Vegaaniset tuotteet

Valitsemalla vegaanisen tuotteen voit olla varma kahdesta asiasta: hankkimassasi tuotteessa tai sen valmistuksessa ei ole käytetty eläinperäisiä ainesosia.

Mitä on vegaaninen kosmetiikka?

Vegaaniset valinnat ovat ajankohtaisia. Selkeitä perusteita vegaanisen elämäntyylin suosion kasvulle ovat ilmastokeskustelu, eläinten oikeuksien kunnioittaminen ja hyväksikäytön vastustaminen.

Vegaanisessa kosmetiikassa ei käytetä eläinperäisiä ainesosia. Meillä vegaaninen kosmetiikka on aina myös luonnonkosmetiikkaa. Kun ostat vegaanisia tuotteita Natural Goods Companystä, voit olla varma, että tuotteissa ei ole synteettisiä ainesosia ja tuotannon ympäristövaikutukset on otettu huomioon.

Luonnonkosmetiikassa käytettävät eläinperäiset ainesosat ovat tyypillisesti hunaja, mehiläisvaha, tietyt väriaineet, lampaan villarasva ja toisinaan eläimistä saatava maito, joita vegaanit haluavat välttää. Synteettisessä kosmetiikassa kirjo on laajempi, mutta sielläkin eläinten kudoksista saatavia ainesosia on alettu korvata yhä useammin synteettisesti valmistetuilla ainesosilla.

Toisinaan vegaanisuuden varmentaminen jostakin tuotteesta voi olla vaikeaa. Vegaaniselle kosmetiikalle ei ole olemassa virallista määritelmää tai tunnusta, mutta Vegan Societyn Vegan -kukkalogo auttaa tunnistamisessa.

Kokonaan vegaaniset tuotemerkkimme

Suosituin tuotemerkkimme on vegaaninen

Tarjoamme sinulle 12 tuotemerkkiä, joiden kaikki tuotteet ovat vegaanisia. Lisäksi monilta muilta tuotemerkeiltä löytyy vegaanisia tuotteita – löydät ne helposti tuotevalikoimastamme hyödyntämällä Hyvä valinta -toimintoa.

Suosituin tuotemerkkimme, Esse Probiotic Skincare, sisältää monipuolisen kattauksen Vegan Societyn hyväksymää innovatiivista vegaanikosmetiikkaa.

Esse Probiotic Skincaren ihonhoitotuotteiden sisältämät probiootit lisäävät monipuolista ja tervettä mikrobistoa ihon pinnalla. Samalla Essen tuotteet parantavat ihon puolustusmekanismeja, aineenvaihduntaa ja ylläpitävät sen tervettä pH-tasapainoa. Essen luonnonkosmetiikka sisältää myös prebiootteja, jotka ruokkivat ihon hyödyllistä bakteerikantaa.

Esse toimii tiiviissä yhteistyössä PhytoTrade Africa -järjestön kanssa. Järjestö valvoo kestävää kehitystä ja takaa eettisen ja Reilun kaupan mukaisen kohtelun maaseutuyhteisöille kasvien keräämisestä. Eläinkokeettomuus tuotannon kaikissa vaiheissa on Esse Probiotic Skincaren perusarvoja.

Suosituimmat vegaaniset tuotteemme

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.