Toimitus / Natural Goods Company

Suomalaisen luonnon Taikaa

3.9.2020,
Natural Goods Company

Hyviä uutisia: nyt valikoimassamme on uutta, raikkaan modernia arkikosmetiikkaa, joka on muovitonta, edullista, käytännöllistä, kotimaista – ja takuuvarmasti aitoa luonnonkosmetiikkaa.

Uusi ihana Taika on huolella tehty hyvän arjen iloksi. Uskomme, että Taika ansaitsee näkyvän paikan kaikkien oman elämänsä hyväntekijöiden kodeissa ja kesämökeillä.

Vantaalla valmistettavan luonnonkosmetiikan tuotantoketju on eettisekologinen ja tuotteet kesänvihreitä ja toimivia. Taika on Ecocert-sertifioitua, hiilineutraalia sekä 100 % vegaanista luonnonkosmetiikkaa.

Taikan pakkaukset ja tuubit ovat kierrätysmuovia sekä kasviperäistä muovia, eikä tuotteissa ole käytetty ylimääräisiä ulkopakkauksia.

Astu Taikapiiriin

Taika-luonnonkosmetiikka mahdollistaa helposti ympäristöystävällisen ja terveystietoisen valinnan jokaiseen kotiin. Tuotesarja sisältää lanseeraushetkellä 10 edullista luonnonkosmetiikkatuotetta.

Taikan valikoimassa on aluksi käsi- ja jalkavoidetta, suihkugeeliä, kasvojen puhdistusgeeliä, vartalovoidetta, kasvojen päivä- ja yövoidetta sekä silmänympärysvoidetta. Tarjolla on myös käsisaippuaa sekä kasvojen puhdistukseen tarkoitettua misellivettä. Jokaisen tuotteen hinta jää alle 10 euron.

Tuotteiden vaikuttavat pääraaka-aineet ovat koivunmahla, ksylitoli ja luonnolliset kasviöljyt. Tuotteiden tuoksut ovat luonnollisia ja mietoja, ja koostumukset nopeasti imeytyviä ja kosteuttavia. Taikaa voivat turvallisesti käyttää kaikenlaiset ihotyypit; niin miehet, naiset kuin lapsetkin.

Taikasta välittyy hyvä fiilis.

Taika-tuotteet tuovat hyvän fiiliksen arkeen.

Taikan tärppituotteet TOP3

Me olemme testanneet ja kokeilleet sinun puolestasi, ja voimme lämpimästi suositella kaikkia Taikoja. Mutta jos valinta on vaikea, kannustamme kokeilemaan erityisesti seuraavia tuotteita, jotka ovat saaneet testiryhmiltä loistavaa palautetta:

1. Raikas puhdistusgeeli

Kasvojen, kaulan ja rinnan ihon puhdistukseen tarkoitettu raikas puhdistusgeeli pesee päivän aikana iholle kertyvät lian ja talin kuivattamatta ihoa. Puhdistusgeeli on tehokas ja vaahtoava, mutta iholle lempeä sulfaatiton puhdistaja, josta jää iholle mukavan pehmeä ja puhdas tuntu.

Kolmen ksylitolin sekä koivunmahlan muodostama raaka-aineyhdistelmä kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Sopii kaikille.

2. Helppo ja huoleton päivävoide

Jokaisen iho tarvitsee kosteutusta. Taikan päivävoide imeytyy heti ja on koostumukseltaan kevyt. Se jättää ihon ihanan joustavaksi ilman tahmeaa tunnetta. Sheavoi yhdessä pellavansiemen- ja auringonkukkaöljyn kanssa ravitsee ihoa ja ehkäisee ihon kuivumista. Voide sopii erityisen hyvin tyypilliselle suomalaiselle sekaiholle, jolla esiintyy jonkin verran pintakuivuutta ja kuivuutta esimerkiksi talvisin. Tuote on hyvä valinta myös miehille.

3. Käsipesua luontoa kuormittamatta

Raikas ja hyvältä tuoksuva käsisaippua koko perheelle on vastuullinen valinta ja kätevä arjen ekoteko. Jatkuvan käsienpesun aikana kullanarvoinen saippua hellii käsien ihoa kosteuttavan glyserolin ja manteliöljyn voimin. Nestesaippua sopii hyvin jatkuvaan päivittäiseen käyttöön ihoa ja luontoa kuormittamatta.

Tilaa heti ripaus Taikaa elämään!

0 0 votes
Article Rating
Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.