Toimitus / Natural Goods Company

MÁDARAN UUSI VARTALONHOITOLINJA HIDASTAA STRESSIPERÄISTÄ IKÄÄNTYMISTÄ

toukokuu 24, 2018,
Natural Goods Company

Aivoja aktivoiva kosmetiikkatuote? Mádara teki sen taas! Innovatiivinen vartalonhoitolinja sisältää ainutlaatuisen Neuro Wellbeing Bio-Complex-yhdisteen, joka vie ihonhoidon pintaa syvemmälle.

Kyseessä on aivoja aktivoiva yhdiste, joka stimuloi neuronien toimintaa ja edistää siten hyvänolon tunnetta. Yhdiste suojaa ihoa stressiperäiseltä ikääntymiseltä ja aktivoi kollageeni- ja elastiinisynteesiä, jolloin ihon ikääntyminen hidastuu. Tämä yhdiste toimii aktiiviaineena Mádaran uusissa vartalonhoitotuotteissa.

Iho on ihmisen suurin elin. Ihosolut sisältävät neuroneja eli hermokudoksen soluja, joiden päätehtävänä on käsitellä ja välittää informaatiota. Hermosolut ovat vastuussa paitsi hyvinvoinnista ja siitä, miltä keho tuntuu, myös ihon nuorekkuudesta. Neuro-ageing eli stressiperäinen ikääntyminen johtaa ihon kollageenin ja elastiinin huomattavaan menetykseen. Iho menettää kimmoisuutensa ja siitä tulee samea ja ryppyinen. Neuro Wellbeing Bio-Complex -yhdiste suojaa kehoa ja ihoa stressiperäiseltä ikääntymiseltä.

 

MÀDARA INFUSION VERT – LINJA

Mielialaa kohottavan ja energisoivan tuoksun pohjana ovat peltokorte, timjami ja sitruunamelissa, jotka tuovat elinvoimaa myös iholle. Ne aktivoivat kollageenisynteesiä, parantavat ihon kosteustasapainoa ja suojamekanismeja.

MÀDARA Infusion Vert Intense Antioxidant Body Cream on kosteuttava vartalovoide, joka virkistää aistit. Mineraalipitoinen peltokorte, antioksidanttirikkaat timjami ja sitruunamelissa uudistavat ihoa ja lisäävät sen kimmoisuutta. Ihosta tulee pehmeä, joustava ja sileä.

Infusion Vert Firming Antioxidant Body Oil. Ylellisen pehmeä ja aromaattinen vartaloöljy on täynnä iholle välttämättömiä vitamiineja. Öljy auttaa ehkäisemään venymäarpia ja korjaa jo olemassa olevia arpia. Antioksidanttipitoinen sitruunamelissa edistää ihon nuorekasta kimmoisuutta. Timjami kohottaa mielialaa ja edistää näin kokonaisvaltaista hyvinvointia. Suositellaan käytettäväksi erityisesti raskauden aikana.

MÀDARA Infusion Vert Intense Multi-layer Repairing Hand Cream on paksu ja kermainen, mutta helposti imeytyvä käsivoide hoitaa kuivia ja karheita käsiä sekä vahvistaa hauraita kynsiä. Suojaava monikerroksinen rakenne tehokosteuttaa kädet ja pitää ihon miellyttävän tuntuisena.

 

INFUSION BLANC -LINJA

Puhdas, raikas, aistikas. Jasmiinin ja mesiangervon tuoksu vie ajatuksesi yöttömän yön taikaan. Herkälle iholle sopiva silkkinen ja antioksidanttinen koostumus kosteuttaa pitkäkestoisesti.

MÀDARA Infusion Blanc Supreme Hydration Body Lotion antaa pitkäkestoista kosteutta ja jumalaisen pehmeän iho. Tehokkaasti ihoa uudistava, kermainen koostumus. Ihosta tulee vastustamattoman sileä.

MÀDARA Infusion Blanc Supreme Hydration Hand Cream. Silkkinen ja nopeasti imeytyvä koostumus lukitsee kosteuden syvälle ihoon. Käsistä tulee välittömästi pehmeät miellyttävän tuntuiset.

Kommentointi suljettu

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.