Natural Goods Company – oman elämänsä hyväntekijöille

Natural Goods Company on raikas ja tyylikäs vastuullisen kuluttamisen lifestyle -kauppa.

Natural Goods Companyn verkkokaupasta hankit helposti arjen hyvinvointituotteita, joilla on suuri merkitys. Löydät valikoimastamme esimerkiksi kotimaisia, hiilineutraaleja, vegaanisia, ekosertifioituja, sosiaalisesti vastuullisia ja hävikistä valmistettuja tuotteita.

Meillä on kompakti ja harkittu valikoima luonnonkosmetiikkaa. Saat kaupasta nopeasti ja kohtuuhintaisesti kaiken sen hyvän, mitä itsesi ja läheistesi turvalliseen ja ekologiseen hyvinvointiin tarvitset.

Hyvän mielen yhteisö

Natural Goods Companyssa palvelee tyylillä ja taidolla hyvän mielen yhteisö. Tiimi opastaa sinua ilolla ja asiantuntemuksella eettisekologiseen kuluttamiseen liittyvissä kysymyksissä ja tuotevalinnoissa.

Natural Goods Companyn yhteisöä yhdistää kiinnostus laatuun, arjen estetiikkaan, viisaaseen kuluttamiseen ja ympäristöasioihin. Haluamme vilpittömästi kantaa kollektiivista vastuuta huomisesta – ja auttaa sinuakin tekemään niin! Yhdessä voimme vaikuttaa.

Lupaus – helppo valita hyvää

Natural Goods Companyn kaupassa voit riisua hiilijalanjälkeäsi ja tehdä pieniä arvokkaita ilmastotekoja.

Voit täydentää kylpyhuoneesi takuuvarmasti myrkyttömillä kodin ja hyvinvoinnin käyttötuotteilla. Voit tukea kotimaisia ja vegaanisia tuotteita, kiertotaloutta ja nollahukkaa.

Lupaamme tehdä arjestasi kaunista sekä ekologisesti ja eettisesti vastuullista. Tuomme tyylikkäät ja tehokkaat hyvinvointituotteet yhteen kauppaan kestävän kehityksen versioina.

Olemme suomalainen verkkokauppa. Meillä teet ostoksia helposti ja luotettavasti. Saat yksilöllistä palvelua ja aina laadukkaat ekotuotteesi lähelle – jopa kotiovelle asti.

Tutustu tehotiimiimme – tämä joukko pyörittää verkkokauppaa:

Hei, olen Frida. Vastaan verkkokauppamme valikoimasta sekä sen kehittämisestä ja koordinoin kampanjat ja yhteistyöt. Olen hurahtanut Absolution ihonhoitotuotteisiin, erityisen ihana on L’Eau Soir et Matin -kasvovesi, joka puhdistaa hellävaraisesti ja jättää ihon samettisen pehmeäksi. Pyrin jatkuvasti tekemään parempia valintoja omassa arjessani – toivottavasti sinäkin.

Moi, olen Mimi. Jos olet jo liittynyt hyväntekijöihimme, lähetän sinulle uutiskirjeillä inspiraatiota ja hyviä uutisia sekä starttailen kampanjoitamme. Lempituotteeni on hiilineutraalin Alima Puren Satin Matte Foundation, joka on arjen nopea pelastaja, taatusti yksi parhaista mineraalimeikkipohjista.

Suvi tässä, moikka! Vastaan siitä, että verkkokauppamme toimii ja kehittyy, ja että sinun olisi kivaa ja helppoa tehdä täällä ostoksia. Valitsen mieluiten zero waste -henkeen sopivia tuotteita, ja suosikkini pörröisen kuontalon kesyttämiseen on Nurmen Jojoba-palashampoo.

Oman elämäsi hyväntekijä, tule mukaamme

Nyt tai ei koskaan! On juuri oikea aika tehdä pienistä arjen valinnoista tärkeitä ja painavia – astu hyvään seuraamme.

Hyväntekijänä saat erityisiä etuja. Tervetuliaislahjaksi lähetämme kertakäyttöisen -20 % alekoodin verkkokauppaan.

#ingoodcompany

Saisiko olla 20 % alennuskoodi?

Liittyessäsi Hyväntekijöihin saat kertakäyttöisen -20 prosentin alennuskoodin heti sähköpostiisi.

Nyt tai ei koskaan on oikea aika tehdä pienistä arjen valinnoista tärkeitä ja painavia – astu hyvään seuraamme. Hyväntekijänä saat erityisiä etuja. Voit perua uutiskirjeen milloin tahansa.

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.