True Organic of Sweden

True Organic of Sweden on ruotsalainen luonnonkosmetiikkamerkki, jonka tuotteet ovat hyvän arjen apulaisia: tehokkaita, monikäyttöisiä ja sopivat tarvittaessa koko perheelle. Sarja panostaa tuotteissaan toimivuuteen, laadukkaisiin ja turvallisiin raaka-aineisiin sekä ekologisiin, visuaalisesti näyttäviin pakkauksiin.

Ale
Hyvä valinta
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Ihotyyppi
Hiustyyppi
Ongelma
Pakkausmateriaali
Sertifiointi

Showing all 7 results

Ruotsalainen luonnonkosmetiikkasarja True Organic Of Sweden niittää mainetta maailmalla tehokkailla tuotteillaan, jotka sisältävät huomattavan suuren määrän luomuviljeltyjä ainesosia. Sarjan tuotteet ovat ilahduttava lisä arkikosmetiikkaan – piristävät tuoksut ja kauniit pakkaukset sopivat jokaisen kylpyhuoneeseen!

True Organic of Sweden syntyi alun perin perustajansa Tina de Sousan kiinnostuksesta ravitsemustieteisiin ja ravinnon vaikutuksesta hyvinvointiin. Tina kuitenkin päätyi lopulta kehittämään luonnollisia ja innovatiivisia tuotteita sisältävän kosmetiikkasarjan, joka ihastuttaa laadukkailla luomuraaka-aineillaan ja kauniilla, ekologisilla pakkauksillaan.

Tuotteet valmistetaan naapurissamme Ruotsissa ja ne sopivat loistavasti niin naisille kuin miehille. Sarjan simppeli tuotevalikoima pitää sisällään muun muassa luonnonkosmetiikan parhaaksi deodorantiksi hehkutetun Undercover Agentin, jota suosittelemme lämmöllä aivan kaikille. Vihdoinkin luonnonkosmetiikan deodorantti, joka todella toimii! Toinen tärppituote sarjassa on hämmästyttävän monikäyttöinen koko perheen tehobalmi All You Need Is Me. Nimensä veroisesti, voit käyttää sitä useaan eri tarkoitukseen ja vähentää näin purkkien määrää kotona.

Saisiko olla 20 % alennuskoodi?

Liittyessäsi Hyväntekijöihin saat kertakäyttöisen -20 prosentin alennuskoodin heti sähköpostiisi.

Nyt tai ei koskaan on oikea aika tehdä pienistä arjen valinnoista tärkeitä ja painavia – astu hyvään seuraamme. Hyväntekijänä saat erityisiä etuja. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.