Toimitus / Natural Goods Company

Kosmetiikkaa ilman lisä- tai täyteaineita?

27.11.2017,
Natural Goods Company

Ayurvedisen Khadin naamiot ovat hyvä vaihtoehto kosmetiikkayliherkkyyksistä kärsiville, herkkäihoisille sekä minimalisteille.

Naamiot sisältävät vain ja ainoastaan aktiivisia luonnonraaka-aineita ilman säilöntäaineita, hajusteita tai väriaineita. Kierrätettäviin metallipurkkeihin pakatut, erittäin riittoisat naamiot sekoitetaan itse nesteeseen. Naamiojauheet säilyvät pitkään ja ovat loistava vaihtoehto esimerkiksi lisäaine- tai tuoksuherkille.

Vaikka Khadin ideologiaa ohjaakin vanha intialainen Ayurveda, jossa ihmisen hyvinvointia käsitellään kolmen eri kehotyypin kautta, sopivat tuotteet valittavaksi myös oman ihotyypin perusteella.

Neem, yksi ayurvedan avainyrteistä

Neem Face Mask -naamio syväpuhdistaa sekaihoa ja antaa sille kauniin kuulauden. Ihanasti ihoa viilentävä naamio auttaa avaamaan tukkeutuneita ihohuokosia ja toimii erinomaisesti myös kuorintana. Anti-allergeeninen, antibakteerinen ja erinomaisesti ihoa parantavaa neem-yrttiä on käytetty jo tuhansia vuosia intiassa ihonhoidossa. Se on yksi tehokkaimmista ihottumia hoitavia ja bakteerikasvua hillitseviä yrttejä ja auttaa ihoa puhdistumaan päivittäin siihen kerääntyvistä toksiineista. Naamio sopii myös rasvoittuvalle iholle.

Santelipuuunaamio Sandawool Face Mask  sopii vaikka hiihtolomalla auringon polttamalle iholle. Naamion kurkuma on antiseptinen yrtti, ja se auttaa parantamaan auringonpolttamia ja UV-vaurioita. Naamio on oiva apu myös suurentuneiden ihohuokosten, epäpuhtauksien ja pigmenttihäiriöiden hoitoon.

Naamioden muut raaka-aineet, kuten kuohusavi, sinkkidioksidi ja tulsi mm. imevät itseensä ylimääräistä talia, hoitavat ihoa, supistavat ihuokosia, parantavat ihovaurioita ja auttavat antioksidanteillaan ehkäisemään ihon ikääntymistä.

 

Naamion käyttö:

Sekoita noin kaksi teelusikallista kasvonaamiota veteen, ruusuveteen tai maitoon, erityisesti jos ihosi on kuiva. Levitä ohut kerros kaikkialle kasvoille, kaulalle ja hartioille. Jos ihohuokoset ovat tukkeutuneet, valele kasvot ensin lämpimällä vedellä ja levitä naamio heti sen jälkeen. Anna vaikuttaa noin 10-15 minuutin ajan. Vaikutusajan päätyttyä kostuta kasvot ja pyörittele naamiota kasvoilla hyvin hellästi pyörivin liikkein kuorivan vaikutuksen hyödyntämiseksi. Huuhtele viileällä vedellä.

Kommentointi suljettu

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.