Toimitus / Natural Goods Company

Mádaran huikea uutuus: luonnonmukaiset aurinkovoiteet suojaavat ihoa monitehoisesti

toukokuu 11, 2018,
Natural Goods Company

Luononkosmetiikan aurinkosuojavoiteet ovat yksi vaikeimmin valmistettavista kosmetiikkatuotteista. Ne vaativat raaka-ainetuntemusta, vahvaa kokemusta ja paljon hienosäätöä, jotta koostumus ja levittyvyys saadaan vastaamaan tavanomaisen kosmetiikan aurinkosuojia. Lähes viiden vuoden tuotekehittelyn tuloksena Mádara julkaisi tänä keväänä neljä aurinkosuoja-linjan tuotetta kasvoille ja vartalolle UVA+UVB -säteitä vastaan. Lisäksi tuotteet suojaavat ihoa auringon vanhentavalta vaikutukselta, kosteuttavat pitkäkestoisesti ja vahvistavat ihoa antioksidantein.

Tavanomaisen kosmetiikan aurinkosuojatuotteet imeytyvät ihoon ja alkavat suojata vasta noin puolen tunnin kuluttua levittämisestä. Ne toimivat muuttamalla haitallisen UV-säteilyn infrapuna- eli lämpösäteilyksi. Tutkimuksissa on havaittu tavanomaisten aurinkosuojien sisältävän terveysriskejä, kuten kertyminen elimistöön, mahdollinen ihoärsytys ja jopa hormonaaliset muutokset. Luonnonkosmetiikan aurinkosuojat ovat mineraalipohjaisia suodattimia, joko titaanidioksidia tai sinkkioksidia, jotka heijastavat haitalliset UV-säteet iholta, eivätkä imeydy ihoon. Siksi niitä kutsutaan fysikaalisiksi aurinkosuojiksi. Luonnollisia mineraalisuojia pidetään turvallisena ja tehokkaana suojautumiskeinona. Fysikaaliset eli mineraaliaurikosuojat alkavat suojata ihoa heti levittämisen jälkeen  ja niiden teho kestää iholla niin kauan, kunnes ne pestään pois. Voidetta ei tarvitse vältämättä edes lisätä kesken päivän.

 

Oikea järjestys takaa parhaimman suojan

  1. Kasvovesi
  2. Seerumi tai tehotiiviste
  3. Päivävoide
  4. Aurinkosuoja. Jos käytät Mádaran uutta CITYCC-sävyttävää päivävoidetta, et tarvitse erikseen enää meikkivoidetta. City CC -voiteessa yhdistyy siis nerokkaasti aurinkosuoja ja ihon sävyä tasoittava vaikutus. Mikäli voiteen suojakerroin SPF15 ei ole riittävä, käytä SPF30-aurinkosuojavoidetta.

 

 

THE COLLECTION 

 

KASVOILLE
PLANT STEM CELL AGE-DEFYING SUNSCREEN SPF30 Suojakerroin: KORKEA 

Laaja UVA/UVB- ja korkea anti-pollution -suoja 

Ultrakevyt, miellyttävä rakenne, väritön iholla 

Suojelee ihon mikrobiomia 

Kosteuttaa 

Elvyttää, ehkäisee ryppyjen ja pigmentaation muodostumista, sekä auttaa ihoa säilyttämään kimmoisuutensa.

Kaikille ihotyypeille. Koko perheelle.

 

 

VARTALOLLE, KASVOILLE JA KÄSILLE 

PLANT STEM CELL ANTIOXIDANT SUNSCREEN SPF30 Suojakerroin: KORKEA 

Laaja UVA/UVB -suoja 

Väritön iholla, ei jätä valkoista ihoa 

Suojelee ihon mikrobiomia 

Kosteuttaa  

Uudistaa ihoa ja hidastaa ennenaikaista ikääntymistä.

Kaikille ihotyypeille. Koko perheelle.

 

 

FACE & BEAUTY 

HYALURONIC ANTI-POLLUTION CC CREAM SPF15 

Insta-ready -complexion – #TheOnlyFilterNeeded

Tasoittaa ihon sävyä, peittää pieniä virheitä, kosteuttaa ja suojaa. Ihosta tulee säteilevä ja suojattu. 

Suojakerroin: KESKIVAHVA 

Laaja UVA/UVB -suoja 

Kaksi sävyä: light beige/medium beige 

Korjaa epätasaisen värin, punoituksen, sameuden ja pigmenttimuutokset. Suojaa kaupungin saasteilta, neutraloi oksidatiivista stressiä ja vapaiden radikaalien tuhoja. Hidastaa ennenaikaista ikääntymistä. Pitkäkestoisesti kosteuttava, hehkuva lopputulos kaikille ihotyypeille 

 

 

 

”Olen odottanut lanseerausta jo yli vuosikymmenen! Olemme ratkaisseet yhden kosmetiikkateollisuuden suurimmista haasteista miten suojata ihoa luonnollisesti UV-säteiden haitalliselta vaikutukselta. Erityisen ylpeä olen siitä, ettemme ole tehneet kompromisseja raaka-aineiden turvallisuudeen tai tehon suhteen. Tuotteiden koostumus on silkkisen kevyt, hyvin levittyvä ja lopputulos hehkuva”. 

 

– MÁDARA:n perustaja Lotte Tisenkopfa-Iltnere

 

 

 

SUOJAAVAT RAAKA-AINEET:

 

Sinkkidioksi

Kaikki Mádaran aurikosuojat perustuvat luonnollisen sinkkidioksidin korkeaan suojaustehoon. 

 

Isoampiaisruohon kantasolut

Innovatiivinen raaka-aine isoampiaisruoho antaa aurinkosuojalle myös antioksidanttisia ominaisuuksia. Se neutralisoi vapaita radikaaleja ja ehkäisee ennenaikaista ikääntymistä, sekä vähentää juonteita ja ryppyjä.  

” Yhdistämällä luonnon ja bioteknologian pääsemme käsiksi kasvien alkuvoiman lähteelle, kantasoluihin. Kantasolusteknologia antaa mahdollisuuden hyödyntää uhanalaisten lajien uniikkeja ominaisuuksia vahingoittamatta kasvia, koska soluja kasvatetaan bioreaktoreissa.  

Laaja in vitro -tutkimus osoittaa, että pohjoisen isoampiaisruohon kantasolut estävät tehokkaasti auringon vaurioita, neutraloivat vapaita radikaaleja, vähentävät pigmentaatiota ja aktivoivat kollageenisynteesiä”. 

– Anna Ramata-Stunda, toimitusjohtaja, Alternative Plants Ltd

 

 Hyaluronihappo

Korkea- ja matalamolekyylimassainen hyaluronihappo syväkosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti 

 

Vadelmansiemenöljy  + C & E – vitamiinit

Tehostavat aurinkosuojaa, pehmentävät je elvyttävät ihoa   

 

Tammenkuoriuute

Tammenkuoriuute on MÁDARA City CC -voiteiden tehoaine, joka hidastaa tehokkaasti ikääntymistä ja suojaa kaupungin saasteilta. Uute auttaa ehkäisemään pigmentaatiota ja kimmoisuuden menettämistä. 18-kertaa tehokkaampi antioksidantti, kuin alan standardi*. * *Verrattuna samaan BHT-pitoisuuteen kilpailevassa voiteessa. 

 

 

Kommentointi suljettu

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.