Absolution

Absolution on pariisilainen ihonhoitosarja, joka tarjoaa laadukkaista raaka-aineista valmistettua kosmetiikkaa. Sopii sekä naisille että miehille. Tuotteita voi käyttää yksittäin tai yhdistää sarjan muihin tuotteisiin. Sarjan tuotteet ovat nousseet suureen suosioon eikä ihme, sillä laadukkaat ja tehokkaat koostumukset todella parantavat ihon kuntoa.

Absolution
Ale
Hyvä valinta
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Ihotyyppi
Hiustyyppi
Ongelma
Pakkausmateriaali
Sertifiointi

Showing 1–24 of 38 results

Absolutionin tarina

Absolution on ranskalaisen Isabelle Caronillan perustama kosmetiikkabrändi. Ajatus Absolutionin perustamisesta lähti liikkeelle Isabellen omasta tarpeesta löytää kosmetiikkatuotteita, jotka todella tehoaisivat ja vastaisivat ihon tarpeisiin. Tämän ajatuksen pohjalta hän päätti perustaa oman brändin, joka tarjoaisi ekologisen sekä luonnollisen vaihtoehdon kosmetiikan kuluttajille, kuitenkaan tinkimättä ihonhoidosta ja tyylikkyydestä.

Absolutionin kauniit ja tyylikkäät pakkaukset ovat kasteenvangitsijoita ja herättävät ihastusta jo pelkällä ulkonäöllään puhumattakaan pakkauksen sisällöstä.

Ranskalainen Absolution on toiminut vuodesta 2009 asti ja se on vakiinnuttanut asemansa kosmetiikkamarkkinoilla sekä valloittanut monien kosmetiikan kuluttajien sydämet laadukkailla ja ekologisilla tuotteillaan. Brändi on noussut suureen suosioon myös maailmalla.

Ekologiset ja laadukkaat tuotteet

Ympäristönsuojelu ja kestävän kehityksen tukeminen on yksi Absolutionin tärkeimmistä arvoista yhdessä laadukkaiden kosmetiikkatuotteiden kehittämisen rinnalla. Tuotteiden luomupitoisuus on vähintään 52 prosenttia ja kasviperäisistä raaka-aineista 96 prosenttia on luomuviljeltyjä. Raaka-aineissa hyödynnetään maailman ravinnerikkaimpia kasviöljyjä ja uutteita. Bonuksena vielä useat tuotteet on höystetty superfoodeilla.

Raaka-aineet ja niiden toimittajat on valittu huolella, jotta tuotteet olisivat mahdollisimman laadukkaita ja niiden hiilijalanjälki pysyisi minimissään. Raaka-aine toimittajat ovat sitoutuneet toimimaan kestävän kehityksen mukaisesti ja luontoa kunnioittaen.

Tuotteet valmistetaan Ranskassa ja kaikki raaka-aineet tulevat samalta alueelta, jolloin laaduntarkkailu on helpompaa ja jatkuvampaa. Lähellä tuotettujen raaka-aineiden avulla on myös pystytty minimoimaan tuotteiden hiilijalanjälkeä.

Ekologisuus on otettu huomioon myös tuotepakkauksissa, sillä pakkausmateriaalina on käytetty kierrätettyä paperia eikä pakkauksien sulkemisessa ole käytetty lainkaan liimaa, lisäksi pakkauksissa käytetyt musteet ovat kasvipohjaisia. Säilöntäaineiden käyttöä on ehkäisty valitsemalla tuotteille pakkaukset, jotka eivät sisällä lainkaan ilmaa, jonka ansiosta tuotteet säilyvät paremmin.

Absolutionin tuotteet ovat Ecocertin sertifioimat.

Tuotteiden tehokkaat koostumukset

Absolution tarjoaa hoitolatasoista ihonhoitoa kotioloissa. Sarjan tuotevalikoimassa on otettu huomioon erilaiset ihotyypit ja iho-ongelmat, joiden hoitaminen sarjan tehokkailla ja toimivilla tuotteilla on helppoa.

Kulttimaineen saaneet, kuivan ihon pelastaja Le Serum Anti Soif- kosteuttava seerumi, sekä ihoa hoitava ja ravitseva Addiction- kasvoöljy, ovat sarjan suosituimpia tuotteita. Sarjan tuotteet suojelevat ja ylläpitävät ihon kuntoa antioksidanttien ja ravintoaineiden avulla. Tuotteet antavat näkyviä tuloksia jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Absolutionin kaikkia ihonhoitotuotteita voi käyttää yksittäin tai päällekkäin, tuotteista voi myös sekoittaa seoksen oman ihon tarpeiden mukaisesti. Tuotteiden supertehokkaat, tiivistemäiset ainesosat toimivat synergisesti ja niiden vaikutukset muuttuvat ja tehostuvat sekoitettaessa. Koostumuksia muuttelemalla tuotteita voi käyttää hyvin taloudellisesti ja monipuolisesti.

Tuotteet on suunniteltu sekä naisille että miehille

Unisex-brändi pitää sisällään yhden erityisen miesten voiteen, mutta periaatteessa kaikki sarjan tuotteet sopivat hyvin myös miehille tehojensa ja tuoksujensa puolesta.

Saisiko olla 20 % alennuskoodi?

Liittyessäsi Hyväntekijöihin saat kertakäyttöisen -20 prosentin alennuskoodin heti sähköpostiisi.

Nyt tai ei koskaan on oikea aika tehdä pienistä arjen valinnoista tärkeitä ja painavia – astu hyvään seuraamme. Hyväntekijänä saat erityisiä etuja. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.