Kasvohoidot

Esse

PROBIOOTTINEN ESSE KASVOHOITO IHOSI TARPEIDEN MUKAISESTI.

HOITO VOI OLLA KOSTEUTTAVA / TASAPAINOTTAVA / SYVÄPUHDISTAVA / KORJAAVA / RAUHOITTAVA

60 min, 90 €

Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, ihon tarpeen mukaisen tehotuotteen ja hieronnan sekä naamion. Myös hierontatekniikka valikoituu ihosi mukaan.

ESSE-DETOX

90 min, 95 €

Jokin edellä mainituista 1h hoidoista + syväpuhdistus joko mekaanisesti ja/tai galvaanisen hoitolaitteen avulla. Essen filosofiassa myös ihonpuhdistushoidon tulee olla ihoa hoitava, tasapainoittava ja rauhoittava. Et siis lähde hoidosta kasvot punaisina ja ärtyneenä.

ESSE AGELESS

90 min, 120 €

Anti-age-vaikutteinen hoito 40+ iholle. Hoito sisältää joko ravitsevan ja stimuloivan hieronnan tai tasapainottavan lymfahieronnan, joka valitaan ihosi tarpeen mukaan. Lisäksi tarvittaessa tehoaineiden tehostettu imeytys galvaanisella hoitolaitteella. Käytetyt hoitotuotteet tukevat ikääntyvän ihon toimintaa ja erikoisvaatimuksia.

ESSE SIGNATURE

120 min, 140 €

Kokonaisvaltaisesti rentouttava hoitokokemus. Hoito aloitetaan jalkakylvyllä, jonka jälkeen tehdään 1,5h kasvohoito + jalkojen ja käsien hieronta / tai yläselän ja pään hieronta.

ESSE ANTIOXIDANT BOOST

75 min, 95 €

Mádara

MÁDARA SOS EXPRESS

30 min, 50 €

Tee arjesta juhlaa ihoa kosteuttavalla Mádara pikahoidolla. Sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, kosteuttavan tehoseerumin, stimuloivan akupainantahieronnan ja kosteuttavan naamion.

MÁDARA SUPERSEED AROMAHIERONTA KASVOILLE

30 min, 55 €

Stimuloiva akupainantahieronta kasvoille ja rentouttava decoltehieronta ihoa rakastavilla OMEGA-3-6-siemenöljyillä. Valitsemme RAUHOITTAVAN / ENERGISOIVAN tai VAHVISTAVAN öljyseoksen.​

MÁDARA CLASSIC

75 min, 78 €

Ihoa kirkastava ja kosteuttava perushoito nuorelle iholle. Sisältää kuorinnan, mekaanisen ja/tai iontoforeesiipuhdistuksen ja ihoa rauhoittavan hieronnan ja naamion.

PROVIDA BASIC
VATA – PITTA – KAPHA

75 min, 90 €

Lempeä, klassinen luomukasvohoito, joka toteutetaan ihon yksilöllisiä tarpeita mu- kaillen ihon kuivuutta, herkkyyttä, tulehduksellisuutta epäpuhtautta tai öljyisyyttä tasapainoittaen. Sisältää tarpeen mukaan mekaanisen puhdistuksen, lymfaattisen tai klassisen kasvohieronnan.

PROVIDA DE-STRESS
– KUKKATIPPAHOITO

90 min, 110 €

Holistinen hoitokokonaisuus rentouttaa kehon ja mielen ja on avuksi erityisesti stressipe- räisten iho-ongelmien hoidossa. Hoidossa käytetään Providan Dr. Bachin menetelmällä valmistettuja biodynaamisia kukkatippatuot- teita, hoitoreseptit valikoituvat yksilöllisesti ihon ja kehon tarpeen mukaan. Hoito sisältää harmonisoivan jalkakylvyn, kasvojen, selän ja jalkojen lymfaattisen käsittelyn.

KASVOLYMFA

60 min, 65 €

Ihoa rauhoittava ja kudosta puhdistava hoito, joka rentouttaa samalla kehoa kokonaisvaltai- sesti. Sisältää pintapuhdistuksen, hoitotuot- teen ja loppuvoiteen. Hoitoa tehostava erikois- naamio + 10 €.

KESTOVÄRJÄYKSET

Ripset ja kulmat, 33 €
– hoidon yhteydessä, 27 €
Ripset, 22 €
– hoidon yhteydessä, 18 €
Kulmat, 22 €
– hoidon yhteydessä, 18 €

EHOSTUS

Päivämeikki, 40 € / 30min.
Iltameikki, 85 € / 30min.
Häämeikki, sisältää koemeikin, 95 €
Meikin yhteydessä ostetuista värikosmetiikkatuotteista -10%

Vartalohoidot

ESSE BODY & SKIN DETOX

105 min, 120 €

Kehoa puhdistava ja lymfa-aineenvaihduntaa tehostavakokonaisvaltainen hoito kasvoille ja vartalolle.
Sisältää vartalon kuorinnan, DETOX-naamion ja –hieronnan vartalolle sekä kasvojen pintapuhdistuksen,
kuorinnan ja antioksidanttisen kasvohieronnan.​

ESSE ANTI-CELLULITE / ANTI-AGE BODY

90 min, 105 €

Hoito voidaan tehdä koko vartalolle, jolloin vaikutus on ihoa kiinteyttävä tai vartalon ongelma-alueille, jolloin hoidossa keskitytään kudoksen rasva-aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen.Sisältää aktivoivan vartalokuorinnan, antioksidanttisen kaakaonaamion ja muokkaavan hieronnan, sekä lisäksi kasvojen pintapuhdistuksen, kuorinnan ja hieronnan.

TAOASIS AROMATERAPIAKÄSITTELY

75 min, 90 €

Valittavanasi virkistävä, nesteitä poistava, rentouttava tai energisoiva hoitokokonaisuus. Öljyt valitaan yksilöllisesti kehon ja mielen tarpeiden mukaan.

SHIATSUHOITO

60 min, 70 €

Perinteinen japanilainen hoitomenetelmä, joka rentouttaakehon jännityksiä tuoden kokonaisvaltaista hyvää oloa.

THAI-JOOGA

75 min, 75 €

Thai-joogahieronta on ikivanha hieronta- muoto, jossa on vaikutteita kiinalaisesta- ja thai-lääketieteestä, joogasta sekä ayurvedas- ta. Thai-joogahieronta koostuu venytyksistä, kehon manipuloinnista ja akupainannasta. Se rentouttaa ja energisoi mieltä sekä kehoa, parantaa lihasten ja nivelten liikkuvuutta ja notkeutta sekä lievittää stressiä. Hieronta tehdään vaatteiden päältä lattialla futon-pat- jan päällä. Hoitaja käyttää käsiään ja jalko- jaan avustaessaan hierottavaa jooga-asentojen kaltaisiin lempeisiin venytyksiin. Ota mu- kaan mukavat, rennot vaatteet ja vältä syö- mistä 1–2 tuntia ennen hoitoa.

LAKSHMI GRASHAN DREN KUONA-AINEITA JA NESTEITÄ POISTAVA VARTALOHOITO

75 min, 125 €

Tavoitteena kokonaisvaltainen hyvänolon tunne ja miellyttävä kevyt olo sekä pehmeän elastinen iho. Kuona-aineiden ja nesteiden poistuessa iho kirkastuu ja keho hoikistuu.

LAKSHMI GARSHAN SLIM SELLULIITTIHOITO

75 min, 125 €

Poistaa rasvakertymiä, muovaa ja kiinteyttää kehoa. Tavoitteena muotoiltu ja linjakas var- talo, joka näyttää ja tuntuu hyvältä.

LAKSHMI GARSHAN TONIC KIINTEYTTÄVÄ VARTALOHOITO

75 min, 125 €

Pehmeää, turvotuksellista selluliittia hoitava, kudoksen nestekiertoa aktivoiva ja kiinteyt- tävä hoito. Sopii myös alkavan selluliitin hoitoon ja ennaltaehkäisyyn, sekä raskauden ja laihdutuksen jälkeen palauttamaan ihon kimmoisuus.

AYURVEDINEN VARTALOHOITO

75 min, 105 €

Hoito sisältää koko vartalon kuivaharjauksen, kosmeettisen hieronnan valitulla Khadin ayurvedisellä öljyllä sekä kasvojen pintapuhdistuksen, kuorinnan ja hieronnan valituilla Providan tehoaineilla. Kuivaharjaus kuorii, siloittaa ja kirkastaa ihoa, poistaen kuollutta ihosolukkoa. Tehostaa aineenvaihduntaa ja hiusverenkiertoa sekä energisoi.

KOKOVARTALOHIERONTA

75 min, 80 €

Kosmeettinen rentouttava kokovartalohieronta, jossa käsitellään lempeästi koko keho, pää ja kasvot. Hierontaöljy/voide valitaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Syväkosteuttaa ihoa talvella tai valmistelee ihoa kesään.

SELÄN HIERONTA, klassisin ottein

30 min, 35 € tai 60 min, 70 €

RASKAUSHIERoNTA

60 min / 70€, 90 min / 90€

Hieronta tehdään kylkimakuulla ja puoli istuvassa asennossa ja tuettuna hyvään asentoon mukavasti tyynyillä. Hieronnassa käsitellään tulevan äidin koko vartalo varpaista päähän. Hieronnassa käytetään luonnollisia öljyjä jotka kosteuttavat ja ravitsevat ihoa sekä ehkäisevät raskausarpien syntyä. Sopii tehtäväksi koko raskauden ajan. Hieronta auttaa vähentämään stressiä ja rentoutumaan tunneperäisten ja fyysisten muutosten edessä. Helpottaa monia raskauden mukanaan tuomia vaivoja mm. turvotusta, liitoskipuja, lihaskipuja ja kramppeja. Suo äidille ihanan rennon hetken itsensä ja vauvan kanssa sekä valmistaa äitiä kohtaamaan vauva hellyydellä. Lisäpalveluna kasvojen pintapuhdistus, kuorinta sekä tehoaineet ja hieronta 30€ / 30 min.

KLASSINEN JALKAHOITO

75 min, 75 €

KOKONAISVALTAINEN JALKAHOITO

90 min, 90 €

Sisältää jalkojen kuorinnan, naamion ja pitkän hieronnan tai yksilöllisen vyöhykekäsittelyn.

KARVANPOISTO HUNAJALLA (ORIENTAL WAXING)

  • ylähuuli 12 €
  • kainalot 22 €
  • käsivarret 35 €
  • bikini 33-38 €
  • brassi 80 €
  • selkä / rinta 48 €
  • sääret / reidet 40 €
  • 3 alueen paketit;bikini, kainalot, sääret 95 €
/ brassi, kainalot, sääret 135 €

Hinnat sis. alv:n . Voimassa toistaiseksi alkaen 1.9.2017

Yhteystiedot

Löydät meidät Etu-Töölöstä, Museokatu 15:sta.
040 173 4420
museokatu@naturalgoodscompany.com​

Varaa aika