Suomalaiset tuotteet

Suomalainen tuote on hyvä valinta. Silloin ostat tuotantoketjultaan läpinäkyvän ja eettisesti varman tuotteen, joka tukee suomalaista työllisyyttä, hyvinvointia ja osaamista.

Taika-sarjan tuotteet.

Hyvät vaikutukset

Suomessa valmistettujen ja suunniteltujen tuotteiden ostaminen tuottaa monenlaista yhteiskunnallista hyvää:

  • tukee kotimaista työllisyyttä
  • kannustaa tuotekehitystä
  • sitouttaa ja parantaa osaamista

Menestyminen kotimaassa parantaa myös tuotteiden ja tuotemerkkien kansainvälistymisen mahdollisuuksia. Suomalaisten tuotteiden tekijät tyypillisesti tunnetaan ja tuotantoketju on mahdollista jäljittää. Tuotantoprosessin läpinäkyvyys parantaa tuotteen eettisyyttä, ekologisuutta ja vastuullisuutta. Kotimaisten tuotteiden ja tuotantojen ominaisuudet ja myyntiväittämät on helppo tarkistaa, ja siksi suomalaisiin tuotteisiin voi pitkälti luottaa.

Suomalaisilla yrityksillä ja tuotteilla on hyvä maine. Turvallisuus, rehellisyys, hygienia ja laatu ovat kulttuurissamme verrattain voimissaan ja arvossaan. Viranomaistemme toiminta on maailman valvotuinta ja oikeellisinta.

Suomalaiset tuotemerkkimme

Four Reasons Nature -sarjan tuuheuttavat tuotteet.

Four Reasons Nature on luonnonmukaista, suomalaista hiustenhoitoa

Suomalaista luonnonkosmetiikkaa tehdään ilahduttavalla tavalla jatkuvasti lisää. Mahtavia esimerkkejä ovat Vantaan Piispankylässä valmistettavat Taika- ja Four Reasons Nature -sarjat, jotka ovat molemmat myös vegaanisia.

Perushygieniaan kuuluvat tuotteet kannattaa hankkia luonnollisina – ilman muoveja, eläinperäisiä ainesosia, synteettisiä säilöntäaineita, väriaineita tai hajusteita. Taikan tuotteet ovat järkevän hintaista arkikosmetiikkaa, jotka sopivat koko perheelle. Koko tuotesarja on Avainlippu-merkitty. Vinkki: Taika-jalkavoide on huippuhyvä myös käsivoiteena!

Naantalilainen Luonkos ja riihimäkeläinen Flow Cosmetiikka ovat molemmat suosittuja tuotemerkkejä, joilla on innovatiivisia tuotteita. Luonkosin puhdistuskakut toimivat täydellisesti kaksoispuhdistuksen ensimmäiseen vaiheeseen ja ovat loistava apu luonnonkosmetiikan aurinkovoiteiden poistamiseen iholta.

Flow Cosmetiikan palasaippuat ja -shampoot ovat kaikkien zero waste -elämäntavasta kiinnostuneiden pitkäaikaisia suosikkeja, ja niiden rinnalle ovat nousseet huippulaadukkaat ihonhoitotuotteet. Kokeile esimerkiksi suihkutettavaa hoitonestettä!

Valitse suomalaisia tuotteita

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.