Mádara Organic Makeup

Häpeilemättömät sävyt, selkeästi erottuvat laadukkaat meikit. Luonnollinen, ihoystävällinen, ECOCERT/Cosmos-sertifioitu, 100% vegaani.

MÁDARA on pitänyt paikkansa luonnonkosmetiikan kärkinimenä yli 10 vuotta. Nyt visio turvallisesta, tehokkaasta ja luonnollisesta ihonhoidosta saa jatkoa, kun MÁDARA lanseeraa uuden MAKEUP-linjan 2019.

Ale
Hyvä valinta
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Ihotyyppi
Hiustyyppi
Ongelma
Pakkausmateriaali
Sertifiointi

Showing 1–24 of 31 results

MÁDARA ORGANIC MAKEUP sisältä vahvoja mineraalipigmenttejä, luonnollisia kasviuutteita, hyaluronihappoa, C- ja E-vitamiineja sekä ylellisiä kasviöljyjä ja – vahoja, jotka antavat sarjalle erottuvuutta. Ne ovat tehokkaasti ravitsevia ja kosteuttavia hoitaen ihoa luonnollisesti.

Feel Good In Your Skin

‘Sukupuoli saati rajat eivät määrittele kauneutta. Itseilmaisu, hehkuva, persoonallinen ja hyvännäköinen iho kuuluvat kaikille. Halusitpa sitten piilottaa pienet epätäydellisyydet tai korostaa niitä – meikkimme vapauttaa’

 

Saisiko olla 20 % alennuskoodi?

Liittyessäsi Hyväntekijöihin saat kertakäyttöisen -20 prosentin alennuskoodin heti sähköpostiisi.

Nyt tai ei koskaan on oikea aika tehdä pienistä arjen valinnoista tärkeitä ja painavia – astu hyvään seuraamme. Hyväntekijänä saat erityisiä etuja. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.