Haut-Segala

Haut-Ségala on biohajoavaa, ympäristöystävällistä ja vegaanista luonnonkosmetiikkaa. Etelä-Ranskassa Aveyronin alueella käsin valmistetut tuotteet ovat laadukkaita, puhtaita ja täyttävät tarkimmankin kosmetiikkakäyttäjän kriteerit. Kasviöljyt sopivat erityisen hyvin myös lasten herkän ihon hoitoon.

Ale
Hyvä valinta
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Ihotyyppi
Hiustyyppi
Ongelma
Pakkausmateriaali
Sertifiointi

Showing all 19 results

Laboratoide du Haut-Ségala valmistaa kukkaisvedet ja kylmäpuristetut kasviöljyt vehreän laakson syleilyssä Ranskassa. Näin ranskalaisilla raaka-aineilla on mahdollisimman lyhyet ja ympäristöystävälliset kuljetusmatkat.

Haut-Ségala yhdistää vuosituhansia vanhaa kasvitietoutta satoja vuosia vanhaan ranskalaisen kosmetiikan valmistamisen taitoon. Tuotteissaan brändi elvyttää vanhoja kauneuden reseptejä ympäri maailmaa uudella tuotantotekniikalla. Sen sydän on intohimo luonnon raaka-aineiden ainutlaatuiseen tehokkuteen. Esimeriksi Haut-Ségalan laadukkaat kasviöljyt on kylmäpuristettu luomulaatuisista siemenistä, kukista ja hedelmistä, jotta öljyt sisältäisivät edelleen maksimaalisen määrän kasvien luonnollisia aktiiviaineita. Kasviöljyt ovat parasta ruokaa, mitä ihosi voi toivoa. Niiden omega-rasvahapot tasapainottavat ihoa, parantavat tulehduksia ja rauhoittavat sekä sisäisiä solu- että ulkoisia ihotulehduksia.

Lue blogista lisää Haut-Ségalan tuotteista:

Kasviöljyt – herkkäihoisten ja atoopikkojen suosikit >>

Laboratoire du Haut-Ségalan uusi aloe vera -sarja on herkän ihon pelastaja ja paras valinta kesään >>

 

Saisiko olla 20 % alennuskoodi?

Liittyessäsi Hyväntekijöihin saat kertakäyttöisen -20 prosentin alennuskoodin heti sähköpostiisi.

Nyt tai ei koskaan on oikea aika tehdä pienistä arjen valinnoista tärkeitä ja painavia – astu hyvään seuraamme. Hyväntekijänä saat erityisiä etuja. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.