Transmeri -konsernin rekisteri- ja tietosuojaseloste

Natural Goods Company on Suomen johtava luonnonkosmetiikan maahantuoja ja osa Oy Transmeri Ab:a 

1. Rekisterin pitäjä

Natural Goods Company (y-tunnus 2565893-3) Linnoitustie 2 A 02600 Espoo, puh.  020 7529908

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Nimi: Kai Oey
Osoite: Linnoitustie 2, 02650 Espoo
Puhelin:  +358401615387
Sähköposti: kai.oey@naturalgoodscompany.com

3. Rekisterin nimi

Natural Goods Company Asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin käyttötarkoitus

  • Asiakassuhteen ylläpito ja hoito
  • Tilausten käsittely, laskutus ja maksunvalvonta
  • Markkinointi eri muodoissaan
  • Markkina-, mielipide- ja muut tutkimukset
  • Päällekkäisten tietojen hallinta ja eliminointi
  • Muu verkkopalveluihin liittyvä tarkoitus
  • Transmeri-konsernin yhtiöillä on lisäksi oikeus käyttää ja luovuttaa rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia varten (kuten suoramainontaan, suoramarkkinointiin ja mielipide- ja markkinatutkimuksiin) henkilötietolain mukaisesti.

5. Rekisterin tietosisältö

  • nimi
  • osoite
  • puhelin
  • sähköposti
  • ostohistoria
  • evästeiden tallentama tieto
  • yrityksen nimi
  • y-tunnus
  • muut mahdolliset tiedot

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaiden itsestään antamat tiedot ja tarjonnan estot.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia Transmeri -konsernin ulkopuolisille kolmansille osapuolille. Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta rekisterinpitäjän määrittelemät henkilöt. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat suljetussa verkossa joka on suojattu palomuurilla.

9. Tarkastus-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti allekirjoitettuna ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

10. Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Rekisterinpitäjä oikaisee tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi kirjallisesti allekirjoitettuna.

Evästeet

Evästeiden käyttö:

Talletettava tieto tallennetaan evästeen eli ”cookien”, tai vastaavan tiedoston muodossa. Näin pystymme palvelemaan sinua paremmin. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka siirretään verkkosivustolta kiintolevyllesi tai selaimeesi, joka puolestaan voi tallentaa evästeen kiintolevyllesi.

Sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaan evästeiden tai muiden palvelun käyttöä kuvaavien tietojen tallentaminen käyttäjän päätelaitteelle ja näiden tietojen käyttö on sallittua palvelun tarjoajalle, jos käyttäjä on antanut siihen suostumuksensa ja palvelun tarjoaja antaa käyttäjälle ymmärrettävät ja kattavat tiedot tallentamisen tai käytön tarkoituksesta.

Natural Goods Company voi käyttää evästeitä palaavien kävijöiden tunnistamiseen ja selvittää, missä järjestyksessä sivuja käytetään.Evästeillä kerättävät tiedot yhdistetään jakoostetaan nimettöminä.

Evästeet kertovat sivustolla vierailun ajankohdan ja keston, sekä millä sivuilla kävit ja miltä sivustolta tulit sivustollemme. Ne kertovat myös Internet-palveluntarjoajasi. Tietojen avulla voimme mitata verkkosivuston liikennettä ja mukauttaa sivustoa toiveidesi mukaan. Tavoitteena on, että sivuston käyttö on nopeampaa jahyödyllisempää. Koska tiedot kertovat miten ja milloin sivustoamme käytetään, voimme kehittää sivustoa jatkuvasti. Evästeitä käytetään ainoastaan niiden kiintolevylläsi olevien tietojen tarkastelemiseen, jotka verkkosivusto on tallentanut. Emme kerää evästeillä henkilötietoja, kuten nimiä tai sähköpostiosoitteita.

Käytämme sekä istuntokohtaisia että pysyviä evästeitä. Istuntokohtaiset evästeet ovat olemassa vain istunnon eli yhden asiointikerran ajan, ja ne poistetaan automaattisesti, kun selain suljetaan. Pysyvät evästeet ovat olemassa määräajan, ja ne jäävät tietokoneelle myös istunnon loppumisen jälkeen, ellet itse poista niitä sitä ennen.

Evästeet eivät vahingoita laitettasi tai tiedostojasi. Evästeiden käyttöä voit säädellä esimerkiksi selaimien hallintotoiminnoista. Lisätietoja evästeistä on kunkin selaimen tietosuoja- tai ohjedokumentaatiossa.

Evästeiden käyttö voi muuttua verkkoteknologian jatkuvan kehittymisen vuoksi. Seuraavan luettelon avulla pyrimme tarjoamaan tietoja evästeiden käyttötarkoituksistamme:

Google ja Facebook

Käytämme Googlen ja Facebookin uudelleenmarkkinointievästeitä. Niiden avulla voimme esittää kohdistettuja bannerimainoksia verkkosivuston vierailijoille, kun he selailevat muita sivustoja tai käyttävät muita sovelluksia. Uudelleenmarkkinointievästeiden avulla voimme hallita asetuksia niin, että vierailijalle ei näytetä liian paljoa mainoksiamme.

YouTube

Olemme upottaneet YouTube-videoita tietyille verkkosivustomme sivuille. YouTube (Googlen omistama) asettaa määrättyjä evästeitä, kun vierailija napsauttaa YouTube-painiketta videosoittimessa.

Google Analytics

Tällä verkkosivustolla käytetään Google Analyticsia, joka on Google Inc:n (”Google”) ylläpitämä verkkoanalyysipalvelu. Jotta Google Analytics voi analysoida verkkosivun käyttöä, se asettaa tietokoneeseen evästeitä (tekstitiedostoja). Evästeeseen lisätyt tiedot (kuten IP-osoite) välitetään Googlelle ja tallennetaan Googlen palvelimille Yhdysvaltoihin, kun käytät verkkosivustoa. Tietojen avulla Google arvioi verkkosivuston käyttöä, koostaa käyttöraportteja verkkosivuston omistajalle sekä tarjoaa muita palveluita liittyen verkkosivuston aktiviteetteihin ja Internetin käyttöön.

Google voi myös luovuttaa tiedot kolmansille osapuolille, jos laki velvoittaa siihen, tai jos kolmas osapuoli käsittelee tietoja Googlen puolesta.

Google ei yhdistä käyttäjän IP-osoitetta muihin tietoihinsa. Evästeiden käytön voi estää selaimen asetuksista, mutta tällöin verkkosivujen toiminnallisuudessa voi olla puutteita. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksytte, että Google käsittelee henkilötietojanne edellä kuvatulla tavalla ja edellä kuvattuihin tarkoituksiin.

Chat-palvelut

Sivustoilla olevat CHAT-palvelut keräävät kävijän IP-osoitetietoja sekä käyttää evästeitä palvelun tuottamiseen. CHAT-palvelun tietojen säilytys sekä tietovirrat kuvattava mukaan selosteeseen.

Analytiikka- ja markkinointikumppaniemme käyttämistä tunnisteista voi kieltäytyä ottamalla käyttöön selaimen Do Not Track -toiminnon ja asettamalla selain hylkäämään kolmannen osapuolen evästeet. Esimerkiksi Chromen Do Not Track –ominaisuudesta voit lukea täällä ja Firefoxin täällä.

Voit hallita ja poistaa itse evästeitä käyttämälläsi selaimella. Löydät ohjeita eri selaimien evästeiden poistoon alla olevista linkeistä:

Google Chrome · Mozilla Firefox · Safari · Internet Explorer · Opera

Lista käytössä olevista evästeistä.

RYHMÄ 1: Keräävät tietoa verkkosivujen käyttämisestä ja auttaa meitä verkkosivujen suorituskyvyn ja käyttökokemuksen parantamisessa

sbjs_current | sbjs_current_add | sbjs_first | sbjs_first_add | sbjs_migrations | sbjs_session | sbjs_udata | wordpress_logged_in | wp-settings-16 | LOGIN_INFO | __cfduid

RYHMÄ 2: Tallentavat tietoa ostoskorista: tuotteet, summat, alennukset yms ja mahdollistaa ostoskoriin palaamisen

woocommerce_cart_hash | woocommerce_items_in_cart

RYHMÄ 3: Mainonnan mittaaminen ja tehostaminen

1P_JAR | APISID | HSID | IDE | NID | PREF | SAPISID | SIDCC | SSID | __gads | _fbp | act | c_user | datr | dpr | fr | presence | sb | spin | wd

RYHMÄ 4: Videoiden asetusten ja katselukertojen seuraaminen (YouTube & Vimeo)

APISID | HSID | SAPISID | SSID | VISITOR_INFO1_LIVE | YSC | __gads | player | vuid

RYHMÄ 5: Sivuston analytiikka. Miten käyttäjä käyttää sivua, kauan istunto kestää yms.

PHPSESSID | __cfduid | _ga  | DSID | LOGIN_INFO

Tämän tietosuojaselosteen muuttaminen

Palveluiden kehityksen ja lainsäädännön muutosten takia, pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta. Merkittävistä muutoksista tietosuojaselosteeseen ilmoitetaan rekisteröityneille asiakkaille ehtojen päivityksen yhteydessä.

Yhteystiedot tietosuojaan liittyen

Voit ottaa yhteyttä yksityisyyteen, tietojen käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen liittyvissä kysymyksissä sähköpostilla: info@naturalgoodscompany.com

Back to top

Sivustomme käyttää evästeitä. Voit lukea tarkemmin evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteestamme. Jatkamalla sivustomme käyttöä, hyväksyt evästeiden käytön.