Biosolis

Biosoliksen mineraaliaurinkosuojat eli fysikaaliset aurinkorasvat alkavat suojata ihoa välittömästi levityksestä. Niiden teho kestää iholla niin kauan, kunnes ne pestään tai pyyhitään pois. Biosolis lahjoittaa 1% myynnistä koralliriuttojen suojeluun. Sarjan pakkaukset ja koostumukset uudistuivat keväällä 2022.

Ale
Hyvä valinta
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Ihotyyppi
Hiustyyppi
Ongelma
Pakkausmateriaali
Sertifiointi

Showing all 5 results

Ihoa hoitavat Biosolikset ovat turvallisia käyttää niin lapsilla ja aikuisilla. Sarja koostuu luonnonmukaisista mineraalifilttereistä ja ihoa hoitavista kasviöljyistä. Voiteen mineraaleista valmistetut filtterit heijastavat auringon säteet pois iholta peilin lailla. Fysikaalinen aurinkosuoja ei imeydy ihoon eikä reagoi haitallisesti auringon kanssa.

Kun iho kohtaa UV-valon, sen vaikutuksesta syntyy happiradikaaleja, jotka voivat vahingoittaa solujen toimintaa. Näitä tuhoja voidaan estää ja pysäyttää antioksidanteilla. Biosolis-aurinkosuojien kasviantioksidantit auttavat UV-säteiden aiheuttamien haittojen neutralisoinnissa ja psytyvät pysäyttämään niiden tihutyöt, kuten ennenaikainen vanheneminen, kimmoisuuden katoaminen ja pigmenttimuutokset. Suojaamalla ihosi auringolta Biosolliksen avulla estät myös muita auringon aiheuttamia haittoja.

Lue blogista Kaikki, mitä olet aina halunnut tietää aurinkosuojista – kesän kattavin tietopaketti aurinkoon >>

KOLME MUISTISÄÄNTÖÄ KESÄÄN
  1. IHON SUOJAAMINEN ENSISIJAISESTI VAATTEILLA +  VARJOSSA PYSYTTELEMINEN

Tämä on äärimmäisen tärkeää vauvoilla, pienillä lapsilla ja herkästi palavilla vaaleilla tai punapigmenttisilla aikuisilla.  Myös normaali-ihoisen kannattaa pitää mukanaan huiveja, hattuja ja pitkähihaisia, suojaavia vaatekappaleita. Auringossa voi kuitenkin oleilla noin 15 minuuttia ilman suojausta D-vitamiini takaamiseksi. Siirry aina varjoon keskipäivän kuumimman paahteen ajaksi noin kello 11-15.

  1. FYSIKAALISET AURINKOVOITEET

Mineraalirasvat eli fysikaaliset aurinkovoiteet ovat tehokkaita ja turvallisia suojia. Niiden teho on toimiva välittömästi levityksestä. Fysikaalisten aurinkorasvojen suoja tulee sinkki- tai titaanidioksidi-mineraalipartikkeleista, jotka toimivat kuin peili heijastaen auringonsäteet pois iholta. Ne ovat myöhemmin pois pestävissä.

  1. LAATU KORVAA MÄÄRÄN

Aurinko on meille erlintärkeä, mutta vain pieninä annoksina kerrallaan. Iho saa riittävän määrän aurinkoa D-vitamiinin tuottamiseksi noin 15 minuutissa.

Saisiko olla 20 % alennuskoodi?

Liittyessäsi Hyväntekijöihin saat kertakäyttöisen -20 prosentin alennuskoodin heti sähköpostiisi.

Nyt tai ei koskaan on oikea aika tehdä pienistä arjen valinnoista tärkeitä ja painavia – astu hyvään seuraamme. Hyväntekijänä saat erityisiä etuja. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.