Toimitus / Natural Goods Company

Kasviöljyt – herkkäihoisten ja atoopikkojen suosikit

20.12.2017,
Natural Goods Company

Laboratoire du Haut-Ségalan öljyt ovat monikäyttöinen vaihtoehto herkkäihoisille ja atoopikoille

Ihomme tuottaa omaa rasvaa eli seebumia suojatakseen itseään ulkoisilta rasituksilta ja kosteuden haihtumiselta. Kylmä ja kuiva ulkoilma sekä lämmin ja kuiva sisäilma aiheuttavat kuitenkin usein sen, että talvella ihon oma rasva ei välttämättä riitä hoitamaan näitä tehtäviä. Tällöin avuksi kannatta ottaa kasviöljyt. Omegapitoiset kasviöljyt imeytyvät voidetta syvemmälle, kosteuttavat ihoa ja ruokkivat myös sen hyviä bakteereja.

 

SYÖT RUOKAA – RUOKI MYÖS IHOASI

Iho vahvistuu terveeksi, kun sitä ravitaan oikein – omega-rasvahapot ovat parasta ruokaa iholle. Omegat tasapainottavat ihoa, parantavat tulehduksia ja rauhoittavat sekä sisäisiä solu- että ulkoisia ihotulehduksia.

Yhtä paljon kun me rakastamme avokadoa, se rakastaa myös meidän ihoa. LABORATOIRE DU HAUT-SÉGALA AVOKADOÖLJY on todellinen monitoimiöljy, joka hoitaa hiukset, kasvot, vartalon ja jopa herkät silmänympärykset. Se tunnetaan hyvistä rasvahapoista ja runsaasta vitamiinipitoisuudesta (A-, B-, C-, D-, E-, H- ja K-vitamiini). Öljyn ravitseva ja hoitava runsas antioksidantti- ja vitamiinipitoisuus tekee siitä yhden parhaimmista anti age -tuotteista. Öljy imeytyy ihoon nopeasti ja antaa sille välitöntä hehkua. Kasvoille tai vartalolle levittämisen jälkeen lopun avokadoöljyn käsistä voi haroa hiuksiin.

LABORATOIRE DU HAUT-SÉGALAN lisäaineeton MANTELIÖLJY puolestaan on ärtyneen ja kuivan ihon luottoöljy. Manteliöljyn rauhoittavat ominaisuudet yhdessä proteiinien, A-, E-, B1-, B2- ja B6-vitamiinien, tyydyttymättömiäen ja monityydytymättömien rasvahappojen kanssa tuovat iholle pehmeyttä ja suojaa. Manteliöljy pehmittää, suojaa, ja ravitsee ihoa ja parantaa myös palohaavoja. Hellävaraista manteliöljyä voi käyttää myös vauvan herkän ihon hoitoon sekä myös ärsyyntyneelle iholle. Manteliöljy sopii kuivalle ja atooppiselle iholle tai ilmastosta johtuvan pintakuivuuden hoitoon.

Kommentointi suljettu

Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.