutusta. Kasviperäiset keramidit kosteuttavat ja suojaavat kuivaa ja herkkää ihoa.

Taika Sensitive rauhoittava kasvonaamio.

Sensitive-linjan tunnistat söpöistä vaaleansinisistä pakkauksista

Taika Sensitive tuotteet pukeutuvat kauniiseen vaaleansiniseen asuun ja ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan kylpyhuoneen silmänruokaa. Mukavasti käteen sopivat pullot ja tuubit ovat ylpeästi kierrätysmuovia sekä kasviperäistä muovia, kuten kaikki Taikan pakkaukset. Tuotteissa ei ole ylimääräisiä ulkopakkauksia, vaan löydät kaikki tuotteen tiedot suoraan pullojen kyljestä. Tämä on hyvä valinta!

Tilaa Suomen luonnon Taikaa ihollesi!

3.3 6 votes
Article Rating
Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.