Toimitus / Natural Goods Company

Katupöly on täällä jälleen – suojaudu naamioitumalla

huhtikuu 18, 2018,
Natural Goods Company

Kevään korvalla, lumien sulettua, iho joutuu kovan paikan eteen: orastavat auringonsäteet shokeeraavat talven pimeydessä viettäneen ihon, ja kaikkialle tunkeutuva hieno katupöly tukkii huokoset. Ihosta voi tulla karhea, kireä ja se voi tuntua herkistyneeltä. Jopa yleensä siivosti elävä iho voi alkaa oudosti pukata näppylää.  

Pintakuivuus, sameus ja kiristävä iho voi koskettaa kaikkia ihotyyppejä. Kevään vaihteleva ilmasto, UV-säteet, pöly sekä liikkeelle lähtevät ilmansaasteet rasittavat ihon luonnollista kosteustasapainoa ja suojausta, ja se kärsii erilaisista kuivuuden aiheuttamista ongelmista. Karhea, epäpuhdas ja hilseilevä iho on merkki siitä, että lisäkosteus on tarpeen. 

Keskittymällä ihon systemaattiseen tehokosteutukseen ja hellään huolenpitoon sen järkkynyt tasapaino kyllä palautuu. 

 

Hiili on tehokas ja trendikäs apu

Tukkeutunutta ongelmaihoa hoidetaan usein liian kovakouraisesti kuivattavilla tuotteilla, jolloin vaikutus on haluttua päinvastainen. Epäpuhdasta ja tukkeutunutta ihoa ei pidä rangaista, vaan hämmentynyttä ihoa hoidetaan hellästi kosteuttaen ja puhdistaen, ei raivoisasti kuorimalla. Yksi parhaimmista ja hellävaraisimmista luonnollisista puhdistajista on aktiivihiili. Se imee itseensä epäpuhtaudet ja toksiinit magneetin lailla, kuivattamatta ihoa. 

Hiilellä on kyky imeä itseensä ihoon kerääntyneitä kemikaaleja, ympäristömyrkkyjä ja epäpuhtauksia. Aktiivihiilijauhe on 100% luonnollista, ärsytys-, GMO- ja allergiavapaata. Kevyesti kuorivan ominaisuuden ansiosta se poistaa kuolleita sarveissoluja ihon pinnalta ja aktivoi ihosolujen uudistumista. 

 

Puhdista & naamioi 

Paras valinta puhdistukseen on kosteuttavan emulsion lisäksi syväpuhdistava naamio, joka ei ole liian karski tai kuivata ihoa. Mádaran uusi Smart Antioxidants Anti-Pollution Charcoal & Mud Mask toimii kolmella tapaa: se rauhoittaa ärsyyntynyttä ihoa, kirkastaa samean ihon ja tukkeutuneet huokoset sekä lisäksi hidastaa ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Naamion teho perustuu pohjoisen mustaan, mineraalirikkaaseen mutaan sekä aktiivihiileen. Ne puhdistavat ihoa toksiineista ja edistävät solujen uusiutumista.  Levitä naamio puhdistetulle iholle, anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. Käytä 2-3 kertaa viikossa varsinkin katupölyajan läpi. 

Mossa Skin Solutions Pore Clarifying Charcoal Scrub on hellä aktiivihiilikuorinta ihon epäpuhtauksiin. Kirkastava ja detox-vaikutteinen voidemainen kuorinta syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti. Aktiivihiili vetää puoleensa tukkeutuneiden ihohuokosten epäpuhtaudet sekä ympäristön vaikutuksesta kertyneen kuonan. Antioksidanttirikas mustaherukkauute parantaa ihon omaa suojautumiskykyä ja kosteuttaa. Käyttösuositus 1-3 kertaa viikossa. Kuori kostea ihoa hellästi ylöspäin pyörivin liikkein. Huuhtele ja viimeistele iho kasvovedellä. 

 

Kosteuta  

Mádara SOS-linjan tuotteet tukevat tehokkaasti ihon omaa kosteustasapainoa antaen elinvoimaa ja kimmoisuutta. Ne soveltuvat erityisen hyvin pintakuivalle ja stressaantuneelle iholle, tai kuuriluontoisesti kauden vaihteluihin, jolloin iho joutuu kovalle rasitukselle. 

SOS Hydra Recharge Cream, SOS Hydra Repair Intensive Serum ja SOS Instant Moisture + Radiance Hydra Mask rauhoittavat kuivaa ihoa ja palauttavat sen kuulauden jo kuukauden käytöllä. Pohjoisen antioksidanttinen pioni kosteuttaa intensiivisesti, ja pionilla on myös voimakkaita ikääntymistä hidastavia vaikutuksia. Pellavan polysakkaridit muodostavat kosteutta sitovan kalvon iholle ja vahvistaa sen luonnollista lipidisuojaa. Rauhoittavan punajuuren betaiini hyaluronihapon kanssa palauttavat ihon hehkun ja säteilyn. Antioksidanttipitoisena SOS-sarja myös suojaa ympäristön haittavaikutuksilta ja vähentää ihon juonteita.  

Kliinisissä dermatologisissa testeissä on osoitettu, että SOS-seerumin käytön jälkeen ihon kosteutus kasvaa 80% neljän viikon käytön jälkeen verrattuna kontrollijoukkoon.Testi suoritettiin 35 vapaaehtoisella kuluttajalla, joilla oli merkittäviä ihon kuivumisen merkkejä. 

Leave a Reply

avatar
  Ilmoitukset kommenteista  
Ilmoita
Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.