Taika

Taika on suomalainen, Ecocert-sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, jonka kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja hiilineutraaleja. Luomulaatuista koivunmahlaa, ksylitolia sekä kasviöljyjä sisältävät tuotteet ovat kepeitä, helppokäyttöisiä, nopeasti imeytyviä ja kosteuttavia. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille­­­­­­­­­­­­­­­­.

Ale
Hyvä valinta
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Ihotyyppi
Hiustyyppi
Ongelma
Pakkausmateriaali
Sertifiointi

Showing all 21 results

Suomalainen. Vegaaninen. Hiilineutraali. Ekosertifioitu.

Taika on luonnon taikaa parhaimmillaan. Tieteellisesti tutkitut luonnon ainesosat yhdistyvät viimeisimpään luonnonkosmetiikan tuotekehitykseen ja osaamiseen. Luomulaatuista koivunmahlaa, ksylitolia sekä kasviöljyjä sisältävät tuotteet ovat kepeitä, helppokäyttöisiä, nopeasti imeytyviä ja kosteuttavia. Taika täyttää vaivatta arjen loistavan luottokosmetiikan kriteerit. Tuotteet sopivat universaalisti kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille, Taikaa voi käyttää koko perhe!

Taikan tuotteet valmistava, Vantaan Piispankylässä sijaitseva, tehdas toimii 100 % uusiutuvalla sähköllä, josta ei tule hiilidioksidipäästöjä. Pullot ja tuubit ovat kierrätysmuovia sekä kasviperäistä muovia, eikä tuotteissa ole käytetty ylimääräisiä ulkopakkauksia. Tuotteet ovat täysin vegaanisia eikä niitä ole testattu eläimillä. Tuotteilla on Ecocertin myöntämä Cosmos Naturalin -sertifikaatti, joka takaa ympäristöystävällisyyden läpi koko tuotantoketjun. Ecocert valvoo ja tarkistaa tuotteiden sisällön, raaka-aineet, tuotantoprosessin sekä pakkaukset.

Sarja saa taikavoimansa pohjoisen luonnosta. Koivunmahla on raaka-aineena omassa luokassaan sen monipuolisten vaikutusten ansiosta. Se sisältää yhteensä 17 iholle hyödyllistä aminohappoa, mineraalia, entsyymiä, proteiinia, antioksidanttia ja vitamiinia. Koivunmahla kosteuttaa, rauhoittaa ja puhdistaa ihoa.

Natural Goods Company suosittelee erityisesti raikasta Puhdistusgeeliä, joka pyyhkäisee mennessään päivän tomut ja kaiken meikin kuivattamatta ihoa. Harvinaislaatuisen tehokas, mutta samalla iholle lempeä puhdistaja!

Toinen suosikkimme on helppo ja huoleton Päivävoide, joka sopii erityisen hyvin meikin alle. Sen kevyt olemus kosteuttaa juuri sopivasti olematta liian tuhti tai tahmainen.

Saisiko olla 20 % alennuskoodi?

Liittyessäsi Hyväntekijöihin saat kertakäyttöisen -20 prosentin alennuskoodin heti sähköpostiisi.

Nyt tai ei koskaan on oikea aika tehdä pienistä arjen valinnoista tärkeitä ja painavia – astu hyvään seuraamme. Hyväntekijänä saat erityisiä etuja. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.