Yin Your Skin by Katja Kokko

Gua sha on ihana kasvohieronta, jonka tulokset ovat silminnähtäviä. Gua shan avulla voit “veistää” itsellesi selkeämmät piirteet. Yksinkertainen gua sha -käsittely siihen suunnitellulla kammalla tai lastalla kiihdyttää pintaverenkiertoa ja auttaa näin kuona-aineiden ja turvotusten poistumista. Tällöin myös kaikki hoitotuotteesi imeytyvät tehokkaammin ihoon.

Ale
Hyvä valinta
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Ihotyyppi
Hiustyyppi
Ongelma
Pakkausmateriaali
Sertifiointi

Showing all 7 results

Gua sha -hieronta auttaa kasvojen lihasten rentouttamiseen ja jännitystilojen purkuun sekä mikroverenkierron parantamiseen. Tuloksena kasvot kiinteytyvät ja kohottuvat ja juonteet silenevät. Ihosta tulee napakka ja kirkas.

Hierontavälineen liukasteena kannattaa käyttää laadukasta kasvoöljyä tai öljymäistä seerumia. Ne auttavat kampaa liukumaan iholla ilman kitkaa ja venymistä.

Gua sha on helppoa, mutta vaatii tietysti säännöllisyyttä siinä missä mikä tahansa muukin ihonhoito. Myös tekniikkaan kannattaa kiinnittää huomiota: gus sha:ta tehdään aina ylöspäin. 

Gua sha sopii ihoa kuunnelle kaikille ihotyypeille, mutta jos ihosi todella herkkä tai reaktiivinen, sinun kannattaa keskustella asiasta osaavan kosmetologin kanssa. Alla olevasta blogitekstistä löydät myös muut rajoitteet gua sha-hoitoon.

Lue lisää gua sha -tekniikasta blogista ja nappaa yksinkertainen ohje itsellesi >>

Aloittelijalle tai yleiseen hoitoon
Kasvojen kohottamiseen
Turvotuksen poistoon
Ryppyjen ja juonteiden hoitoon
Laiskalle tai pikakaunistumiseen

Saisiko olla 20 % alennuskoodi?

Liittyessäsi Hyväntekijöihin saat kertakäyttöisen -20 prosentin alennuskoodin heti sähköpostiisi.

Nyt tai ei koskaan on oikea aika tehdä pienistä arjen valinnoista tärkeitä ja painavia – astu hyvään seuraamme. Hyväntekijänä saat erityisiä etuja. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.