TAOASIS Jojoba öljy 50 ml

Hyvin siedetty ja kosteuttava perusöljy ihonhoitoon ja aromaterapeuttiseen hierontaan. Edistää haavojen parantumista, imeytyy nopeasti ja palautta ihon kimmoisuuden. Rauhoittaa punoitusta ja ärtynyttä ihoa, toimii erityisen hyvin ihonkarvojen poiston ja parranajon jälkeen.

13,70 

Vain 2 varastossa

Jojobaöljy saadaan jojobapensaan siemenistä kylmäpuristamalla. Jojobaöljy ei nimestään huolimatta ole varsinaisesti öljyä, vaan ennemmin vahaa, joka on hyvin samantyyppistä, kuin ihon oma rasva. Jojobaöljy on rakenteeltaan öljy siksi, että se muuttuu nestemäiseksi jo 10°C lämpötilassa ja jähmettyy taas sitä viileämmässä.

Koska jojobaöljy on ihon oman rasvan kaltaista se sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille rasvoittuvasta kuivaan ja jopa psoriasis- ja akneiholle. Jojobaöljy ei tuki ihon omia huokosia, vaan se tasapainottaa ihon omaa talintuotantoa. Jojobaöljy on erittäin pienimolekyylistä ja imeytyy siksi hyvin ihoon ja parhaiten silloin, kun iho on kostea, esim. suihkun jälkeen. Jojobaöljyn muodostama suoja iholle on luonnollinen ja hyvin hengittävä ja iho ei tunnu lainkaan tahmealta. Käytä jojobaöljyä erittäin pieni määrä kerrallaan.

Luomulaatuisen jojobaöljyn säilyvyysaika on pitkä ja sen ominaistuoksu mieto ja miellyttävä. Luomujojobaöljyssä on runsaasti antioksidantteja, jotka sojaavat ihoa ikääntymistä aiheuttavilta tekijöiltä. Luomulaatuinen jojobaöljy sisältää mm. E- ja B-vitamiineja sekä kuparia, sinkkiä, seleenia, jodia ja kromia. Öljy on antibakteerinen.

Monipuolinen jojobaöljy sopii kaikenikäisille ja moneen tarkoitukseen sekä iholle, että hiuksille.

Taoasiksen kasviöljyt on kylmäpuristettu laadukkaista raaka-aineista. Tämä takaa, että öljyt sisältävät yhä kasvien luonnolliset aktiiviaineet. Luomujojoballa on pitkä säilyvyysaika, erityisesti tummiin lasipulloihin pakattuna.

Öljy on pakattu kätevään ja hygieeniseen lasipulloon, josta sitä on helppo annostella. Öljy imeytyy parhaiten kostealle iholle.

Valitse tämä tuote, jos ihotyyppisi on: kaikille ihotyypeille ja hiuksille

Tuotteen keskimääräinen kesto: aamuin illoin käytettynä noin 6kk

Koko: 50ml

INCI: Simmondsia Chinesis Seed Oil

Alkuperämaa: Israel

Käyttöohje: Ihon kosteuttamiseen ja hoitamiseen: pieni määrä jojobaa kasvojen tai vartalon iholle sellaisenaan tai muutama tippa esim. kasvo- tai vartalovoiteeseen aamuin illoin. Meikin poistamiseen (sopii myös silmämeikin poistoon; ei ripsipidennyksille). Kasvojen päivittäiseen puhdistamiseen puhdistusmaidon sijaan tai ennen puhdistusmaitoa. Huulivoiteeksi: jojobasipaisu kuiville tai rohtuneille huulille tarpeen mukaan. Kynsinauhoille: jojobahellittelyä kuiville kynsinauhoille ja käsille. Hiusten hoitoon: pieni määrä jojobaa shampoon/hoitoaineen joukkoon tai sellaisenaan kuiville hiuslatvoille; sopii karkeille, liian kiharille tai kuiville hiuksille. Päänahan hoitoon: pieni määrä jojobaöljyä kuivan/ärtyneen päänahan kosteuttamiseen/hoitamiseen tai hilseen ehkäisyyn. Vauvahierontaan ja vauvan herkälle pepulle sekä raskausarpien häivyttämiseen/ennaltaehkäisyyn

Lisäksi luomujojobaöljy sopii pohjaöljyksi eteerisille öljyille oman kasvo- tai vartaloöljyn (hierontaöljyn) valmistamisessa (eteeriset öljythän pitää aina laimentaa kasviöljyyn ennen iholle laittamista). Lähes tuoksuttomana se on mainio pohjaöljy vaikkapa oman öljyseerumin tai tuoksuparfyymin valmistamisessa.

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä ja suojattuna valolta

Sertifiointi: ECOCERT

Vegaani. Pähkinätön. Gluteeniton. Ei testattu eläimillä. Biohajoava

Pakkauksen kierrätys:

Muovikorkki: sekajätteeseen

Lasipullo: lasinkeräykseen

Kylmäpuristetut öljyt valmistaa saksalainen pitkän linjan aromaterapiakonkari Taoasis. Käytetyt raaka-aineet ovat kasveja, joiden käyttöhistoria kattaa vuosisatoja vanhan perinteen kasviöljyjen käytössä. Vain vuosien kokemuksella  tietämyksellä yksittäisistä kasveista voidaan saada korkealaatuisia ja ihonhoidolliset ominaisuudet säilyttäviä öljyjä. Taoasiksen yksi tärkeä tavoite on säilyttää kaikkien tuotteiden tasainen laatu. Taoasis on ISO 9001: 2008 sertifioitu vuodesta 2002 lähtien. Toinen tärkeä Taoasiksen teesi on ekologinen vastuu. Raaka-aineet on viljelty kestävästi sekä luonnonvaroja säilyttäen.

 

Lisätiedot

Paino 0.0000 kg

Jojobaöljy saadaan jojobapensaan siemenistä kylmäpuristamalla. Jojobaöljy ei nimestään huolimatta ole varsinaisesti öljyä, vaan ennemmin vahaa, joka on hyvin samantyyppistä, kuin ihon oma rasva. Jojobaöljy on rakenteeltaan öljy siksi, että se muuttuu nestemäiseksi jo 10°C lämpötilassa ja jähmettyy taas sitä viileämmässä.

Koska jojobaöljy on ihon oman rasvan kaltaista se sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille rasvoittuvasta kuivaan ja jopa psoriasis- ja akneiholle. Jojobaöljy ei tuki ihon omia huokosia, vaan se tasapainottaa ihon omaa talintuotantoa. Jojobaöljy on erittäin pienimolekyylistä ja imeytyy siksi hyvin ihoon ja parhaiten silloin, kun iho on kostea, esim. suihkun jälkeen. Jojobaöljyn muodostama suoja iholle on luonnollinen ja hyvin hengittävä ja iho ei tunnu lainkaan tahmealta. Käytä jojobaöljyä erittäin pieni määrä kerrallaan.

Luomulaatuisen jojobaöljyn säilyvyysaika on pitkä ja sen ominaistuoksu mieto ja miellyttävä. Luomujojobaöljyssä on runsaasti antioksidantteja, jotka sojaavat ihoa ikääntymistä aiheuttavilta tekijöiltä. Luomulaatuinen jojobaöljy sisältää mm. E- ja B-vitamiineja sekä kuparia, sinkkiä, seleenia, jodia ja kromia. Öljy on antibakteerinen.

Monipuolinen jojobaöljy sopii kaikenikäisille ja moneen tarkoitukseen sekä iholle, että hiuksille.

Taoasiksen kasviöljyt on kylmäpuristettu laadukkaista raaka-aineista. Tämä takaa, että öljyt sisältävät yhä kasvien luonnolliset aktiiviaineet. Luomujojoballa on pitkä säilyvyysaika, erityisesti tummiin lasipulloihin pakattuna.

Öljy on pakattu kätevään ja hygieeniseen lasipulloon, josta sitä on helppo annostella. Öljy imeytyy parhaiten kostealle iholle.

Valitse tämä tuote, jos ihotyyppisi on: kaikille ihotyypeille ja hiuksille

Tuotteen keskimääräinen kesto: aamuin illoin käytettynä noin 6kk

Koko: 50ml

INCI: Simmondsia Chinesis Seed Oil

Alkuperämaa: Israel

Käyttöohje: Ihon kosteuttamiseen ja hoitamiseen: pieni määrä jojobaa kasvojen tai vartalon iholle sellaisenaan tai muutama tippa esim. kasvo- tai vartalovoiteeseen aamuin illoin. Meikin poistamiseen (sopii myös silmämeikin poistoon; ei ripsipidennyksille). Kasvojen päivittäiseen puhdistamiseen puhdistusmaidon sijaan tai ennen puhdistusmaitoa. Huulivoiteeksi: jojobasipaisu kuiville tai rohtuneille huulille tarpeen mukaan. Kynsinauhoille: jojobahellittelyä kuiville kynsinauhoille ja käsille. Hiusten hoitoon: pieni määrä jojobaa shampoon/hoitoaineen joukkoon tai sellaisenaan kuiville hiuslatvoille; sopii karkeille, liian kiharille tai kuiville hiuksille. Päänahan hoitoon: pieni määrä jojobaöljyä kuivan/ärtyneen päänahan kosteuttamiseen/hoitamiseen tai hilseen ehkäisyyn. Vauvahierontaan ja vauvan herkälle pepulle sekä raskausarpien häivyttämiseen/ennaltaehkäisyyn

Lisäksi luomujojobaöljy sopii pohjaöljyksi eteerisille öljyille oman kasvo- tai vartaloöljyn (hierontaöljyn) valmistamisessa (eteeriset öljythän pitää aina laimentaa kasviöljyyn ennen iholle laittamista). Lähes tuoksuttomana se on mainio pohjaöljy vaikkapa oman öljyseerumin tai tuoksuparfyymin valmistamisessa.

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä ja suojattuna valolta

Sertifiointi: ECOCERT

Vegaani. Pähkinätön. Gluteeniton. Ei testattu eläimillä. Biohajoava

Pakkauksen kierrätys:

Muovikorkki: sekajätteeseen

Lasipullo: lasinkeräykseen

Kylmäpuristetut öljyt valmistaa saksalainen pitkän linjan aromaterapiakonkari Taoasis. Käytetyt raaka-aineet ovat kasveja, joiden käyttöhistoria kattaa vuosisatoja vanhan perinteen kasviöljyjen käytössä. Vain vuosien kokemuksella  tietämyksellä yksittäisistä kasveista voidaan saada korkealaatuisia ja ihonhoidolliset ominaisuudet säilyttäviä öljyjä. Taoasiksen yksi tärkeä tavoite on säilyttää kaikkien tuotteiden tasainen laatu. Taoasis on ISO 9001: 2008 sertifioitu vuodesta 2002 lähtien. Toinen tärkeä Taoasiksen teesi on ekologinen vastuu. Raaka-aineet on viljelty kestävästi sekä luonnonvaroja säilyttäen.

 

Lisätiedot

Paino 0.0000 kg

Tuotteeseen liittyvät blogitekstit

Marimiina / Kohtuudella kaikkea Kosmetiikan syötävät hyvikset: Nokkosesta voimaa ja vitamiineja

En malta olla jatkamatta kotimaisten superruokien suitsutusta. Yksi huikeimmista on nimittäin vielä nimeämättä. Se on nokkonen. Tuo pisteliäs pihamaiden ja…