TAOASIS Melissa indicum eteerinen öljy 10 ml

Raikas tuoksu stimuloi aisteja.

9,65 

Varasto loppu

Lähetä minulle ilmoitus, kun tuotetta on saatavilla.

Melissa eteerinen öljy saadaan höyrytislaamalla lehtiä. Siinä on pehmeä ja lämmin aromi, jossa on hunajaa. Se on hyvin harvinaista ja se on tavallisesti seoksen muodossa muiden vastaavanlaisten öljyjen kanssa.

Melissa indicum -öljyn tuoksu, jota myydään myös nimellä Citronella, on erittäin suosittu raikkauden vuoksi ja sitä käytetään usein huonetuoksuna.

Melissa-eteeristä öljyä käytetään aromaterapiassa ahdistusta, jännitystä, stressiä, unettomuutta, infektioita, sieni-infektioita, ekseemaa ja herpesviruksia vastaan. Myös masennuslääkkeenä, antiseptisenä, rauhoittavana, hypnoottisena, korkeaa painetta ja ärtyneisyyttä vastaan: Se rauhoittaa mieltä ja hyödyntää sydän- ja verisuonijärjestelmää.

100% luonnollinen eteerinen öljy.

Käyttö: Huomaa, että öljy saattaa värjätä vaaleita vaatteita eikä sitä suositella käytettäväksi teknisellä materiaalilla.

Eteeristen öljyjen käyttötapoja on monia. Helpoin tapa on käyttää niitä tuoksulampuissa ja ilmanraikastajina

Täytä tuoksulyhty vedellä ja lisää muutama tippa öljyä, tai pirskottele öljyjä matoille, lakanoille tai muille tekstiileille ja imurin pussiin. Huomaa kuitenkin, että jotkut öljyt saattavat värjätä tekstiilejä. Myös saunakauhassa kiukaalle heitettynä muutama tippa öljyä riittää tuomaan saunaan miellyttävän tuoksun.

Voit myös lisätä lempiöljyäsi johonkin pohjaöljyyn (esimerkiksi seesami, auringonkukka, jojoba) ja hieroa sitä iholle. Muista kuitenkin tällöin, ettei öljyä tarvita kuin muutama tippa. Hyvä nyrkkisääntö on 1-2 tippaa ruokalusikallista (5ml) öljyä kohden.

HUOM! Eteeriset öljyt ovat oikein ja oikeina annoksina käytettyinä turvallisia. Mikäli olet raskaana tai imetät, hoidat öljyillä vanhuksia, lapsia tai vakavasti sairaana olevia, konsultoi ensin aromaterapian asiantuntijaa.

Ei saa niellä eikä laittaa silmiin tai limakalvoille.

Koko: 10ml

INCI: Cymbopogon Winterianus Herb Oil, Geraniol, Citronellol, Limonene, Linalool, Citral, Eugenol, Farnesol.

Alkuperämaa: Vietnam

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä ja suojattuna valolta lasten ulottumattomilta

Sertifiointi: Biodynaamisesti tuotettu ja Demeter-sertifioitu.

Vegaani. Pähkinätön. Gluteeniton. Ei testattu eläimillä. Biohajoava.

Pakkauksen kierrätys: Muovikorkki: muovinkeräykseen, lasipullo: lasinkeräykseen

Demeter-laatuiset eteeriset öljyt valmistaa saksalainen pitkän linjan aromaterapiakonkari Taoasis. Käytetyt raaka-aineet ovat kasveja, joiden käyttöhistoria kattaa vuosisatoja vanhan perinteen eteeristen öljyjen käytössä. Vain vuosien kokemuksella  tietämyksellä yksittäisistä kasveista voidaan saada korkealaatuisia eteerisiä öljyjä. Suurin osa näistä kallisarvoisista tuoksuista on nykyään saatu aikaan perinteisellä höyrytislausmenetelmällä. Taoasiksen yksi tärkeä tavoite on säilyttää kaikkien tuotteiden tasainen laatu. Taoasis on ISO 9001: 2008 sertifioitu vuodesta 2002 lähtien. Toinen tärkeä Taoasiksen teesi on ekologinen vastuu. Raaka-aineet on viljelty kestävästi sekä luonnonvaroja säilyttäen.

Lisätiedot

Paino 0.0000 kg

Melissa eteerinen öljy saadaan höyrytislaamalla lehtiä. Siinä on pehmeä ja lämmin aromi, jossa on hunajaa. Se on hyvin harvinaista ja se on tavallisesti seoksen muodossa muiden vastaavanlaisten öljyjen kanssa.

Melissa indicum -öljyn tuoksu, jota myydään myös nimellä Citronella, on erittäin suosittu raikkauden vuoksi ja sitä käytetään usein huonetuoksuna.

Melissa-eteeristä öljyä käytetään aromaterapiassa ahdistusta, jännitystä, stressiä, unettomuutta, infektioita, sieni-infektioita, ekseemaa ja herpesviruksia vastaan. Myös masennuslääkkeenä, antiseptisenä, rauhoittavana, hypnoottisena, korkeaa painetta ja ärtyneisyyttä vastaan: Se rauhoittaa mieltä ja hyödyntää sydän- ja verisuonijärjestelmää.

100% luonnollinen eteerinen öljy.

Käyttö: Huomaa, että öljy saattaa värjätä vaaleita vaatteita eikä sitä suositella käytettäväksi teknisellä materiaalilla.

Eteeristen öljyjen käyttötapoja on monia. Helpoin tapa on käyttää niitä tuoksulampuissa ja ilmanraikastajina

Täytä tuoksulyhty vedellä ja lisää muutama tippa öljyä, tai pirskottele öljyjä matoille, lakanoille tai muille tekstiileille ja imurin pussiin. Huomaa kuitenkin, että jotkut öljyt saattavat värjätä tekstiilejä. Myös saunakauhassa kiukaalle heitettynä muutama tippa öljyä riittää tuomaan saunaan miellyttävän tuoksun.

Voit myös lisätä lempiöljyäsi johonkin pohjaöljyyn (esimerkiksi seesami, auringonkukka, jojoba) ja hieroa sitä iholle. Muista kuitenkin tällöin, ettei öljyä tarvita kuin muutama tippa. Hyvä nyrkkisääntö on 1-2 tippaa ruokalusikallista (5ml) öljyä kohden.

HUOM! Eteeriset öljyt ovat oikein ja oikeina annoksina käytettyinä turvallisia. Mikäli olet raskaana tai imetät, hoidat öljyillä vanhuksia, lapsia tai vakavasti sairaana olevia, konsultoi ensin aromaterapian asiantuntijaa.

Ei saa niellä eikä laittaa silmiin tai limakalvoille.

Koko: 10ml

INCI: Cymbopogon Winterianus Herb Oil, Geraniol, Citronellol, Limonene, Linalool, Citral, Eugenol, Farnesol.

Alkuperämaa: Vietnam

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä ja suojattuna valolta lasten ulottumattomilta

Sertifiointi: Biodynaamisesti tuotettu ja Demeter-sertifioitu.

Vegaani. Pähkinätön. Gluteeniton. Ei testattu eläimillä. Biohajoava.

Pakkauksen kierrätys: Muovikorkki: muovinkeräykseen, lasipullo: lasinkeräykseen

Demeter-laatuiset eteeriset öljyt valmistaa saksalainen pitkän linjan aromaterapiakonkari Taoasis. Käytetyt raaka-aineet ovat kasveja, joiden käyttöhistoria kattaa vuosisatoja vanhan perinteen eteeristen öljyjen käytössä. Vain vuosien kokemuksella  tietämyksellä yksittäisistä kasveista voidaan saada korkealaatuisia eteerisiä öljyjä. Suurin osa näistä kallisarvoisista tuoksuista on nykyään saatu aikaan perinteisellä höyrytislausmenetelmällä. Taoasiksen yksi tärkeä tavoite on säilyttää kaikkien tuotteiden tasainen laatu. Taoasis on ISO 9001: 2008 sertifioitu vuodesta 2002 lähtien. Toinen tärkeä Taoasiksen teesi on ekologinen vastuu. Raaka-aineet on viljelty kestävästi sekä luonnonvaroja säilyttäen.

Lisätiedot

Paino 0.0000 kg