Lahjat

Katso lahjaideat ekologisiin lahjoihin, jotka sopivat moniin eri tilanteisiin. Näin valitset esimerkiksi lahjan miehelle tai zero waste -eläjälle. Tutustu ja tee hyvä valinta!

Ale
Hyvä valinta
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Ihotyyppi
Hiustyyppi
Ongelma
Pakkausmateriaali
Sertifiointi

Showing 1–24 of 77 results

Millainen olisi ekologinen lahja?

Ekologisuudesta tulee usein mieleen vaatteiden ostaminen kirpputorilta käytettyinä ja pitkäikäisten tuotteiden suosiminen, mutta kyseessä on laajempi käsite. Perusmuodossaan se tarkoittaa eliöiden ja ympäristön välistä suhdetta ja tieteenalaa, mutta arkikielen merkitys on vakiintunut tarkoittamaan ympäristön huomioon ottavaa, kestävän kehityksen mukaista elämäntapaa. Natural Goods Companylla on useita eri kosmetiikkabrändejä, joissa on otettu ekologisuus ja ympäristöystävällisyys huomioon.

Ekologisilla elämäntavoilla ympäristö kiittää

Ekologisten elämäntapojan noudattaminen alkaa siitä, että tunnistat ympäristöystävällisien elämäntapojen merkityksen luonnolle.

Voit ottaa ekologisuuden huomioon päivittäisissä toimissa. Vaikka koko maailmaa ei voi pelastaa kerralla, voi silti omalta osaltaan vaikuttaa pieni askel kerrallaan. Jo muutamien ekologisten tekojen toteuttaminen on parempi kuin ei ollenkaan.

Pienten askelien tekeminen auttaa silloin jos tuntuu, että on paljon tehtävää ekologisen elämäntavan saavuttamiseksi. Kun yhdestä asiasta tulee rutiini, on seuraava tekoon jo helpompi keskittyä.

Joululahjojen ja muiden lahjojen hankkiminen voi tuntua hankalalta, jos haluaa varmistaa noudattavansa ekologista elämäntapaa. Pyrimme ratkomaan tätä ongelmaa tarjoamalla hyviä vaihtoehtoja silloin, kun haluat ilahduttaa läheistäsi lahjalla.

Ekologisuus luonnonkosmetiikassa

Luonnonkosmetiikan sertifikaatit asettavat raamit raaka-aineiden valinnalle ja tuotteiden valmistukselle. Raaka-aineiden tulisi olla biohajoavia ja mahdollisuuksien mukaan luomutuotantoa. Myös pakkauksiin on kiinnitetty huomiota. Niiden tulisi olla mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia ja mielellään kierrätettäviä. Jotkut brändit painavat jopa pakkaustekstit ympäristöystävällisillä musteilla. Valitsemalla ensisijaisesti luonnonkosmetiikkaa voit tehdä ekologisen teon, josta on hyötyä muiden ihmisten lisäksi luonnolle.

3 kekseliästä tapaa vähentää jätettä luonnonkosmetiikassa

Brändimme ovat oivaltaneet hauskoja tapoja tuotteiden ekologisuuden lisäämiseksi. Tiesitkö, että…

  • UpCircle uusiokäyttää tuotteissaan kahviloista saatavia uutettuja kahvinpuruja
  • Nurmella on monikäyttöisiä saippuoita, joilla voit pestä niin hiukset kuin koko kehonkin
  • Jätteen syntyminen vähentyy, kun käyttää Geisha-shaveria, jossa on vaihdettava terä

Suosittelemme mahdollisimman ekologisen, käyttäjälleen sopivan lahjan valintaa turhien ostosten sijaan.

Saisiko olla 20 % alennuskoodi?

Liittyessäsi Hyväntekijöihin saat kertakäyttöisen -20 prosentin alennuskoodin heti sähköpostiisi.

Nyt tai ei koskaan on oikea aika tehdä pienistä arjen valinnoista tärkeitä ja painavia – astu hyvään seuraamme. Hyväntekijänä saat erityisiä etuja. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.