Toimitus / Natural Goods Company

Mehukkaita uutuuksia Mossan valikoimaan

9.3.2020,
Natural Goods Company

Arkikosmetiikan kultakimpale Mossa lanseeraa marjaisen raikkaita kevätuutuuksia, joiden toimivuus ja hinta-laatusuhde ovat vailla vertaa. Latvialainen ekosertifioitu Mossa hallitsee upeasti monipuolisuuden ja ajanmukaisuuden, ja pystyy jälleen tarjoamaan kaivattuja täsmätuotteita alkavaan kevääseen ja kesään.

Aurinkosuoja ei ole vain aurinkoisille päiville

Auringon UV-säteet pääsevät myös pilvien läpi. Fysikaalisilla aurinkosuojavoiteilla voidaan turvallisesti ehkäistä ihon palamista. Erityisesti lasten ja vaaleaihoisten tulee suojautua, sillä ihon palaminen ja UV-altistus lisäävät ihosyöpäriskiä. Ekosertifioitu luonnonkosmetiikan aurinkosuoja ei häiritse ihmisen hormonitoimintaa. Fysikaaliset aurinkosuojat eivät myöskään sisällä ympäristölle haitallisia nanopartikkeleita.

Defense Certified Natural Sunscreen for Face on Mossan uusi luonnonkosmetiikan aurinkosuoja kasvoille. Tuotetta voi käyttää päivittäisen kosteusvoiteen päällä. Kevyt ja helposti levittyvä voide suojaa maksaläiskiltä, ehkäisee ikääntymisen merkkejä ja tarjoaa laajakirjoisen UVA/UVB -suojan kertoimella 30. Tuotteen sisältämät tyrnimarja ja vadelma tuoksuvat miedosti ja niiden vitamiinit hoitavat ihoa. Voiteessa on hiuksenhienosti sävyä, joka sulautuu täydellisesti erilaisiin ihonsävyihin.

Natural Sun SPF20 Mineral Sunscreen -fysikaalinen aurinkosuoja antaa mineraalifilttereiden avulla suojan auringon haitallisilta UV-säteiltä. Mossan tyrnimarjainen koko perheen aurinkosuojavoide kasvoille ja vartalolle on ollut jo aikaisemmin Mossan valikoimassa. Tuote on läpikäynyt pienen pakkausuudistuksen.

Juicy Shake ja Vitamin Cocktail

Mossan uutuudet Juicy Shake ja Vitamin Cocktail kuulostavat hedelmäisen herkullisilta kesädrinkeiltä, mutta baarin sijaan ne myydäänkin luonnonkosmetiikkahyllystä. Juicy Shake on käytännöllinen ja nopea silmämeikin puhdistusaine. Vitamin Cocktail on energisoiva silmänympärysvoide, joka häätää hetkessä tummat renkaat silmien ympäriltä. Sen luonnollisilla voimilla katoavat myös turvotus ja muut väsymykset merkit.

Juicy Shake Makeup Remover on hellävarainen, mutta tehokas silmämeikinpoistoaine. Ihonhoidon tehoaine hyaluronihappo kosteuttaa samalla kun Mossan vitamiinirikkaat laatumarjat tyrni ja vadelma hoitavat herkkää silmänympärysihoa. Juicy Shake tarjoillaan vanulapussa kuivalle iholle, jolloin se sulattaa meikin nopeasti ja helposti. Lopuksi kasvot ja silmänympäysihon voi vielä kaksoispuhdistaa kasvojenpuhdistusaineella.

Jos väsynyt ilme ja tummat silmänaluset kyllästyttävät, Mossa Vitamin Cocktail Energy Boost Eye Cream saapuu niin arjen kuin juhlan pelastajaksi. Pohjoisten marjojen vitamiinit kohottavat sekä ihoa että mieltä. Ihon kapillaareja vahvistavat kasviuutteet auttavat hoitamaan ja ehkäisemään väsyneen, stressaantuneen ja ikääntyvän silmänympärysihon haasteita. Pieni- ja suurimolekyylinen hyaluronihappo hoitavat kuivuutta ja juonteita. Tyrnin ja vadelman vitamiinit tuovat säännöllisessä käytössä iholle kaunista hehkua.

 

Nyt koko Mossan valikoima -20% alennuksella 9.-15.3. ajan. Tervetuloa ostoksille!

Kuvat: Mossa Finland

0 0 votes
Article Rating
Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.