Toimitus / Natural Goods Company

Laboratoire du Haut-Ségalan uusi aloe vera -sarja on herkän ihon pelastaja ja paras valinta kesään

13.6.2019,
Natural Goods Company

Aloe veran ihoa kosteuttavat ja ihon terveyttä edistävät ominaisuudet ovat kiistattomat. Aloe veraa on käytetty ihonhoidollisiin tarkoituksiin useissa kulttuureissa jo vuosituhansia: Egyptin kuningattaret Nefertiti ja Kleopatra osana kauneudenhoitorutiinejaan ja Aleksanteri Suuri ja Christopher Columbus sotilaiden haavojen hoitoon.

Aloe vera on hyvin siedetty ja se sopii kaikille ihotyypeille, jopa hyvin herkälle iholle. Siksi aloe  vera onkin ranskalaisen Laboratoire du Haut-Ségalan uutuustuotelinjan pääosassa. Linja on hyvin kompakti, ja se sisältää kolme tuotetta päiväkäyttöön, kolme tuotetta yökäyttöön sekä silmänympärysvoiteen ja vartalo/yleisvoiteen. Myös Tuubitoleranssi-bloggari ihastui sarjaan, lue lisää hänen blogistaan.

Aloe vera on parasta, mitä voit kesäihollesi tarjota: se rauhoittaa UV-säteiltä, lievittä kutinaa, punoitusta, ärsytyksiä, kosteuttaa ja pitää ihon suojattuna. Ennenkaikkea sillä on paljon parantavia vaikutuksia.

 

ALOE  VERAN  AKTIIVIAINEET AVATTUNA

Aloe vera sisältää yli 200 aktiivista ainesosaa: vitamiineja, entsyymejä, mineraaleja, sokereita, ligniiniä, saponiineja, salisyylihappoja ja aminohappoja, jotka toimivat synergiassa keskenään ihon parhaaksi. Muun muassa aloen sisältämät vitamiinit A (beetakaroteeni), C ja E sekä B12 neutraloivat vapaita radikaaleja, kuten ilmansaasteita, tupakansavua ja UV-säteiden aiheuttamia soluvaurioita.

Aloe veran mineraalit kalsiumi, kromi, kupari, seleeni, magnesium, mangaani, kalium, natrium ja sinkki ovat välttämättömiä ihon solujen erilaisten entsyymitoimintojen kannalta. Sen rasvahapoilla on anti-inflammatorisia eli tulehduksenvastaisia ominaisuuksia sieniin, viruksiin ja bakteereihin, sekä myös analgeettisia eli kipua poistavia ominaisuuksia.

Aloe veran kosteuttava ja ennenaikaista ikääntymistä hidastava vaikutus tulee mukopolysakkarideista, jotka auttavat sitomaan kosteutta ihoon. Aloe stimuloi ihon fibroblasteja, jotka tuottavat kollageenin ja elastiinin kuituja, jolloin iho on joustavampi ja sileämpi. Sillä on myös kyky vaikuttaa ihon pinnallisiin epidermaalisiin soluihin tarttumalla ne yhteen, mikä pehmentää ihoa.

 

LABORATOIRE DU HAUT-SÉGALA ALOE VERA SARJA

Yli 98% linjan raaka-aineista ovat luonnollista alkuperää.

 

Aloe Vera Misellivesi puhdistaa kasvot ja silmämeikin hellävaraisesti. Kukkaisvedet yhdessä hyaluronihapon kanssa pehmentävät ja kosteuttavat ihoa. Sopii kasvojen päivittäiseen puhdistukseen aamuin ja illoin. Jättää ihon pehmeäksi eikä kuivata. Mieto tuoksu.

VINKKI: Miselliveden avulla voit pyyhkiä myös naamiot pois kasvoilta.

 

 

 

 

 

Aloe Vera Anti-Pollution Serum

Täyteläinen ilmansaasteilta suojaava seerumi kosteuttaa ihoa aloe veran ja  hyaluronihapon avulla. Leväuute suojaa ihoa päivittäisiltä ulkoisilta stressitekijöiltä ja ehkäisee ärsytystä ja ikääntymismuutoksia. Imeytyy nopeasti ja jättää ihon pehmeäksi, sileäksi ja heleäksi.

VINKKI: Levitä seerumi misellivedestä vielä kosteille kasvoille, tehostat kosteuden imeytymistä ihoon.

 

 

 

 

Aloe Vera Day Cream

Kevyt päivävoide kosteuttaa, pehmentää ja tuo iholle kaunista heleyttä. Aloe vera yhdessä lehmuksenkukkaveden kanssa  kosteuttavat tehokkaasti samalla kun argan– ja jojobaöljy pehmentävät ja silottavat ihoa.

 

 

 

 

 

Aloe Vera Make-Up Remover

Raikas aloe verapohjainen puhdistusmaito poistaa meikin ja epäpuhtaudet iholta tehokkaasti. Aloe vera yhdessä kukkaisvesien kanssa kosteuttaa ja pehmentää ihoa.

VINKKI: Levitä  suoraan  kuivalle  iholle, emulgoi  veden  kanssa, huuhtele ja kuivaa.

 

 

 

 

Aloe Vera Face Serum

Ylellinen seerumi rauhoittaa ihoa päivän jälkeen ja tukee ihon yönaikaista elpymistä neljän arvokkaan kasviöljyn avulla. Aloe vera-, myskiruusu-, jojoba- ja hasselpähkinäöljy pehmentävät ja tuovat hehkua iholle.

 

 

 

 

 

Aloe Vera Night Cream

Pehmeän täyteläinen ja samettinen yövoide elvyttää ja korjaa ihoa. Aloe vera, ruusuvesi ja merileväuute vahvistavat, rauhoittavat ja tehokosteuttavat ihoa tuoden sille kauniin hehkun. Sulaa ihanasti ihoon.

VINKKI: Käytä yövoiteen alla Aloe Vera -geeliä, joka lisäkosteuttaa ja uudistaa ihoa yön aikana.

 

 

 

 

Aloe Vera Eye Contour roll-on

Aloe Vera roll-on silmänympärysgeeli virkistää silmänympärysihoa. Aloe vera ja hyaluronihappo kosteuttavat ihoa ja silottavat juonteita samalla, kun ruusuvesi rauhoittaa ihoa. Jättää silmänympärysihon nuorekkaaksi ja kauniiksi.

VINKKI:  Käytä  tätä  myös huulien  ympärillä  vähentämään  juonteita.

 

 

Aloe Vera Gel

Aloe Vera-geeli kosteuttaa ja rauhoittaa herkkää ja kuivaa ihoa. Sopii ihanteellisesti myös auringon polttamalle iholle viilentämään ja rauhoittamaan. Levittyy ja imeytyy  iholle ihanteellisesti jättämättä tahmaista tunnetta.

VINKKI:  Levitä aloe  vera  -geeli  heti  kasvoveden  jälkeen  seerumin  tavoin  kasvoille  ja  jatka  normaalilla  päivävoiteella. Aloe vera -geeli tuo kasvoille lisäkosteutta esimerkiksi talvikuukausien aikana.  

 

 

 

Kommentointi suljettu

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.