Toimitus / Natural Goods Company

Tervetuloa Natural Goods Companyn uudistuneeseen verkkokauppaan

9.4.2020,
Natural Goods Company

Natural Goods Company on vuonna 2014 lanseerattu kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin verkkokauppa. Kauppa on jo vuosia hemmotellut asiakkaitaan puhtailla luonnonkosmetiikkatuotteilla ja monipuolisilla terveys- ja hyvinvointivinkeillä.

Nyt meillä on ilo toivottaa sinut tervetulleeksi uudistuneeseen verkkokauppaan! Ensi viikolla hiukan uudistuvan visuaalisen ilmeen lisäksi tuotevalikoima on jonkin verran muuttunut. Saapuessasi kauppaan löydät valikoiman vastuullisuuskategoriat, jotka kertovat tuotteiden ympäristöpainotuksista. Tavoitteenamme on hyvän mielen ostokokemus.

Oletko kiinnostunut hankkimaan kosmetiikka- ja hygieniatuotteesi kestävän kehityksen versioina – vaikka suoraan kotiovellesi? Natural Goods Companyn päivitetty verkkokauppa palvelee omasta ja ympäristön hyvinvoinnista kiinnostunutta asiakasta: nopeasti, helposti ja kohtuuhintaisesti.

Kotimaisia, hiilineutraaleja, vegaanisia, ekosertifioituja, sosiaalisesti vastuullisia ja hävikistä valmistettuja tuotteita

Uusi Natural Goods Company tekee hyvän valitsemisesta helppoa. Tarjoamme arjen hyvinvointituotteita, joilla on suuri merkitys. Natural Goods Companyn kaupassa voit riisua hiilijalanjälkeäsi ja tehdä kulutusvalinnoillasi pieniä arvokkaita ilmastotekoja.

Voit helposti tukea kotimaisia ja vegaanisia tuotteita, kiertotaloutta ja nollahukkaa – hankkimalla esimerkiksi shampoota, deodoranttia, suihkugeeliä, kasvojen ihonhoitotuotteita ja meikkejä.

Raikas lifestyle -kauppa – oman elämänsä hyväntekijöille

Natural Goods Companyn verkkokauppa on raikas ja tyylikäs vastuullisen kuluttajan verkkokauppa. Kauppa ja sen tekijät inspiroituvat aidosti luonnosta ja sitä säilyttävästä elämäntavasta.

Saat Natural Goods Companysta kaiken sen hyvän, mitä itsesi ja läheistesi ekologiseen kauneuteen ja hygieniaan tarvitset.

Infoa, tietoa, jakamista ja yhteisöllisyyttä

Natural Goods Companyssa palvelee iloinen yhteisö. Tiimi opastaa sinua asiantuntemuksella eettisekologiseen kuluttamiseen liittyvissä kysymyksissä ja tuotevalinnoissa. Sivustolta saat sekä painavaa tietoa että kevyitä vinkkejä ympäristötietoiseen elämään.

Natural Goods Companyn yhteisöä yhdistää kiinnostus laatuun, arjen estetiikkaan, viisaaseen kuluttamiseen ja ympäristöasioihin. Haluamme vilpittömästi kantaa kollektiivista vastuuta huomisesta – ja auttaa sinuakin tekemään niin! Yhdessä voimme vaikuttaa.

#ingoodcompany – Sisäpiiri kutsuu oman elämänsä hyväntekijöitä

Kutsumme mukaan Natural Goods Companyn hyvään seuraan kaikkia oman elämänsä hyväntekijöitä. Nyt on juuri oikea aika tehdä pienistä arjen valinnoista tärkeitä ja vaikuttavia.

Hyväntekijänä saat erityisiä etuja. Tervetuliaislahjaksi lähetämme kertakäyttöisen -10 % alekoodin verkkokauppaan. Liity siis postituslistallemme!

Juhlaviikolla etuja hiilineutraaleista tuotteista

Uuden Natural Goods Company -kaupan lanseerausviikolla 9.–16.4. saat 20 prosenttia alennusta Neal’s Yard Remediesin ja Alima Puren luonnonkosmetiikasta. Neal’s Yard Remedies ja Alima Pure ovat hiilineutraalista, jopa hiilinegatiivisesta, toiminnastaan palkittuja luonnonkosmetiikkabrändejä.

Hiilineutraalius (CO2 -vapaa) on ilmastonmuutoksen vuoksi ajankohtainen teema myös kosmetiikan valmistuksessa ja myynnissä, jossa päästöjä synnyttävät esimerkiksi tuotanto, kuljetusketjut, raaka-aineiden viljely ja lopputuotteiden pakkaaminen sekä kierrättäminen.

Valitsemalla hiilineutraalia luonnonkosmetiikkaa autat ihmiskuntaa ponnistelemaan maapallon lämpenemistä ja ympäristökatastrofeja vastaan. Yhdessä voimme yrittää taittaa päästöjen kasvua ja ehkäistä ilmastonmuutoksen karkaamista hallitsemattomaksi.

0 0 votes
Article Rating
Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.