Lahja miehelle

Joulu, isänpäivä, syntymäpäivä – hyvä aika ostaa lahja miehelle, poikaystävälle tai isälle. Voi olla haastavaa keksiä jotakin nokkelaa ja hyödyllistä. Jos olet antanut jo autoon lukkosulaa ja lämpimät villasukat, kokeile lahjavinkkejämme: jotakin tarpeellista, laadukasta, elämyksellistä ja toimivaa jokapäiväiseen komeudenhoitoon.

Ale
Hyvä valinta
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Ihotyyppi
Hiustyyppi
Ongelma
Pakkausmateriaali
Sertifiointi

Showing all 10 results

Mitä miehelle lahjaksi?

Tarpeellisuuden, laadukkuuden, elämyksellisyyden ja arjen toimivuuden kriteerien sisään soljahtavat miesten käyttötottumuksiin suunnitellut luonnonkosmetiikkatuotteet.

Harvassa ovat ne miehet, joille ei hammastahna ja deodorantti kelpaisi. Jos lahjansaaja kuuluu siihen kategoriaan, joka nappaa nopeasti ruokakauppareissulla vain jonkin kosmetiikkatuotteen kauppakärryyn ja siirtyy nopeasti leipäosastolle, saattaisi olla aika päivittää kotona olevaa hygieniatuotteiden valikoimaa.

Perusasiat kuntoon

Parran ajaminen asettaa ihon koetukselle, kun metallinen terä raapii ihoa tehden siihen pahimmassa tapauksessa haavoja. Kuulostaa hurjalta, eikös?

Tämän takia kasvoilla käytettävien kosmetiikkatuotteiden tulisi olla ehdottoman laadukkaita ja hellävaraisia. Varsinkin parranajon eri vaiheissa käytettävien tuotteiden tulisi olla korkeatasoisia.

Parranajossa tarvittavat tuotteet ovat:

  • Puhdistustuote epäpuhtauksien ja rasvan poistamiseksi iholta
  • Partavaahto ihon ja parran pehmentämiseen
  • Aftershave rauhoittamaan ärtynyttä ihoa

Valitsemalla tuotteet laadukkaasta luonnonkosmetiikan valikoimasta iho kiittää ja aamurutiinit helpottuvat. Päätä ei tarvitse vaivata toimimattomilla tai väärin valituilla virheostoksilla. Lahjansaaja on kiitollinen onnistuneista tuotteista, jotka oikeasti auttavat suorittamaan rutiinomaiset toimenpiteet aamukiiressä huolettomasti.

Komeudenhoitoon sopivat muut tuotteet ovat suihkugeelejä, hiustenmuotoilutuotteita, kosteusvoiteita, parfyymejä, kuorintatuotteita ja kasvonaamioita. Tyypistä riippuen näistä jokainen ei sovi välttämättä päivittäisiin käyttötottumuksiin.

Lahjapakettiin voisi kääriä:

  • partavaahtoa ja aftershave-tuotetta parranajopäiviä varten
  • deodoranttia ja suihkugeeliä perustarpeisiin
  • kasvoille puhdistustuotetta ja kosteusvoidetta ihonhoidon peruspilareita varten
  • shampoota ja hiusvahaa parempia hiuspäivä varten

Yllätys onnistuu, kun tietää hiukan lahjansaajan käyttötottumuksista jo ennalta. Lahjansaajan harrastuksista voi saada osviittaa sopivien tuotteiden valintaan: Jääkiekkoilijan treenikassiin sujahtaa suihkugeeliä ja deodoranttia. Retkeilevä ulkoilmamies taas arvostaa tuotteita, jotka ovat astetta ympäristöystävällisempiä (katso myös zero waste -henkiset lahjaideat).

Saisiko olla 20 % alennuskoodi?

Liittyessäsi Hyväntekijöihin saat kertakäyttöisen -20 prosentin alennuskoodin heti sähköpostiisi.

Nyt tai ei koskaan on oikea aika tehdä pienistä arjen valinnoista tärkeitä ja painavia – astu hyvään seuraamme. Hyväntekijänä saat erityisiä etuja. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.