Toimitus / Natural Goods Company

Tasapainoile turvallisesti auringon hyötyjen ja haittojen välillä

toukokuu 18, 2018,
Natural Goods Company

Aurinko tekee tunnetusti hyvää – se virkistää mieltä, kiihdyttää hormonitoimintaa ja auttaa kehoa tuottamaan elintärkeää D-vitamiinia. Auringossa on myös varjopuolensa, mutta jos huolehdit ihosta hyvin pitkin vuotta, voi kesästä nauttia huoletta.

Kun tiedostat auringon riskit, joista pahimpana on palaminen ja soluvauriot, osaat tasapainoilla auringon hyötyjen ja haittojen välillä. Älä kuitenkaan stressaa liikaa, vaan nauti lyhyestä kesästämme – niin tekevät pohjoisen kasvitkin!

 

1. SUOJAA IHO ENSISIJAISESTI AINA VAATTEILLA JA PYSYTTELE VARJOSSA

Tätä suosittelemme vauvoilla ja pienillä lapsilla sekä herkästi palavilla vaaleaihoisilla aikuisilla. Myös normaali-ihoisen on hyvä pitää mukanaan huiveja, hattuja sekä muita suojaavia vaatekappaleita oleskellessaan auringossa pitkäaikaisesti, ja siirtyä varjoon keskipäivän kuumimman paahteen ajaksi noin kello 11-15.

2. SUOJAA IHO FYSIKAALISELLA AURINKOVOITEELLA

Fysikaaliset aurinkotuotteet eli mineraalisuojat ovat vaatteilla suojaamisen ohella tehokkaimpia ja turvallisimpia suojia iholle, koska niiden teho alkaa heti levityksestä. Fysikaalisten aurinkosuojien suoja saadaan pienistä mineraalipartikkeleista, jotka heijastavat auringonsäteet pois iholta peilin tavoin. Ne eivät imeydy ihoon ja ovat myöhemmin poispestävissä. Synteettisessä aurinkovoiteessa yleinen kemiallinen suoja imeytyy ihoon, imee säteilystä osan itseensä ja reagoi auringon valossa. Tämä voi ajan mittaan yhdessä muiden kemikaalien kanssa kuormittaa elimistöä ja ilmetä herkkyysreaktioina, aurinkoihottumana tai yleisenä ihon vastustuskyvyn laskuna.

3. LAATU KORVAA MÄÄRÄN

Kesällä auringossa on suositeltavaa viipyä päivittäin, mutta vain pieniä aikoja kerrallaan. Turvallinen aika suorassa auringonvalossa oleskeluun on noin 15 minuuttia riittävän D-vitamiinin tankkaamiseksi. Kaikki siitä ylimenevä aika on liikaa ihon kannalta.

BIOSOLIKSELTA PARAS SUOJA JOKA TILANTEESEEN

Vauvoille, lapsille ja vesileikkeihin // Herkästi palavalle vaaleaihoiselle
Suihkutettava Aurinkosuojasuihke SPF50 on tehokas ja kätevä pienten vikkeläjalkaisten viikareiden aurinkosuojaamisessa. Jos päivä sisältää paljon vedessä pulikointia, tai kyseessä on vauva tai taapero, valitse vedenpitävä Lasten Aurinkovoide SPF50+. Suojaa lapset aina korkeiden suojakertoimien lisäksi myös vaatteilla. Hattu on must!

Aurinkosuojasuihke SPF50 suojaa myös vaalean aikuisen helposti ja turvallisesti.

 

”All-in-one” laiskalle suojautujalle
Ruotsissa keväällä 2017 Organic Beauty Awardseissa ”Vuoden Parhaimmaksi Aurinkotuotteeksi” valitun Melt-in Creamin voidemainen koostumus suojakertoimella SPF30 sulaa iholle öljyksi ja on helppo ja nopea levittää kasvojen ja vartalon iholle. Se sopii koko perheen suojaamiseen, kaikille ihotyypeille, ja jopa huulten suojaamiseen. Koostumus ei jätä ihoa tahmeaksi. Se suojaa myös lapset, mikäli lapsen pigmentti ja aiempi auringolle altistuminen sen sallivat.

 

Hehkua, kuultoa ja tehokasta suojaa
Aurinkosuojaöljy SPF20 on kevyesti tuoksuva kuivaöljy, joka sopii kasvoille ja koko vartalolle. Öljyllä on ihanteelliset ihoa kosteuttavat ja ihovaurioita parantavat ominaisuudet. Voit levittää myös hiuksiin suojaamaan auringon haitoilta. ”Kultahippuset” tuovat iholle kaunista kuultoa ja hehkua.

 

Kevyempi suojakerroin // Tummemmalle tai jo ruskettuneelle iholle
Voidemainen suojavoide aurinkoon tottuneelle iholle tai tummemmalle pigmentille. Antaa kevyen, mutta tehokkaan suojan SPF15. Sopii myös kasvoille levitettäväksi.

 

Rusketuksen syventämiseksi ja auringon haittojen hoitoon
Auringossa oleilun jälkeen Biosolis After Sun vartalovoide hoitaa ja rauhoittaa ihoa välittömästi. Aloe vera kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja korjaa syntyneitä ihovaurioita. Luomutuotettujen kehäkukka- ja auringonkukkaöljyjen vitamiinit ja antioksidantit uudistavat ja elvyttävät ihoa. After Sun sopii koko perheen käyttöön ja kaikille ihotyypeille. Voit sitä myös käyttää myös tavallisena vartalovoiteena kosteuttamaan ja tukenaaan ihon omia suojamekanismeja. Aurinko tekee tunnetusti hyvää – se virkistää mieltä, kiihdyttää hormonitoimintaa ja auttaa kehoa tuottamaan elintärkeää D-vitamiinia. Auringossa on myös varjopuolensa, mutta jos ihosta huolehtii hyvin pitkin vuotta, voi kesästä nauttia huoletta.

Kommentointi suljettu

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.