Esse Probiotic Skincare

54 % sinusta on mikrobeja ja vain 46 % sinusta on ihmissoluja. Hämmentävää, eikö? Nämä tuhannet mikrobilajit vaikuttavat ihosi kuntoon enemmän kuin olemme tienneetkään. Essen probioottinen ihonhoito vaikuttaa ihon mikrobiomiin luomalla ihossa eläville hyville mikrobeille suotuisat kasvuolosuhteet.

Esse
Ale
Hyvä valinta
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Ihotyyppi
Hiustyyppi
Ongelma
Pakkausmateriaali
Sertifiointi

Showing 1–24 of 53 results

Probiootit ovat ehkä tuttuja jo suolistosi terveydelle, mutta ne ovat aivan yhtä tärkeässä roolissa ihosi hyvinvoinnin kannalta. Esse Probiotic Skincare pohjautuu tieteen uusimpaan läpimurtoon – probioottiseen ihonhoitoon.

Iho on suoja ympäristösi ja sinun välillä. Ihon tehtävä on torjua haitallisia patogeenejä ja sitoa kosteutta. Tiesitkin jo tämän. Asian tekee uudeksi se tieto, että ihosi ei pysty kumpaankaan näistä toiminnoista ilman mikrobeja! Ihosi on halukas isännöimään suurta joukkoa mikrobeja, ja immuunisysteemisi edistää tarkoituksellisesti näiden mikrobien kasvua, koska ne ovat avain ihon  terveyteen.

Oikein ravittuna ja suojattuna ihon mikrobiomi on vastustuskykyinen ja iho toimii optimaalisesti. Mikrobitasapainon häiriöitä sen sijaan ovat mm. erilaiset ihosairaudet, kuten atopia, rosacea, POD ja akne, liiallinen rasvoittuminen ja ennenaikainen ikääntyminen. Ihon mikrobitasapainon löytämisessä auttavat Esse-sarjan vegaanisten ihonhoitotuotteiden prebiootit, jotka ravitsevat ihon hyvinvoinnin kannalta oikeita mikrobikantoja, sekä probiootit, jotka palauttavat ihon tasapainon. Tasapainoinen iho on terve, hyvinvoiva ja kaunis.

Jotta ihosi pysyisi terveenä ja toimisi parhaimmalla mahdollisella tavalla, se tarvitsee monipuolisen ja terveen mikrobipopulaation, joka suojaa sitä taudinaiheuttajilta, tukee ihon aineenvaihduntaa ja ylläpitää ihon oikeaa pH-tasapainoa. Tähän ei kaikki kosmetiikka pysty. Esse Probiotic Skincare -tuotteet pohjautuvat kuitenkin näihin ihoa suojaaviin ja sen toimintoja tasapainottaviin kasviöljyihin ja –uutteisiin, joilla imitoidaan ihon luontaista rasvahappovaippa ja sidotaan kosteutta ihoon. Tuotteet sisältävät myös prebiootteja, joilla ravitaan iholle hyödyllisiä mikrobeja, sekä probioottisia uutteita, jotka mm. auttavat hidastamaan ihon ikääntymisprosesseja. Valikoituihin Esse-tuotteisiin lisätään myös eläviä probiootteja, jotka lisääntyvät ihossa, tasapainottavat sen toimintoja ja vahvistavat ihoa suojautumiskykyä.

Essen suosituimpia tuotteita ovat:

Esseä ei suositella sekoitettavaksi muiden brändien tuotteiden kanssa. Erityisen tarkkana kannattaa olla Esse Sensitive -linjan ja Essen probioottoseerumin kanssa. Ihonhoidon viimeistelee probioottisesti Esse Meikkivoide, josta löytyy 10 eri sävyä.

Esse-tuotteet ovat Ecocertin luomusertifioimia ja Vegan Societyn hyväksymiä. Eläinkokeettomuus tuotannon kaikissa vaiheissa on Essen perusarvoja ja siksi se on PETA:n ja Beauty Without Cruelty:n jäsen.

Saisiko olla 20 % alennuskoodi?

Liittyessäsi Hyväntekijöihin saat kertakäyttöisen -20 prosentin alennuskoodin heti sähköpostiisi.

Nyt tai ei koskaan on oikea aika tehdä pienistä arjen valinnoista tärkeitä ja painavia – astu hyvään seuraamme. Hyväntekijänä saat erityisiä etuja. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.