Lavera

Lavera on yksi johtavista luonnonkosmetiikkamerkeistä, jolla on laaja tuotevalikoima ja erittäin kilpailukykyiset hinnat. Kaikki Laveran tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa (NaTrue ja COSMOS) ja tuotteet valmistetaan yrityksen omissa tehtaissa Saksan Hannoverin alueella. Lavera on hiilineutraali brändi, ja sillä on PETA-sertifikaatti.

Ale
Hyvä valinta
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Ihotyyppi
Hiustyyppi
Ongelma
Pakkausmateriaali
Sertifiointi

Showing 1–24 of 136 results

Laveran vastuullisuus periytyy sen perustusajoilta eli 80-luvulta asti. Kaikilla brändin tuotteilla on Natrue- tai Ecocert -sertifikaatti, jotka valvovat tuotteiden valmistusta raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin pakkauksineen. Iso osa tuotteista on myös vegaanisia.

Lavera pyrkii minimoimaan päästöt jo tuotantovaiheessa, ja loput se hyvittää erilaisten kompensaatioprojektien kautta. Lavera esimerkiksi käyttää tuotannossaan 100 % vihreää sähköä. Yritys osallistuu myös mm. sademetsien suojeluun ja auttaa tuottamaan puhtaampaa juomavettä.

Pakkauksista kehitetään jatkuvasti yhä ekologisempia; pakkausmateriaalin määrää vähennetään, valikoimaan tuodaan uudelleentäytettäviä pakkauksia ja pakkauksissa käytetään uusiutuvia ja kierrätettäviä materiaaleja. Brändi on lanseerannut myös täysin muovittomissa pakkauksissa olevia tuotteita, kuten Basis Sensitiv -palahampoon ja -suihkuvaahdon. Muovipakkauksista vähintään 95 % on valmistettu kierrätysmuovista.

Saisiko olla 20 % alennuskoodi?

Liittyessäsi Hyväntekijöihin saat kertakäyttöisen -20 prosentin alennuskoodin heti sähköpostiisi.

Nyt tai ei koskaan on oikea aika tehdä pienistä arjen valinnoista tärkeitä ja painavia – astu hyvään seuraamme. Hyväntekijänä saat erityisiä etuja. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.