Sheivaus

Zero waste -sheivaus on ekologisen kuluttajan valinta. Vaihda muoviset kertakäyttöhöylät kestävään ja elinikäiseen kestohöylään. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu höylä kestää, ja siihen tulee vaihtaa vain sheiverin terä, jonka voi helposti kierrättää metallinkierrätykseen. Sheivauksen apuna kannattaa suosia siihen tarkoitettuja tuotteita.

Ale
Hyvä valinta
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Ihotyyppi
Hiustyyppi
Ongelma
Pakkausmateriaali
Sertifiointi

Showing all 5 results

Zero Waste -sheivausta

Kestohöylä on ekologinen ja hellävarainen valinta karvojen poistoon. Höylä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sen käyttöikä on todella pitkä, jopa elinikäinen (ellet sitten satu pudottamaan sitä juuri oikeassa kulmassa kovalle kylpyhuoneen lattialle, sitä kohtaloa emme voi taata höylän kestävän). Kestohöylään on ostettava vain vaihtoteriä. Vaihtoväli on pitkä – huomaat kyllä, kun terä alkaa olla tylsä.

Vanha terä on helposti kierrätettävissä, sillä se on valmistettu metallista ja sen voi kierrättää pienmetallina. Voit kerätä teriä esimerkiksi tyhjään säilyke- tai Piltti-purkkiin, ja kun purkki on täynnä, voit viedä terät metallinkeräykseen.

Sopii koko vartalon karvojen poistoon

Kestohöylä soveltuu hyvin koko vartalon ihokarvojen poistamiseen. Suosittelemme ensiksi harjoittelemaan höylän käyttöä helpommilla ihoalueilla ennen intiimialueen karvojen poistoa. Höylää ei saa painaa liikaa ja ihanteellinen kulma on noin 45 astetta. Harjoittele höyläämistä ensiksi tasaisella ja sileällä pinnalla, kuten säärissä. Monikäyttöinen höylä soveltuu niin naisten kuin miestenkin käyttöön.

Edullisempi vaihtoehto

Kestohöylä on sekä ekologinen että taloudellinen valinta. Kestävä Geisha Shaver maksaa 24,90 € ja viiden kappaleen vaihtoteräpaketti 3,40 €, jolloin yhdelle terälle jää kappalehintaa vain 0,70 €. Pidemmän päälle kestohöylä on siis huomattavasti kukkaroystävällisempi vaihtoehto kuin vastaavat muoviset höylät, joilla on usein hintaa lähimarketissa noin 2–5 € per terä.

Sheivaus sujuu huolettomasti oikeilla tuotteilla

Karvojenpoisto-operaatiota helpottaa huomattavasti, jos iho pehmennetään ennen karvojen poistoa esimerkiksi lämpimällä vedellä tai saunomalla. Sheivausrutiineihin kannattaa myös yhdistää sheivaukseen tarkoitettu tuote, jolla ihon saa liukkaaksi. Esimerkiksi ekologinen sheivaussaippua tai -öljy toimii tässä erinomaisesti.

Sheivauksen jälkeen iho kaipaa rahoitusta ja kosteutusta. Levitä sheivatulle alueelle after shave -voidetta tai vartalovoidetta. Kosteuttaminen estää punaisten näppylöiden syntymistä ja rauhoittaa sheivauksen rasittamaa ihoa.

Saisiko olla 20 % alennuskoodi?

Liittyessäsi Hyväntekijöihin saat kertakäyttöisen -20 prosentin alennuskoodin heti sähköpostiisi.

Nyt tai ei koskaan on oikea aika tehdä pienistä arjen valinnoista tärkeitä ja painavia – astu hyvään seuraamme. Hyväntekijänä saat erityisiä etuja. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.