Mádara

Mádaran luonnonkosmetiikkasertifioidut tuotteet valmistetaan pohjoisen luonnon luonnollisista ja luomulaatuisista raaka-aineista. Kaikki tuotteet pakataan kierrätys- tai uusiomateriaalista valmistettuihin pakkauksiin. Mádara käyttää vain sellaisia käsittely- ja valmistustekniikoita, jotka edistävät ihmisten terveyttä ja ympäristön hyvinvointia.

Madara
Ale
Hyvä valinta
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Ihotyyppi
Hiustyyppi
Ongelma
Pakkausmateriaali
Sertifiointi

Showing 1–24 of 136 results

Latvialainen tieteen ja luonnon symbioosiin luottava unisex-sarja Mádara vastaa laatutietoisen kuluttajan tarpeisiin ihon-, vartalon- ja hiustenhoidossa. Innovatiiviset ja trendikkäät koostumukset ja tuotteet karistavat vanhat luonnonkosmetiikan olettamukset harteiltaan: legendoja tuhansia vuosia pohjoisessa parantaneista yrteistä tarkastellaan nyt tieteellisten laboratoriotulosten valossa.

Mádaran kasviperäisistä ainesosista 96% on sertifioitu luonnonmukaisiksi – Mádara tukee luomuviljelyä ja luonnon monimuotoisuutta. Green Dot on valinnut Mádaran Latvian vihreimmäksi ja kestävimmäksi yritykseksi jo kolmatta kertaa. Mádaran ideologian mukaan planeettamme tulevan hyvinvoinnin kannalta ympäristöstä huolehtiminen ja vastuullinen liiketoiminta ovat äärimmäisen tärkeässä osassa meidän kaikkien elämässä.

Mádaran tuotteiden tehoaineina toimivat puhtaat pohjoisen yrtit, arktiset marjat ja ainutlaatuiset siemenöljyt, joka ovat täynnä tehokkaita antioksidantteja, välttämättömiä omega-rasvahappoja ja anti-age-vaikutteisia ominaisuuksia. Baltialaisten kasviuutteiden aktiiviaineet ovat ainutlaatuisen intensiivisiä. Kasvit ovat oppineet selviytymään pohjoisen ankarissa olosuhteissa ja imemään itseensä täydet siemaukset aurinkoa aina kun se ilmestyy. Pohjoisen alueen lyhyiden kesien aikana kasvit keskittävät kaiken energiansa lyhyeen kukintokauteen ja tiivistävät itseensä ainutlaatuisen määrän aktiiviaineita. Tästä johtuen kasviuutteet ovat erityisen voimakkaita ja tehokkaita.

Mádara täyttää kansainvälisen ECOCERT -standardin asettamat vaatimukset täysin luonnollisesta ja ekologisesta kosmetiikasta. Tuotteita testaavat sertifioidut dermatologistit ja vapaaehtoiset kuluttajat.

Mádaran suosituimpia tuotteita ovat:

MÁDARA Micellar Water – Misellivesi helppoon kasvojen puhdistukseen kaikille ihotyypeille

MÀDARA Cleansing Milk – Hellävarainen puhdistusmaito

MÀDARA Purifying Foam – Puhdistusvaahto sekaiholle

MÀDARA Hyalyronic Anti-Pollution CC Cream SPF15 Light

MÀDARA Eye Contour Cream – Silmänympärysvoide kaikille ihotyypeille

MÀDARA SOS Hydra Repair Intensive Serum – Syväkosteuttava tehoseerumi pintakuivalle ja stressaantuneelle iholle

MÀDARA Herbal Deodorant 50ml – Raikkaana pitävä deodorantti

MÁDARA Grow Volume – Tuuheuttava hoitoaine

MÀDARA Pihlaja-tuotesetti – 2 täysikokoista tuotetta

MÀDARA Plant Stem Cell Antioxidant Sunscreen SPF30 for body – Aurinkosuojavoide vartalolle

Saisiko olla 20 % alennuskoodi?

Liittyessäsi Hyväntekijöihin saat kertakäyttöisen -20 prosentin alennuskoodin heti sähköpostiisi.

Nyt tai ei koskaan on oikea aika tehdä pienistä arjen valinnoista tärkeitä ja painavia – astu hyvään seuraamme. Hyväntekijänä saat erityisiä etuja. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.