Toimitus / Natural Goods Company

KESÄKAMPPIS: Esse-voiteen ja puhdistustuotteen ostajalle lahjaksi Matkapakkaus

kesäkuu 19, 2019,
Natural Goods Company

Kun ostat Essen puhdistustuotteen (200 ml) ja kosteusvoiteen (50ml) saat kaupan päälle Esse Matkapakkauksen.

>> Shoppaile täällä <<

Pakkaus sisältää 6 riittoisaa mini-, matka- ja testikokoista tuotetta tukevassa peltipakkauksessa. Ihotyypistä riippuen pääset tutustumaan kahteen puhdistustuotteeseen, kahteen erilaiseen kosteusvoiteeseen sekä ihotyypille sopiviin naamioon ja kuorintaan. Lahjan arvo on 34,90€.

Tarjous on voimassa 31.7. asti.

ESSE PROBIOTIC SKINCARE ON TULEVAISUUDEN IHONHOITOA

Probiootit ovat ehkä jo tuttuja suolistosi terveydelle, mutta ne ovat ihan yhtä tärkeitä ihosi hyvinvoinnille. Esse pohjautuu uusimpaan tieteen läpimurtoon – probioottiseen ihonhoitoon. Probioottisella ihonhoidolla vaikutetaan ihon mikrobiomiin luomalla ihossa eläville hyville mikrobeille suotuisat kasvuolosuhteet.

Tämä takaa kauniin, terveen ja hyvinvoivan ihon. Jotta ihosi toimisi parhaimmalla mahdollisella tavalla, se tarvitsee monipuolisen ja terveen mikrobipopulaation, joka suojaa sitä taudinaiheuttajilta, tukee ihon aineenvaihduntaa ja ylläpitää ihon oikeaa pH-tasapainoa.

Esse-tuotteet pohjautuvat ihoa suojaaviin ja sen toimintoja tasapainottaviin kasviöljyihin ja –uutteisiin, joilla imitoidaan ihon luontaista rasvahappovaippa ja sidotaan kosteutta ihoon.  Tuotteet sisältävät myös prebiootteja, joilla ravitaan iholle hyödyllisiä mikrobeja sekä probioottisia uutteita, jotka mm. auttavat hidastamaan ihon ikääntymisprosesseja. Valikoituihin Esse-tuotteisiin lisätään myös eläviä probiootteja, jotka lisääntyvät ihoon tasapainottaen toimintoja ja vahvistaen sen suojamekanismeja.

>> Shoppaile täällä <<

 

MIKSI KOSMETOLOGI JA LUONNONKOSMETIIKAN ASIANTUNTIJA KATJA KOKKO LUOTTAA PROBIOOTTISEEN ESSE-SARJAAN?

 

VALITSE IHOTYPILLESI SOPIVIMMAT TUOTTEET

Museokadun Salon & Spa by Natural Goods Company -hoitolan kouluttaja ja kosmetologi Johanna Joutsenniemi suosittelee ihotyypeittäin:

Rasvoittuvalle iholle:

Hyvin hoidettuna ihon väri on heleä eikä epäpuhtauksia juurikaan esiinny. Varsinkin nuorella iällä rasvoittuvalla iholla voi kuitenkin esiintyä epäpuhtauksia, kuten finnejä ja mustapäitä, sekä aknea. Rasvoittuvalla iholla talineritys on lisääntynyt ja siksi iho kiiltää runsaasti.  Ihoa ei kiristä. Huokoset erottuvat selkeästi. Ihon rakenne paksuhko, harvoin herkkä.

ESSE Gel Cleanser – Hellävarainen geelipuhdistaja rasvoittuvalle iholle

ESSE Light Moisturiser – Nuorelle ja rasvoittuvalle iholle

ESSE Oily & Combination Trial Pack – kokeilupakkaus rasvoittuvalle ja sekaiholle

 

Sekaiho:

Sekaihon tunnusmerkkeinä iho kiiltää jonkin verran ja talineritys hieman lisääntynyt. Ihoa voi kuitenkin kiristää puhdistuksen jälkeen. Pintakuivuus, samea ihonväri, paksuhko iho ja selvästi erottuvat ihohuokoset ovat tyypillisiä sekaihon merkkejä.

ESSE Gel Cleanser – Hellävarainen geelipuhdistaja rasvoittuvalle iholle

ESSE Deep Moisturiser – Tasapainottava voide normaalille ja sekaiholle

ESSE Oily & Combination Trial Pack – kokeilupakkaus rasvoittuvalle ja sekaiholle

 

Kuivalle iholle:

Kuiva iho ei kiillä, koska talineritys alentunut. Ihon rakenne on ohutI ja sitä kiristää helposti. Huokoset eivät erotu, paitsi iän myötä kudosten veltostuessa. Muutama epäpuhtaus on mahdollinen kuukautiskierron mukaan. Kuivalla iholla voi esiintyä couperosaa ja iho on altis herkkyyteen. Iho voi hilseillä ja tuntua karhealta. Nuorellakin voi esiintyä juonteita kosteuden ja rasva-aineiden puutteen vuoksi.

ESSE Cream Cleanser – Puhdistusemulsio kaikille ihotyypeille

ESSE Ultra moisturiser – Supertäyteläinen kosteusvoide kosteusköyhälle ja kuivalle iholle

Esse Dry Skin Trial Pack – kokeilupakkaus kuivalle iholle

 

Normaalille iholle:

Normaali iho kiiltää päivän aikana jonkin verran, koska talineritys on normaali. Muutoin se on sileä ja kuulas. Huokoset erottuvat hieman tai vain vähän, iän myötä enemmän. Ihoa voi kiristää aavistuksen puhdistuksen jälkeen. Talvella ja keväällä pintakuivuus on tyypillistä, Normaalilla iholla ei ole juurikaan epäpuhtauksia, mutta mustapäitä ja epäpuhtauksia voi esiintyä kuukautiskierron mukaan.

ESSE Cream Cleanser – Puhdistusemulsio kaikille ihotyypeille

ESSE Deep Moisturiser – Tasapainottava voide normaalille ja sekaiholle

ESSE Normal Skin Trial Pack – kokeilupakkaus normaalille iholle

 

OSAATKO TUNNISTAA IHOTYYPPISI?

Normaali, sekaiho, rasvainen vai kuiva? Joskus oman ihotyypin tunnistaminen on vaikeaa!
Periaatteessa perusihotyyppejä on vain kolme: normaali, kuiva ja öljyrasvainen. Muut ihotyypit, kuten sekaiho ja kuivarasvainen iho, ovat iholla esiintyviä epätasapainotiloja.

Perusihotyypin lisäksi iho voi oikkuilla ulkoisista olosuhteista, kuten ilmastoinnista, ilmansaasteista ja säätilan muutoksista.  Tämän lisäksi omassa elämäntilanteessa voi olla jotain, joka heijastuu ihon kuntoon, kuten stressi tai pitkään jatkunut huoli ja suru. Tämän vuoksi ihotyyppi tulkitaan usein virheellisesti, esimerkiksi iho ei ole välttämättä kuiva pelkästään sen perusteella, että sitä kiristää.

Oman ihotyypin ja sen oikkujen tunteminen on kaiken ihonhoidon perusta. Siksi rakensimme yhdessa kosmetologin ja luonnonkosmetiikan asiantuntijan Katja Kokkon kanssa IHO-valmennuksen.

IHO-valmennuksesta löydät täsmävinkit juuri sinun oman ihotyyppisi tai tilapäisen epätasapainotilan hoitoon. Opit tunnistamaan aidosti ihollesi hyödyllisen kosmetiikan heikkalaatuisesta, opit lukemaan INCI-listoja sekä tekemään itsellesi välittömästi kaunistavan kasvohieronnan.

 

Kommentointi suljettu

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.