Kasvohoidot

Esse

PROBIOOTTINEN ESSE KASVOHOITO IHOSI TARPEIDEN MUKAISESTI.

HOITO VOI OLLA KOSTEUTTAVA / TASAPAINOTTAVA / SYVÄPUHDISTAVA / KORJAAVA / RAUHOITTAVA

60 min, 90 €

Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, ihon tarpeen mukaisen tehotuotteen ja hieronnan sekä naamion. Myös hierontatekniikka valikoituu ihosi mukaan.

ESSE-DETOX

90 min, 95 €

Jokin edellä mainituista 1h hoidoista + syväpuhdistus joko mekaanisesti ja/tai galvaanisen hoitolaitteen avulla. Essen filosofiassa myös ihonpuhdistushoidon tulee olla ihoa hoitava, tasapainoittava ja rauhoittava. Et siis lähde hoidosta kasvot punaisina ja ärtyneenä.

ESSE ANTIOXIDANT BOOST

75 min, 95 €

Ihoa hellivä, runsaasti omega-rasvahappoja sisältävä hoito vahvistaa ihoasi stressitekijöitä vastaan. Sisältää ihon toimintoja stimuloivan akupainantahieronnan ja/tai hoitotuotteiden galvaanisen imeytyksen. Erinomainen ”early anti-age 30+ sekä kuurihoitona vuodenaikojen vaihtuessa tai kun olet vaihtamassa ihonhoitorutiinejasi luonnonkosmetiikan pariin.​

ESSE AGELESS

90 min, 110 €

Anti-age-vaikutteinen hoito 40+ iholle. Hoito sisältää joko ravitsevan ja stimuloivan hieronnan tai tasapainottavan lymfahieronnan, joka valitaan ihosi tarpeen mukaan. Käytetyt hoitotuotteet tukevat ikääntyvän ihon toimintaa ja erikoisvaatimuksia.

ESSE AGELESS + ANTIOXIDANT BOOST

90 min, 120 €

Edellä mainittu yksilöllinen anti-age-vaikutteinen hoito + tehoaineiden tehostettu imeytys galvaanisella hoitolaitteella.

ESSE SIGNATURE

120 min, 140 €

Kokonaisvaltaisesti rentouttava hoitokokemus. Hoito aloitetaan jalkakylvyllä, jonka jälkeen tehdään 1,5h kasvohoito + jalkojen ja käsien hieronta / tai yläselän ja pään hieronta.

Mádara

MÁDARA SOS EXPRESS

30 min, 50 €

Tee arjesta juhlaa ihoa kosteuttavalla Mádara pikahoidolla. Sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, kosteuttavan tehoseerumin, stimuloivan akupainantahieronnan ja kosteuttavan naamion.

MÁDARA SUPERSEED AROMAHIERONTA

30 min, 55 €

Stimuloiva akupainantahieronta ja rentouttava decoltehieronta ihoa rakastavilla OMEGA-3-6-siemenöljyillä. Valitsemme RAUHOITTAVAN / ENERGISOIVAN tai VAHVISTAVAN öljyseoksen.​

MÁDARA CLASSIC

75 min, 78 €

Ihoa kirkastava ja kosteuttava perushoito nuorelle iholle. Sisältää kuorinnan, mekaanisen ja/tai iontoforeesiipuhdistuksen ja ihoa rauhoittavan hieronnan ja naamion.

PROVIDA BASIC
VATA – PITTA – KAPHA

75 min, 90 €

Lempeä, klassinen luomukasvohoito, joka toteutetaan ihon yksilöllisiä tarpeita mu- kaillen ihon kuivuutta, herkkyyttä, tulehduksellisuutta epäpuhtautta tai öljyisyyttä tasapainoittaen. Sisältää tarpeen mukaan mekaanisen puhdistuksen, lymfaattisen tai klassisen kasvohieronnan.

PROVIDA FLOWER DROPS
– KUKKATIPPAHOITO

90 min, 110 €

Holistinen hoitokokonaisuus rentouttaa kehon ja mielen ja on avuksi erityisesti stressipe- räisten iho-ongelmien hoidossa. Hoidossa käytetään Providan Dr. Bachin menetelmällä valmistettuja biodynaamisia kukkatippatuot- teita, hoitoreseptit valikoituvat yksilöllisesti ihon ja kehon tarpeen mukaan. Hoito sisältää harmonisoivan jalkakylvyn, kasvojen, selän ja jalkojen lymfaattisen käsittelyn.

KASVOLYMFA

60 min, 65 €

Ihoa rauhoittava ja kudosta puhdistava hoito, joka rentouttaa samalla kehoa kokonaisvaltai- sesti. Sisältää pintapuhdistuksen, hoitotuot- teen ja loppuvoiteen. Hoitoa tehostava erikois- naamio + 10 €.

KESTOVÄRJÄYKSET

Ripset ja kulmat, 33 €
– hoidon yhteydessä, 27 €
Ripset, 22 €
– hoidon yhteydessä, 18 €
Kulmat, 22 €
– hoidon yhteydessä, 18 €

EHOSTUS

Päivämeikki, 40 € / 30min.
Iltameikki, 85 € / 30min.
Häämeikki, sisältää koemeikin, 95 €
Meikin yhteydessä ostetuista värikosmetiikkatuotteista -10%

Vartalohoidot

ESSE BODY & SKIN DETOX

90 min, 120 €

Kehoa puhdistava ja lymfa-aineenvaihduntaa tehostavakokonaisvaltainen hoito kasvoille ja vartalolle.
Sisältää vartalon kuorinnan, DETOX-naamion ja –hieronnan vartalolle sekä kasvojen pintapuhdistuksen,
kuorinnan ja antioksidanttisen kasvohieronnan.​

ESSE ANTI-CELLULITE / ANTI-AGE BODY

75 min, 105 €

Hoito voidaan tehdä koko vartalolle, jolloin vaikutus on ihoa kiinteyttävä tai vartalon ongelma-alueille, jolloin hoidossa keskitytään kudoksen rasva-aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen.Sisältää aktivoivan vartalokuorinnan, antioksidanttisen kaakaonaamion ja muokkaavan hieronnan.​

TAOASIS AROMATERAPIAKÄSITTELY

75 min, 90 €

Valittavanasi virkistävä, nesteitä poistava, rentouttava tai energisoiva hoitokokonaisuus. Öljyt valitaan yksilöllisesti kehon ja mielen tarpeiden mukaan.

SHIATSUHOITO

60 min, 70 €

Perinteinen japanilainen hoitomenetelmä, joka rentouttaakehon jännityksiä tuoden kokonaisvaltaista hyvää oloa.

THAI-JOOGA

75 min, 75 €

Thai-joogahieronta on ikivanha hieronta- muoto, jossa on vaikutteita kiinalaisesta- ja thai-lääketieteestä, joogasta sekä ayurvedas- ta. Thai-joogahieronta koostuu venytyksistä, kehon manipuloinnista ja akupainannasta. Se rentouttaa ja energisoi mieltä sekä kehoa, parantaa lihasten ja nivelten liikkuvuutta ja notkeutta sekä lievittää stressiä. Hieronta tehdään vaatteiden päältä lattialla futon-pat- jan päällä. Hoitaja käyttää käsiään ja jalko- jaan avustaessaan hierottavaa jooga-asentojen kaltaisiin lempeisiin venytyksiin. Ota mu- kaan mukavat, rennot vaatteet ja vältä syö- mistä 1–2 tuntia ennen hoitoa.

LAKSHMI GRASHAN DREN KUONA-AINEITA JA NESTEITÄ POISTAVA VARTALOHOITO

75 min, 125 €

Tavoitteena kokonaisvaltainen hyvänolon tunne ja miellyttävä kevyt olo sekä pehmeän elastinen iho. Kuona-aineiden ja nesteiden poistuessa iho kirkastuu ja keho hoikistuu.

LAKSHMI GARSHAN SLIM SELLULIITTIHOITO

75 min, 125 €

Poistaa rasvakertymiä, muovaa ja kiinteyttää kehoa. Tavoitteena muotoiltu ja linjakas var- talo, joka näyttää ja tuntuu hyvältä.

LAKSHMI GARSHAN TONIC KIINTEYTTÄVÄ VARTALOHOITO

75 min, 125 €

Pehmeää, turvotuksellista selluliittia hoitava, kudoksen nestekiertoa aktivoiva ja kiinteyt- tävä hoito. Sopii myös alkavan selluliitin hoitoon ja ennaltaehkäisyyn, sekä raskauden ja laihdutuksen jälkeen palauttamaan ihon kimmoisuus.

SELÄN HIERONTA, klassisin ottein

30 min, 35 € tai 60 min, 70 €

KLASSINEN JALKAHOITO

75 min, 75 €

KOKONAISVALTAINEN JALKAHOITO

90 min, 90 €

Sisältää jalkojen kuorinnan, naamion ja pitkän hieronnan tai yksilöllisen vyöhykekäsittelyn.

KARVANPOISTO HUNAJALLA (ORIENTAL WAXING)

  • ylähuuli 12 €
  • kainalot 22 €
  • käsivarret 35 €
  • bikini 33-38 €
  • brassi 80 €
  • selkä / rinta 48 €
  • sääret / reidet 40 €
  • 3 alueen paketit;bikini, kainalot, sääret 95 €
/ brassi, kainalot, sääret 135 €

Hinnat sis. alv:n . Voimassa toistaiseksi alkaen 1.9.2017

Yhteystiedot

Löydät meidät Etu-Töölöstä, Museokatu 15:sta.
040 173 4420
museokatu@naturalgoods.fi​

Nyt voit varata aikoja myös sunnuntaille.

Varaa aika