Toimitus / Natural Goods Company

Mádaran uusi INFINITY-sarja tehostaa ihon puolustuskykyä – loistotuote kevään katupölyyn

toukokuu 7, 2019,
Natural Goods Company

Normaalikin iho voi olla keväällä herkkä – kiitos katupölyn, liikkuvien ilmansaasteiden ja vaihtelevan sään. Mádaran uusi kevätvahvistus, probioottinen INFINITY-sarja, rauhoittaa ärtyneemmänkin ihon.

Tuhansien vuosien ajan ankara pohjoinen ilmasto on karaissut kasveja selviämään kylmistä ja karuista olosuhteista. Roudassa säilyvät juuret, kitkerät lehdet ja karvas kaarna ovat parantaneet haavoja ja pelastaneet ihmishenkiä. Nykyajan biotekniikan avulla Mádara siirsi kasvien ainutlaatuisen selviytymiskyvyn kahteen ihon immuunipuolustusta tukevaan tuotteeseen valjastaakseen ihon oman puolustustuskyvyn käyttöön.

Luksusta ihonhoitoon tuovat seerumi ja kasvovesisuihke tasapainottavat ihon mikrobiomia, auttavat taistelemaan stressitekijöitä vastaan ja ehkäisevät ihoa kuivumasta.Ihosta tulee sileä ja samettisen pehmeä, ja se jaksaa ottaa vastaan kevään rankat rasitustekijät. Ihonsävy on kirkkaampi ja tasaisempi jo muutaman käyttökerran jälkeen. Huomaat, kuinka ihon yliherkkyys ja punoitus vähenevät selkeästi.

 

MITEN IHON IMMUNITEETTI TOIMII?

Ensisijainen suoja sisäisen ja ulkoisen mailman välillä – ihosi – kattaa valtavan kyvyn suojata sinua ulkoisilta stressitekijöiltä. Se kestää painetta, hiertymiä, hankausta, mikrobisia hyökkäyksiä, saasteita, lämpötilan vaihteluita, ja paljon muutakin.

Näiden stressitekijöiden vastustamiseksi ihon tehtävä ei ole pelkästään toimia fyysisenä suojana: se myös toimii aktiivisena puolustuselimenä. Orvaskedessä on puolustuskykyyn vaikuttavia soluja (Langerhan-solut, keratinosyytit, makrofaagit, luonnolliset tappajasolut jne.) Ihon mikrobiomilla on myös tärkeä tehtävä paikallisessa vastustuskyvyssä.

Puolustuskykyyn vaikuttavien solujen määrä vähenee ympäristön stressitekijöiden vuoksi sekä ikääntymisen myötä. Ihon reagoiminen stressitekijöihin hidastuu ja siitä tulee herkempi ja haavoittuvampi. Ihon puolustuskyvyn heikkenemisen merkkejä voivat olla krooniset sekä paikalliset ihotulehdukset ja heikentynyt parantumiskyky. Tulehdustilat altistavat vapaille radikaaleille mikä puolestaan nopeuttaa ihon vanhenemista.

INFINITY Auttaa vahvistamaan ja palauttamaan ihon hyvinvointia

INFINITY -TUOTTEIDEN VAIKUTUKSET:

 • Auttaa säilyttämään nuorekkuuden
 • Vähentää punoitusta
 • Vähentää yliherkkyyttä
 • Anti-inflammatorinen
 • Kosteuttaa
 • Elvyttää

KÄYTÄ SILLOIN KUN:

 • Iho on epätasapainossa
 • UV -säteiden aiheuttamien vaurioiden korjaamiseksi
 • Vuodenaikojen aiheuttamiin stressitekijöihin
 • Elämäntapa-stressitekijöihin
 • Henkisiin stressitekijöihin
 • Anti-age vaikutusten tehostamiseksi
 • Kun iho kaipaa elvytystä

 

INFINITY DROPS IMMUMO-SERUM – ihon puolustuskykyä vahvistava seerumi.

Ainutlaatuista lactobasillus-lysaattia, sienen betaglukaania, provitamiini D:tä ja matara-kasvin polyfenoleja sisältävä seerumi estää ihon kuivumista, tasapainottaa ihon mikrobiomia ja auttaa lievittämään hapettumisstressiä. Ihosta tulee sileä ja sametinpehmeä, sen sävy on kirkkaampi ja tasaisempi. Yliherkkyys ja punoitus lievittyvät huomattavasti.

Soveltuu kaikille ihotyypeille – erityisesti kuivalle, stressaantuneelle, yliherkälle, atooppiselle ja ikääntyvälle iholle. Levitä puhtaille kasvoille ja dekolteen iholle. Käytä ennen kosteusvoidetta. Käytä yhdessä Infinity Probiotic Essense -kasvoveden kanssa tulosten maksimoimiseksi.

 

INFINITY MIST PROBIOTIC ESSENCE – kosteuttava, ihon puolustuskykä aktivoiva kasvovesi

Vettä sitovia sokereita ja hyaluronihappoa sisältävä kevyt kasvovesi kosteuttaa ihoa välittömästi antaen sille mukavan tunteen ja suojan. Probioottinen lactobasillus-lysaatti vahvistaa ihon kosteutusta ja minimoi kosteuden haihtumisen ihon läpi, kun taas matara-kasvin polyfenolit suojaavat ympäristön haittavaikutuksilta. Ihosta tulee heti virkistynyt, rauhoittunut ja hohtavampi.

Soveltuu kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Sumuta puhtaille kasvoille ja dekolteen alueelle aamuisin ja pitkin päivää. Kasvovesi toimii loistavana päivittäisenä matkakumppanina pitäen ihosi hyvinvoivana, kosteutettuna ja hoidettuna. Ihon puolustuskyvyn maksimaaliseen aktivointiin käytä yhdessä Infinity Drop Immumo-Serum -ihon puolustuskykyä vahvistavan seerumin kanssa.

Kommentointi suljettu

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.