Zero waste -lahjat

Jos lahjansaaja kuuluu niihin, jotka käyttävät kookosöljyä sekä ruuanlaitossa että ihonhoidossa ja tekevät vartalokuorinnan käytetyillä kahvipuruilla, kannattaa valita lahjaksi monikäyttöinen tuote. Monikäyttöisellä, paperiin käärityllä palasaippualla pestään kasvot, vartalo ja kädet. Samaa tuotetta käytetään avuksi ihokarvojen ajeluun. Hyvä valinta!

Ale
Hyvä valinta
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Ihotyyppi
Hiustyyppi
Ongelma
Pakkausmateriaali
Sertifiointi

Showing all 24 results

Mistä tunnistaa zero waste-sankarin?

Zero waste -elämäntavassa kunnioitetaan ympäristöä ja minimoidaan jätteen syntyminen omassa elämässä. Se merkitsee jokapäiväisiä valintoja kohti parempaa maailmaa. Zero waste -ajatusta voi toteuttaa joko yksittäisillä, ympäristöä huomioivilla teoilla, tai sillä voi olla suuri vaikutus koko elämäntapaan. Seuraavista seikoista voit tunnistaa zero waste -sankarin:

  • Kierrättää aina kun mahdollista.
  • Ostaa laadukkaita ja kestäviä tuotteita kertakäyttöisten tuotteiden sijaan.
  • On vaihtanut muovipussit kestokasseihin.
  • Kantaa mukanaan kestojuomapulloa tai termosmukia.
  • Ostaa tuotteet isoissa pakkauksissa ja suosii täyttöpakkauksia.

Kun tunnistus on suoritettu, siirrytään lahjan valintaan. Nostimme jalustalle hyödyllisiä ja monikäyttöisiä tuotteita, joiden pakkaukset ovat kierrätettävissä.

Mitä zero waste tarkoittaa luonnonkosmetiikassa?

Se on

  • jätteen vähentämistä
  • kierrätettäviä pakkauksia
  • monikäyttöisiä tuotteita
  • ympäristöystävällisyyttä
  • muovittomuutta.

Zero waste -ideologian keskiössä on kiinnostus noudattaa yksinkertaisempaa elämäntyyliä. Kulutustottumuksien muutos ja jätteen kierrätyksen huomioiminen voivat antaa lisää tilaa tietoiselle läsnäololle ja vapaudelle.

Luonnonkosmetiikassa zero waste -ajatusta voi noudattaa kieltäytymällä synteettisistä raaka-aineista, pakkauksista, joita ei voi kierrättää ja hukkaostoksista, jotka eivät sovi omaan käyttöön.

Epäsopivat tuotteet karsitaan omasta ihonhoitorutiinista sen yksinkertaistamiseksi. Monikäyttöisiä tuotteita voi käyttää uudelleen toiseen tarkoitukseen. Suositaan tuotteita, joissa on kierrätettävät pakkaukset. Jätteettömään elämäntapaan pyrkivä voi arvostaa myös kokonaan tuotteetonta ihonhoitoa, gua sha -menetelmää, jossa kasvot virkistyvät hieronnan avulla.

Mikä olisi käytännöllisempää kuin monitoimituote, kuten palasaippua, zero waste -idealla? Zero waste -ideologia sallii tuotteet, jotka tekevät mielen iloiseksi, sillä kaikesta ei ole tarkoitus kieltäytyä. Siksi luonnonkosmetiikan lahjalla voikin tuoda riemua ja piristystä!

Tutustu kaikkiin zero waste -tuotteisiin.

Saisiko olla 20 % alennuskoodi?

Liittyessäsi Hyväntekijöihin saat kertakäyttöisen -20 prosentin alennuskoodin heti sähköpostiisi.

Nyt tai ei koskaan on oikea aika tehdä pienistä arjen valinnoista tärkeitä ja painavia – astu hyvään seuraamme. Hyväntekijänä saat erityisiä etuja. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.