Neal's Yard Remedies

Neal's Yard Remedies on englantilainen luonnonkosmetiikan ja ekotuotteiden edelläkävijä. Sertifioidusti hiilineutraalina yrityksenä he keskittyvät jatkuvasti parantamaan toimintaansa ympäristövaikutusten vähentämiseksi. Kaikki tuotteet valmistetaan heidän omassa ekologisessa tehtaassaan ja suurin osa käytetyistä raaka-aineista viljellään luomulaatuisesti.

Ale
Hyvä valinta
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Ihotyyppi
Hiustyyppi
Ongelma
Pakkausmateriaali
Sertifiointi

Showing all 24 results

Neal’s Yard Remedies on Lontoosta maailmalle ponnahtanut luonnonkosmetiikan yritys. Luomua suosivan elämäntavan intohimoisina puolesta puhujina NYR haluaa auttaa ihmisiä kohti iloisempaa, terveempää elämää samalla kaunista planeettaamme suojellen. Neal’s Yard Remedies valmistaa tuotteensa rakkaudella omalla ekologisella tehtaallaan Englannissa. Suurin osa raaka-aineista luomuviljellään itse. Raaka-aineiksi valikoidaan huippulaatuisia yrttejä, kasviöljyjä, sekä eteerisiä öljyjä. Yrityksen tarina alkoi vuonna 1981 modernina apteekkina Lontoon Covent Gardenissa, jossa yrityksen perustaja Romy Fraser alkoi valmistaa luonnon raaka-aineisiin pohjautuvia kauneudenhoitotuotteita. Pienestä putiikista Covent Gardenissa on tähän päivään mennessä kasvanut monella taholla luonnonkosmetiikan ja ekotuotteiden edellä kävijä. Suuresta kasvusta ja kehityksestä huolimatta Neal’s Yard Remedies ei ole tinkinyt tärkeimmistä arvoistaan; ekologisuudesta ja eettisyydestä. Yritys tekee vuosi vuodelta enemmän töitä taatakseen toimintansa hiilineutraaliuden ja pyrkien yhä luontoystävällisempään suuntaan. CarbonNeutral sertifioitu yritys kompensoikin päästöjään mm. rahoittamalla Makira Rainforest –projektiin Madagascarilla.  

Ikonisiin sinisiin pulloihin ja purkkeihin pakatut Neal’s Yard Remediesin tuotteet sisältävät tarkasti valikoituja laadukkaita kasviöljyjä sekä eteerisiä öljyjä. Yrityksen filosofiaan perustuen luomuraaka-aineet ovat hyväksi niin luonnolle kuin Sinulle. He käyttävät tuotteissaan mahdollisimman korkeaa määrää luomuviljeltyjä ainesosia ja ovatkin sertifioitu Soil Association luonnonkosmetiikan sertifikaatilla. Suurin osa tuotteista on myös vegaanisia.  Sarjan huikeasta noin 500 tuotteen valikoimasta Natural Goods Companyyn on poimittu hyvää, terveempää elämää tukevia koko perheellekin sopivia tuotteita ja sarjan best sellereitäKulttimainetta niittänyt Wild Rose Balm –monitoimibalmi kuuluu sarjan tunnetuimpiin tuotteisiin sen lukuisten käyttömahdollisuuksien vuoksi. Balmi ravitsee, kirkastaa ja korjaa kuivaa ja sameaa ihoa sekä hemmottelee aidolla ruusunmarjan tuoksullaan. Bee Lovely –linja ilahduttaa päivittäistä arkielämää ja Bee Lovely Käsisaippua nauttii suosiostaan koko perheelle sopivana pesutuotteena, jonka tuotoista osa käytetään mehiläisten pelastamiseen.  

Saisiko olla 20 % alennuskoodi?

Liittyessäsi Hyväntekijöihin saat kertakäyttöisen -20 prosentin alennuskoodin heti sähköpostiisi.

Nyt tai ei koskaan on oikea aika tehdä pienistä arjen valinnoista tärkeitä ja painavia – astu hyvään seuraamme. Hyväntekijänä saat erityisiä etuja. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.