Lahja naiselle

Lahjan ostaminen naiselle on joskus samaan aikaan sekä helppoa, että vaikeaa. Kaupat ovat vaihtoehtoja pullollaan – mikä olisi paras lahja, kun hänellä tuntuu olevan jo kaikkea leivänpaahtimesta ja löylykauhaan? Kun lahjansaajaa haluaa aidosti helliä, kannattaa tarttua vinkkeihin hyvistä, hyödyllisistä ja ilahduttavista luonnonkosmetiikan lahjoista.

Ale
Hyvä valinta
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Ihotyyppi
Hiustyyppi
Ongelma
Pakkausmateriaali
Sertifiointi

Showing 1–24 of 27 results

Lahjaksi suosittua luonnonkosmetiikkaa

Kosmetiikka on ollut perinteisesti onnistunut lahjavalinta naiselle pukinkonttiin, syntymäpäivälahjaksi, ystävänpäivälahjaksi tai ilahduttamaan muuten vain.

Luonnonkosmetiikka on nyt erityisen trendikästä. Tuotteet ovat huippulaadukkaita, hellävaraisia ja peräisin luonnon omista raaka-aineista. Vaihtamalla kosmetiikkatuotteet luonnonkosmetiikkaan olet samalla hellä myös ympäristölle.

Jokaiselle lahjansaajalle on mahdollista valita juuri sopiva lahja. Luonnonkosmetiikkalahjan saaminen tuntuu mukavalta, sillä tuotteet ovat ajankohtaisia ja korkealaatuisia.

Tietoiselle kuluttajalle

Luonnonkosmetiikka sopii ympäristöasiat huomioon ottavalle, sillä luonnonkosmetiikan sertifikaatit asettavat tiettyjä vaatimuksia raaka-aineille ja tuotannolle. On mukavaa laittaa luottavaisin mielin pakettiin tuote, joka vastaa lahjansaajan vaatimuksia ja periaatteita. Yritysten vastuullisuus alkaakin olla jo yleinen edellytys. Luonnonkosmetiikassa kiinnitetään huomiota esimerkiksi

  • kierrätettäviin pakkauksiin
  • allergisoivien ainesosien minimoimiseen
  • kestävään kehitykseen tuotannossa.

Miten valita oikeat tuotteet naisen lahjapakettiin?

Olisi hyvä tietää hieman etukäteen lahjansaajan kosmetiikankäytöstä ja arvoista:

  • Mitä hän arvostaa kosmetiikkatuotteessa?
  • Mitkä ovat tärkeimpiä teemoja: zero waste, suomalaisuus, vegaanisuus tai vaikkapa hiilineutraalisuus?
  • Millaiset tuotteet ovat hänen kestosuosikkejaan?

Tärkeitä teemoja selvittämällä saa suuntaa sille, minkä tyyppisiä tuotteita kannattaa kääriä pakettiin. Esimerkiksi vegaanista elämäntyyliä noudattavat valitsevat myös kosmetiikkatuotteiksi sellaisia, jotka eivät sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia. Luonnonkosmetiikasta löytyy useita erilaisia vaihtoehtoja! Gua sha -välineet puolestaan edustavat kokonaan tuotteetonta ihonhoitoa.

Anna lahjaksi jotain hyvää

On mukavaa ajatella, että läheinen on ajatellut lahjasaajaa ja hänen arvostamiaan asioita lämmöllä ja tahtoo tehdä hänet iloiseksi. Lahjan antaminen ja sen avaaminen on parhaimmillaan hauskaa, jännittävää ja riemastuttavaa. Kun tarvitset lahjan elämäsi naiselle, tee hyvä valinta luonnonkosmetiikan tuotteiden joukosta.

Katso myös suosituksemme lahjaksi ystävälle tai vaikka lukukauden päättyessä lahjaksi opettajalle.

Saisiko olla 20 % alennuskoodi?

Liittyessäsi Hyväntekijöihin saat kertakäyttöisen -20 prosentin alennuskoodin heti sähköpostiisi.

Nyt tai ei koskaan on oikea aika tehdä pienistä arjen valinnoista tärkeitä ja painavia – astu hyvään seuraamme. Hyväntekijänä saat erityisiä etuja. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.