Tony's Chocolonely

Tony’s haluaa näyttää esimerkkiä ja osoittaa maailmalle, että suklaata voi tehdä eri tavalla. Tony’s Chocolonely haluaa tehdä suklaasta 100 % orjatyöstä vapaata – ei vain heidän omasta suklaastaan, vaan kaikesta suklaasta maailmassa. Tony’s Chocolonely -suklailla on Reilun kaupan sertifikaatti. Sen lisäksi Tony's suklaa on todella herkullista!

Ale
Hyvä valinta
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Ihotyyppi
Hiustyyppi
Ongelma
Pakkausmateriaali
Sertifiointi

9 tuotetta

Tony’s Chocolonely haluaa tehdä suklaasta 100 % orjatyöstä vapaata – ei vain heidän omasta suklaastaan, vaan kaikesta suklaasta maailmassa. Hollantilainen TV-toimittaja Teun van de Keuken (”Tony”) perusti Tony’s Chocolonelyn vuonna 2005 huomat­tuaan, että maailman suurimmat suklaayhtiöt ostivat kaakaota viljelmiltä, joilla käytettiin lapsiorjia. Sittemmin tämä Amsterdamista lähtöisin oleva suklaayritys on kasvanut Hollannin suurimmaksi suklaabrändiksi ja sitä myydään useiden Euroopan maiden lisäksi jo USA:ssa asti. Tony’s Chocolonely haluaa herättää laajempaa tietoisuutta suklaateollisuudessa vallitsevasta epätasa-arvoisuudesta, näyttää omalla esimerkillään että suklaata voi valmistaa eri tavalla ja innostaa koko teollisuutta liittymään mukaan tekemään täysin orjatyöstä vapaa suklaa normiksi.

Tony’sin suklaa valmistetaan kaakaopavuista, joiden alkuperä on täysin jäljitettävissä – ne ostetaan suoraan Tony’sin kumppaniosuuskunnilta. Tony’s maksaa kaakaosta korkeampaa hintaa, jotta viljelijät pystyisivät ansaitsemaan työllään elannon. Tavanomaisella tuottajahinnalla viljelijät eivät pääse pois köyhyysloukusta – se ei useinkaan riitä edes kattamaan heidän kulujaan. Tony’s panostaa pitkän aikavälin kumppanuuksiin viljelijäosuuskuntien kanssa ja auttaa heitä toimimaan ammattimaisemmin.

Tony’s Chocolonely -suklailla on Reilun kaupan sertifikaatti.

Uskomattoman maukkaalla suklaalla Tony’s haluaa näyttää esimerkkiä  ja osoittaa maailmalle, että suklaata voi tehdä eri tavalla: paitsi maun ja pakkauksen osalta, myös sen suhteen, miten tehdä yhteistyötä viljelijöiden kanssa.

Natural Goods Companyn Hyväntekijät

Nyt tai ei koskaan! On juuri oikea aika tehdä pienistä arjen valinnoista tärkeitä ja painavia – astu hyvään seuraamme. Hyväntekijänä saat erityisiä etuja.

Liittyessäsi Hyväntekijöihin saat kertakäyttöisen -20 prosentin alennuskoodin heti sähköpostiisi.

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.