Toimitus / Natural Goods Company

50 vuoden kokemus vakuuttaa: näin savi vaikuttaa ihoosi

15.9.2021,
Natural Goods Company

Tunnetko jo Cattier Paris-tuoteperheen? Haluamme esitellä sinulle sen uusimmat jäsenet, mustan ja lilan savinaamion.

Jo yli 50 vuoden ajan Cattier on toiminut saven asiantuntijana ja tehnyt siitä yhden tähtiraaka-aineistaan. Tänä kesänä tuttujen savinaamioiden koostumus ja pakkaus kokivat uudistuksen.

Entuudestaan tutut luottotuotteet White Clay Scrub, Pink Clay Mask ja Green Clay Mask saivat rinnalleen ihastuttavat uutuudet: Black Clay Mask ja Purple Clay Mask -savinaamiot. 

Näin savinaamiot tehoavat ihollasi

Ta-daa, tämä uutuuskaksikko kannattaa ottaa kokeiluun:

Purple Clay Mask – upean lila naamiovoide on energisoiva hedelmien yhdistelmä. Naamio auttaa tuomaan kirkkautta ja elinvoimaa iholle. Lila naamio on napakymppi ja lottovoitto väsyneelle iholle, joka tarvitsee lisää elinvoimaa. Naamion sisältämällä violetilla savella on puhdistava detox-vaikutus, joka heleyttää ja tasoittaa ihon sävyä. C-vitamiinin ja AHA-happojen kirkastavat ja ihoa energisoivat ominaisuudet virkistävät ihoa tehokkaasti. Iho näyttää levänneeltä, kuulaalta ja raikkaalta. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, mutta kannattaa kokeilla, jos koet, että ihosi on väsynyt.

Black Clay Mask – musta naamiovoide, jonka sisältämä merilähdevesi auttaa lisäämään ihoon mineraaleja ja vahvistamaan sitä. Musta naamio on ihanteellinen niin sanotulle kaupunki-iholle ja samealle ihonsävylle. Sillä on hellävarainen detox-vaikutus iholle. Merilähdeveden mineraalit puhdistavat, vahvistavat ja ravitsevat ihoa hellien sitä kokonaisvaltaisesti. Mineraalit ja hivenaineet ovat välttämättömiä terveelle ja säteilevälle iholle. Ihon ulkonäkö paranee ja ihon pinta tasoittuu ja kirkastuu. Tämä sopii kaikille ihotyypeille, mutta suosittelemme sitä erityisesti epäpuhtaalle iholle. 

Oletko jo kokeillut näitä vanhoja tuttuja?

White Clay Scrub on valkoiseen saveen perustuva hellä kuorintavoide. Rakeet ovat bambunkuorta. Voide tuoksuu ihanan raikkaan piparminttuiselta – mieleen tulee Pätkis-suklaa.

Pink Clay Mask -naamion ruskeapellavauutteen tulehdusta ehkäisevä ominaisuus auttaa lievittämään epämukavuuden tunnetta iholla. Naamio on hyvin hellä ja herkällekin iholle sopiva, ja se jättää ihon silkkisen pehmeäksi.

Green Clay Mask sopii parhaiten helposti rasvoittuvalle iholle. Raikkaat piparmintun ja rosmariinin eteeriset öljyt tunnetaan puhdistavista ja supistavista ominaisuuksistaan. Naamio poistaa hyvin iholta rasvaisuuden tunnetta kuitenkaan kuivattamatta ihoa.

Kaikissa muissa Cattierin savinaamioissa paitsi Green Clay Maskissa ja White Clay Scrub -kuorinnassa on makea ja kukkainen tuoksu. Tuoksuyhdistelmä sisältää jasmiinia, basilikaa ja appelsiinin kukkaa tuomaan ihonhoitorutiiniin aisteja avaavan kokemuksen. 

Kaikki Cattierin savinaamiot

Ammattilaisen vinkki: multimasking

Onko kasvoillasi erilaista huomiota vaativia alueita? T-alueella otsassa, nenässä ja leuassa talineritys saattaa olla voimakkaampaa, mutta poskien iho kaipaa kosteutusta. Loistava ratkaisu tähän pulmaan on multimasking eli usean naamion käyttö yhtä aikaa!

Moninaamiointi voisi olla hyvä suomenkielinen termi sille, että lisäät kasvoillesi sopivaan kohtaan juuri sopivaa savinaamiota. Testaa toimivat yhdistelmät:

  • Sekaiholla Green Clay Mask T-alueelle, Pink Clay Mask poskille. Kosteuta naamiota sen vaikutuksen aikana esimerkiksi Novexpertin kasvosuihkeilla.
  • Herkällä ja kuivalla iholla Pink Clay Mask T-alueelle ja Violet Clay Mask erityisen kuiville alueille, kuten leualle.
  • Detox-vaikutteinen moninaamiointi rasvoittuvalle, herkälle ja kuivalle iholle onnistuu levittämällä Green Clay Mask otsalle ja nenälle, Violet Clay Mask poskille ja Black Clay Mask leualle.
  • Ihoa kirkastava ja virkistävä moninaamiointi vahvistaa naamiointihetken piristävää vaikutusta. Se kannattaa tehdä levittämällä Green Clay mask ja Violet Clay Mask otsalle, keltainen mieluusti lähemmäs hiusrajaa, vihreä lähemmäs kulmia. Pink Clay mask on hyvä valinta heleyttämään posket, ja Violet Clay Mask kirkastaa leuan.

Uudistunut koostumus ja pakkaus, edelleen sertifioitua ja vegaanista, totta kai

Naamioiden uudistunut, kermaisempi koostumus on pehmeämpi iholle, ja on myös kuivuessaan miellyttävän pehmeä. Tuotteiden levittäminen on entistä helpompaa. 

Jos naamio tuntuu kuivuvan iholle liikaa, suosittelemme sen pitämistä kosteutettuna vaikutusaikanaan esimerkiksi Novexpertin kasvosuihkeella. Uudet naamiot ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja vegaanisia. 

Naamioiden uudistuneet pakkaukset ottavat ympäristön huomioon entistäkin paremmin. Ekologisempien pakkausten valmistuksessa on käytetty vähemmän muovia ja 42 % käytetystä muovista on kierrätettyä. Pakkaukset itsessään ovat myös uudelleen kierrätettäviä. 

Kaikki tuotteet sisältävät auringonkukkaöljyä ja luomulaatuista aloe veraa, jotka tuovat kosteutusta ja saavat ihon tuntumaan mukavalta. Jokaiseen tuotteeseen on erikseen lisätty jokin erityinen luonnon aktiiviaine, joka on valittu sen perusteella, kuinka se toimii iholla. 

Nyt on hyvä hetki kokeilla ja ihastua tämän Ecocert-sertifioidun ja kansainvälisesti palkitun sarjan tuotteisiin. Kun ostat nyt kaksi Cattier Parisin tuotetta, saat kosteuttavan keltaisen savinaamion kaupan päälle!⁠ Tämä tarjous on voimassa 19.9.2021 asti, elleivät lahjatuotteet lopu sitä ennen.

5 1 vote
Article Rating
Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.