Suomalaiset tuotteet

Suomalainen tuote on hyvä valinta. Silloin ostat tuotantoketjultaan läpinäkyvän ja eettisesti varman tuotteen, joka tukee suomalaista työllisyyttä, hyvinvointia ja osaamista.

Taika-sarjan tuotteet.

Hyvät vaikutukset

Suomessa valmistettujen ja suunniteltujen tuotteiden ostaminen tuottaa monenlaista yhteiskunnallista hyvää:

  • tukee kotimaista työllisyyttä
  • kannustaa tuotekehitystä
  • sitouttaa ja parantaa osaamista

Menestyminen kotimaassa parantaa myös tuotteiden ja tuotemerkkien kansainvälistymisen mahdollisuuksia. Suomalaisten tuotteiden tekijät tyypillisesti tunnetaan ja tuotantoketju on mahdollista jäljittää. Tuotantoprosessin läpinäkyvyys parantaa tuotteen eettisyyttä, ekologisuutta ja vastuullisuutta. Kotimaisten tuotteiden ja tuotantojen ominaisuudet ja myyntiväittämät on helppo tarkistaa, ja siksi suomalaisiin tuotteisiin voi pitkälti luottaa.

Suomalaisilla yrityksillä ja tuotteilla on hyvä maine. Turvallisuus, rehellisyys, hygienia ja laatu ovat kulttuurissamme verrattain voimissaan ja arvossaan. Viranomaistemme toiminta on maailman valvotuinta ja oikeellisinta.

Suomalaiset tuotemerkkimme

Four Reasons Nature -sarjan tuuheuttavat tuotteet.

Four Reasons Nature on luonnonmukaista, suomalaista hiustenhoitoa

Suomalaista luonnonkosmetiikkaa tehdään ilahduttavalla tavalla jatkuvasti lisää. Mahtavia esimerkkejä ovat Vantaan Piispankylässä valmistettavat Taika- ja Four Reasons Nature -sarjat, jotka ovat molemmat myös vegaanisia.

Perushygieniaan kuuluvat tuotteet kannattaa hankkia luonnollisina – ilman muoveja, eläinperäisiä ainesosia, synteettisiä säilöntäaineita, väriaineita tai hajusteita. Taikan tuotteet ovat järkevän hintaista arkikosmetiikkaa, jotka sopivat koko perheelle. Koko tuotesarja on Avainlippu-merkitty. Vinkki: Taika-jalkavoide on huippuhyvä myös käsivoiteena!

Natural Goods Companyn valikoiman Ecocert-sertifioitu Four Reasons Nature -hiustenhoitolinja valmistetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Se on toimivaa lähikosmetiikkaa koko perheen ympäristöystävälliseen ja ihmisille turvalliseen hiustenhoitoon. Tuotteita on neljälle eri hiustyypille: värjätyille, rasittuneille sekä kosteutta ja runsautta kaipaaville.

Valitse suomalaisia tuotteita

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.