Seerumit

Seerumi on kosteusvoidetta nestemäisempää ja juoksevampaa hoitotiivistettä, joka imeytyy nopeasti iholle. Ihonhoidossa seerumi sivellään aina kosteusvoideen alle tuomaan lisää tehoa. Valitse ainakin yksi seerumi ihonhoitoruutiiniisi sen mukaan, mitä ihosi kaipaa. Seerumeja on olemassa useisiin eri tarpeisiin ja iho-ongelmiin.

Ale
Hyvä valinta
Tuotemerkki
Tuotetyyppi
Ihotyyppi
Hiustyyppi
Ongelma
Pakkausmateriaali
Sertifiointi

Showing 1–24 of 79 results

Seerumin valinta ja käyttö

Ota oman ihonhoitorutiinisi suunnittelussa huomioon ihosi kunto, vuodenaika, meikkaustottumukset ja se, kuinka paljon haluat panostaa ihonhoitoon. Myös mieltymykset tuotekoostumuksiin ja tuotteiden käyttötapoihin vaikuttavat sopivien tuotteiden valintaan.

Seerumi tehostamaan ihonhoitoa

Kun ihonhoidon perusteet, puhdistus ja kosteutus, ovat kunnossa, seuraava askel on keskittyä ihonhoitoa tehostavaan tuotteeseen: seerumiin. Seerumi valitaan hoitamaan ihon erityistarpeita. Selvitä ensin, miten ihosi voi nyt – tuntuuko se esimerkiksi

• rasvaiselta
• epäpuhtaalta
• pintakuivalta
• samealta.

Kun hoidettava ongelma on tunnistettu, valitaan sen perusteella oikeanlainen seerumi. Seerumi voi ominaisuuksiltaan esimerkiksi

• antibakteerinen
• kosteuttava
• elvyttävä
• rauhoittava.

Jos haluat hoitaa useampaa iho-ongelmaa samaan aikaan, valitse yksi seerumi aamukäyttöön ja toinen iltakäyttöön. Iho on yöllä kahdeksan kertaa vastaanottavaisempi hoitotuotteille, joten kannattaa valita yökäyttöön tärkeämpää ongelmaa hoitava seerumi.

Kuinka seerumia käytetään?

Seerumia käytetään aina puhdistustuotteiden jälkeen. Kun huolellinen puhdistus on viimeistelty kasvovedellä, tulee seerumin vuoro. Koostumukseltaan juoksevaa seerumia riittää yleensä pieni määrä kasvoille.

Näin levität ja imeytät seerumin ihollesi:

  1. Ota tuotetta kämmenelle aluksi pieni määrä. Pyyhkäise toisen käden sormilla seerumia otsalle, poskiin, leualle ja nenänvarteen.
  2. Taputtele seerumi kevyesti molemmin käsin koko kasvoille. Voit myös sivellä sen sormenpäillä iholle. Imeytymistä tehostaa käsien lämmittävä vaikutus.
  3. Jos tuote imeytyy heti ihoon, voit lisätä seerumia vielä uudelleen kasvoille.
  4. Ylimääräisen seerumin voi levittää kaulalle ja dekolteelle. Kaulan ja dekolteen iho hyötyy varsinkin seerumeista, jotka ovat kosteuttavia, rauhoittavia, hoitavia ja kiinteyttäviä.

Mitä seerumin jälkeen?

Seerumin levittämisen jälkeen voi pitää pienen tauon ennen seuraavaan vaiheeseen siirtymistä. Varsinkin aamuisin on tärkeää, että tuotteet ovat imeytyneet kunnolla ennen meikkien lisäämistä iholle.

Kun seerumi on imeytynyt tarpeeksi hyvin, on seuraavaksi kosteusvoiteen vuoro. Kosteusvoide lukitsee seerumin hoitavan vaikutuksen iholle ja estää kosteuden haihtumista.

Seerumilla ja voiteella on siis erilaiset tehtävät ihonhoidossa ja molemmat ovat hyödyllisiä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Saisiko olla 20 % alennuskoodi?

Liittyessäsi Hyväntekijöihin saat kertakäyttöisen -20 prosentin alennuskoodin heti sähköpostiisi.

Nyt tai ei koskaan on oikea aika tehdä pienistä arjen valinnoista tärkeitä ja painavia – astu hyvään seuraamme. Hyväntekijänä saat erityisiä etuja. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.