Toimitus / Natural Goods Company

Logonan savijauheet ovat monikäyttöisiä ja säilöntäaineettomia

tammikuu 8, 2018,
Natural Goods Company

Logonan savijauheet ovat hyvä vaihtoehto herkille ja atoopikoille, sekä heille, jotka kaipaavat yksinkertaisia hoitorutiineja tai kosmetiikkadetoxia.

Myös säilöntä-, lisä- tai tuoksuaineille yliherkistyneet ovat löytäneet savista avun ja ne sopivat hellävaraisen pesutehonsa ansiosta jopa rikkoontuneelle iholle. Savi on itsessään monipuolinen hoitotuote, eikä se tarvitse kaverikseen muita raaka-aineita tai säilöntäaineita. Siksi Logonan savijauheet sisältävät vain savea.

Käytä joko paikallisesti näpyille ja muille epäpuhtauksille, tai levitä koko kasvoille.

Pesuaine, naamio, hoitotuote, kuivashampoo…

Yhtä tuotetta voi käyttää niin kasvojen, vartalon kuin hiustenkin pesuun sekä naamioksi kasvoille ja hiuspohjaan. Saven puhdistusominaisuudet perustuvat puhtaasti yksinkertaiseen fyysiseen aktiivisuuteen: savi sitoo likaa ja öljyä, jolloin ne on helppo huuhdella iholta ja hiuksista pois.

Logonan savijauheet toimivat mm. 

 • erityisen hellävaraisena puhdistajana akne-, psoriasis ja herkän ihon hoitoon
 • kasvojen kuorintaan
 • arpikudoksen hoitoon
 • hilseilevän hiuspohjan puhdistukseen
 • rasvoittuville hiuksille naamioksi
 • viilentämällä kuumottavaa ja kutiavaa ihoa
 • rauhoittamalla ärsytysnäppylöitä
 • syväpuhdistavana kauneusnaamiona (herkän tai herkästi reagoivan ihon naamiona älä anna saven kuivua iholle)
 • kasvojen ja vartalon puhdistustuotteena
 • shampoona
 • hiusnaamiona
 • kuivashampoona

Saven ainutlaatuisuus luonnollisena kehon ja hiusten hoitajana on tunnettu jo vuosituhansien ajan eri kulttuureissa ympäri maailman. Savessa on erityisen paljon iholle hyviä mineraaleja (mm. piitä ja magnesiumia) ja siksi sen tervehdyttävät vaikutukset esim. akneihon hoidossa ovat hyvät. Miedon koostumuksen ansiosta savi ei vahingoita ihoa suojaavaa happovaippaa eikä muuta ihon pH:ta.

Savijauheen käyttöohje:

Savesta voidaan sekoittaa kauneusnaamioita veden tai kasvoveden kanssa tai sekoittaa puhdistusemulsion tai shampoon joukkoon. Sitä voidaan käyttää pesugeelinä myös sellaisenaan kasvoille, keholle ja hiuspohjalle. Hiuspohjan naamiona savi irrottaa hellävaraisesti hilsettä ja karstaisuutta, rauhoittaa kutinaa ja puhdistaa hellävaraisesti ihoa ja hiuksia. Lisäämällä savea shampoon joukkoon saadaan hiuksiin myös tuuheutta ja volyymia.

Valkosavea voi käyttää myös kuivashampoon tapaan hieromalla pienen määrä savea sormenpäihin ja pyörittelemällä sen hiuspohjaan.

Tehosta vaikutusta

Jos ihosi on hyvin herkkä tai reaktiivinen, vältä naamion kuivumista iholle. Kuivunut savi tehostaa ihon pintaverisuonia ja aiheuttaa näin punoitusta. Pidä naamio kosteana kukkaisvedellä suihkuttelemalla. Epäpuhtaalle iholle naamion verenkiertoa aktivoiva vaikutus on sen sijaan tarpeellista, sillä näin epäpuhtaudet lähtevät liikkeelle. Kuori normaali, epäpuhdas tai rasvoittuva iho lopuksi pyörittelemällä naamiota hellästi kasvoilla kostutetuin sormin.

Savinaamio on itsessää tehokas, mutta voit tehostaa sen vaikutusta nesteellä, johon naamion sekoitat:

Epäpuhtaalle iholle sopii vesi tai yrttitee.

Kuivalle iholle aloevera-mehua, luonnonjogurttia tai chiansiemenhyytelöä.

Herkälle iholle rasvainen maito.

Pelkkään öljyyn naamiota lisätessä öljy estää naamion aktiiviaineita imeytymästä ihoon ja saattaa usein käytettynä kuivattaa ihoa. Lisää tällöin öljyn joukkoon joko vettä tai kukkaisvettä.

Kommentointi suljettu

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.