Toimitus / Natural Goods Company

Joko sinulta löytyy tämä syksyn supertuote? TOP 5 kasviöljy-valinnat iholle

syyskuu 3, 2018,
Natural Goods Company

Syksyn ihonhoito on ehkäpä kriittisin hetki vuodesta: silloin pitäisi korjailla auringon väistämättä aiheuttamia ihovaurioita, mutta samaan aikaan valmistella ihoa jo kovaa vauhtia tulevaan talveen. Kun iho on kosteutettu ja treenattu, eivät pakkaset, kuiva sisäilma ja lämpötilojen vaihtelut aiheuta mittavaa tuhoa. 

Ihonhoitotuotteelta vaaditaan nyt paljoa: sen pitää siis sekä korjata, että ravita, mutta myös suojata ja ennenkaikkea kosteuttaa ihoa. Mistä tällaisen supertuotteen tähän hätään nyt oikein löytää? 

Vastaus on hyvin yksinkertainen: valitse kasvoöljy. Se kosteuttaa, korjaa ja edesauttaa ihon omaa suojaa.  

Iho vahvistuu suojaamaan sinua, kun sitä ravitaan oikein. Omega-rasvahapot ovat tunnetusti hyvää sisäisesti nautittuna, mutta yhtä lailla ne ovat parasta ruokaa myös ihollesi. Kasvoöljyjen pääraaka-aineet, öljyt, on ylmäpuristettu marjojen ja hedelmien siemenistä. Ne sisältävät omega-rasvahappoja, jotka ravitsevat ihoa ja ihon hyviä bakteereja, vähentävät ihoärsytyksiä ja hoitavat tulehduksia. Omegat tasapainottavat ihoa, parantavat tulehduksia ja rauhoittavat sekä sisäisiä solu- että ulkoisia ihotulehduksia.

Tehokkaalla kasvoöljyllävähennät tai jopa ehkäiset kokonaan talven aiheuttamaa kuivuutta, näppylöitä, sameutta ja juonteita. 

Vinkki:  Voit käyttää liian kevyeksi jääneet yö- ja päivävoiteet loppuun lisäämällä mukaan tipan jotain kasvoöljyä.  

 

Kasvoöljyjen TOP 5

WHAMISA Organic Flowers Facial Oil Deep Moisture – kasvoöljy kaikille ihotyypeille

Whamisan fermentoitu kasvoöljy on valmistettu 98% luomuraaka-aineista. Se antaa iholle luonnollisen suojan, ravitsee, kosteutta sekä suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksilta ja kosteuden haihtumiselta. Öljy parantaa ihon immuniteettia, elastisuutta ja ihon öljy-vesi tasapainoa. Fermentoidut ainesosat sisältävät korkeampia antioksidanttipitoisuuksia ja ravintoaineita kuin samojen ainesosien fermentoimattomat. 

 

MÀDARA Superseed Radiant Enegy – kirkastava kasvoöljy väsyneelle iholle

Ihoa kirkastava kuivaöljy ravitsee ja energisoi väsyneen tai stressaantuneen ja harmaan ihon. Sen yhdeksän erilaista ravitsevaa kasviöljyä tehokosteuttavat, lisäävät ihon joustavuutta ja tekevät ihosta välittömästi heleän  Mustikan-, lakan- ja karpalonsiemenöljyt on yhdistetty puhdistaviin karhunvatukka-, mustakumina- ja persiljansiemenöljyihin sekä ihoa pehmentäviin kurpitsan-, ruusunmarjan- ja jojobansiemenöljyihin ravitsevat ihoa parhaimmalla mahdollisella ravinnolla. Antioksidanti lisäävät ihon joustavuutta, suojaavat soluja ja viivästyttävät ikääntymistä. Antioksidanteilla on myös tärkeä tehtävä estää vapaiden radikaalien, kuten ilmansaasteiden, epäpuhtauksien ja UV-säteiden vaikutuksia ihoon ja ne korjaavat jo syntyneitä vaurioita. Antioksidantit vähentävät oksidatiivista stressiä eli solujen hapettumista iholla, ja ehkäisevän näin ennenaikaista ikääntymistä.

 

LABORATOIRE DU HAUT-SÉGALA Organic Avocado Oil – Luomu Avokadoöljy

Avokado hoitaa hiukset, kasvot, vartalon ja jopa herkät silmänympärykset. Avokadoöljy auttaa kaikkia ihotyyppejä voimaan hyvin, mutta erityisen hyvin se sopii todella kuivan ihon hoitoon sekä herkälle silmänympärysiholle. Öljy pitää aktivoi ihon omia toimintoja, kuten kosteutta ja kimmoisuutta, ja tekee ihosta kirkkaan.

 

LABORATOIRE DU HAUT-SÉGALA Organic Jojoba Oil – Luomu Jojobaöljy

Lisäaineeton Laboratoire du Haut-Ségalan kosteuttava ja suojaava jojobaöljy tasapainottaa ihanteellisesti rasvoittuvaa ja sekaihoa. Se sopii käytettäväksi seerumina tai päivittäin päivä- ja yövoiteena. Jojobaöljy sisältää runsaasti gadoleiinihappoa ja sitä voi käyttää myös kiiltoa ja hiusten pinnan tasaisuutta lisäävänä hiusöljynä ennen shampoopesua.

 

MÀDARA by Noora Shingler Pihlaja Drops Glow Booster

Vitamiinipitoinen Pihlaja Drops-öljyseerumi parantaa ihon kosteustasapainoa sekä tekee ihosta hehkuvan kauniin, kimmoisan ja sileän. E-vitamiinit sekä provitamiini A elvyttävät ihon toimintoja ja suojaavat sitä saasteiden ja muiden ulkoisten tekijöiden aiheuttamilta vaurioilta. Ihoa rauhoittava GLA Gammalinoleenihappo purasruohosta ja helokista lievittävät ärsytyksiä. Sääolosuhteet vaihtelevat Suomessa vuodenaikojen mukaan paljon. Siksi Mádaran Pihlaja Drops Glow Booster ruokkii koville joutuvaa ihoa.

Kommentointi suljettu

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.