Toimitus / Natural Goods Company

Kosmetologin vinkit palaneen ihon hoitoon

kesäkuu 2, 2018,
Natural Goods Company

”Auringolta suojautumisen kulmakivet ovat fyysinen suoja, tarpeeksi tehokas mineraaliaurinkosuojavoide sekä varjossa pysytteleminen”, kertoo kosmetologi ja Esse-kouluttaja Johanna Joutsenniemi.

 

PALANEEN IHON JA RUSKETTUNEEN IHON ERO

”Ruskettuminen on ihon luontainen suojauskeino UV-säteitä vastaan. Liiallinen UV-säteily ja sille altistuminen aiheuttavat kuitenkin ihon palamista, jolloin ihosolujen DNA voi vaurioitua ja ihossa muodostuu vapaita happiradikaaleja. Happiradikaalit pääsevät tunkeutumaan soluseinämien läpi ja tuhoavat solujen mitokondriot, jolloin solussa syntyy tulehdusreaktio. Tällöin iho rappeutuu ja vanhenee ennenaikaisesti, sekä erilaisten syöpien kehittyminen on mahdollista”.

Palamisen jälkeen ihon pintarakenne on vaurioitunut. Tällöin on suositeltavaa vahvistaa ihon suojabarriääriä probioottisella koti- ja hoitolahoidolla sekä antioksidanttipitoisilla hoitotuotteilla.

”Probioottiset ihonhoitotuotteet parantavat ihon mikrobikantaa ja vahvistavat ihon suojaa. Antioksidantit elvyttävät soluja toimintakykyisiksi. Ihon toiminnot tasapainottuvat, kosteuspitoisuus paranee ja ennenaikaiset ikääntymismuutokset hidastuvat. Aurinko on suurin yksittäinen tekijä ihon ennenaikaisessa vanhenemisessa ja sen aiheuttamia ihomuutoksia ei kannata vähätellä”.

KOSMETOLOGOIN VINKIT PALANEEN IHON HOITOON – ESSE SENSITIVE -LINJA

Ärtynyt iho vaatii hellää puhdistusta. ”Vedetön Esse Sensitive Cleanser viilentää kuumottavaa ihoa, vähentää ärsytystä ja palauttaa ihon järkkyneen tasapainon. Sensitive Cleanser on täyteläisen pehmeä puhdistustuote, joka ei vaahtoa, vaikka sisältääkin ihosta meikkiä ja likaa irrottavia ja epäpuhtauksia sitovia aineita. Tuotteessa käytetyt pinta-aktiiviset eli pesevät aineet ovat erittäin hellävaraisia, eivätkä ärsytä herkintäkään ärsyyntynyttä ihoa”.

”Pesty iho tasapainotetaan kasvovedellä. Esse Sensitive Toner sisältää prebioottisia ja probioottisia uutteita, joiden avulla ihon oma suojautuminen vahvistuu ulkoisia ärsykkeitä vastaan, ja sen parantuminen alkaa. Kun ihon suojabarriääri on vahva, ihon reaktiivisuus, punoitus, kutina ja kuumotus vähenee ja se tervehtyy. Prebiootit ravitsevat ihon hyvinvoinnin kannalta oikeita mikrobikantoja. Probiootit puolestaan ovat juuri sellaisia mikrobeja, jotka palauttavat ihon tasapainon ja edistävät sen normalisoitumista. Molemmat ovat ihon terveyden kannalta avainasemassa”.

Esse Sensitive Probiotic Serum sisältää yli miljardi elävää probioottia millilitraa kohti – tarkoittaen 50 miljoonaa probioottimikrobia yhdessä pisarassa. Seerumiin on valikoitu erityisesti herkkää ja reaktiivista ihoa hoitavia Lactobacillus-mikrobeja, jotka tutkitusti tasapainottavat ihon toimintoja vahvistaen samalla sen suojamekanismeja. Esse Sensitive seerumin säännöllinen käyttö yhdessä muiden Esse Sensitive-tuotteiden kanssa auttaa rauhoittamaan ja vahvistamaan herkän ihon immuunisysteemiä siten, että iho alkaa vahvistuessaan reagoimaan erilaisiin ärsykkeisiin normaalilla tavalla”. Huomaa, että toimiakseen tehokkaimmin probioottiseerumi tarvitsee kaverikseen jonkun prebioottisen Esse-kosteusvoiteen”.

”Palaneen ihon hoito viimeistellään ihotyypin mukaisella Esse Sensitive -kosteusvoiteella. Sensitive Hydro Moisturiser tasapainottaa normaalia ja sekaihoa. Sensitive Nourish Moisturiser rauhoittaa ja suojaa kuivaa ihoa.Voiteet ovat nopeasti imeytyviä ja ne sopivat sekä päivä- että yökäyttöön. Voidepohja koostuu tasapainottavista jojobaöljystä, kosteuttavasta hyaluronihaposta sekä rauhoittavasta aloe verasta, joka on erityisen hyvä ja rauhoittava palaneelle iholle. Ihon mikrobipopulaatiot muokkautuvat probioottisen Lactobacillus-uutteen sekä kahden prebiootin – inuliinin ja alfaglukaanioligosakkariditn – avulla. Voide parantaa ihon kosteudensitomiskykyä ja lisää ihon kimmoisuutta. Sensitive moisturiserit sopivat sekä päivä- että yövoiteeksi ja myös silmänympärysten hoitoon”.

”Palanutta ihoa rauhoittaa myös Repair oil, joka sisältää runsaasti omega-rasvahappoja. Ne ruokkivat iholle suotuisaa mikrobikantaa. Öljy sopii kaikille ihotyypeille ja on loistava yöhoitotuote palaneelle iholle. Öljyn voi levittää probioottiseerumin päälle, kosteusvoiteen alle tai käyttää iholle sellaisenaan”.

Kommentointi suljettu

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.