Toimitus / Natural Goods Company

Huulivoiteen ABC – mitä pitää huomioida huulirasvan valinnassa?

18.3.2019,
Natural Goods Company

A) Talvi kuivattaa herkästi huulia, sillä niiden rakenne on erilainen kuin muualla ihossa. Huulissa ei ole suojaavaa seebumia tuottavia talirauhasia.

Huomioi siis huulivoiteen hankinnassa, että sen koostumus sisältää kylmäpuristettuja kasviöljyjä ja -vahoja, jotka imitoivat luonnollisesti ihon omaa rasvaa. Ne sekä kosteuttavat pitkään että ravitsevat huulia omega-rasvahapoin. Muun muassa jojobaöljylla on täydellinen rasvahappokoostumus huulien ihon hoitoon. Se pehmentää, suojaa, kosteuttaa ja myös korjaa ihoa.

 

B) Tavanomaisen kosmetiikan maaöljyt, kuten vaseliini, ovat huulille täysin hyödyttömiä. Silikonijohdannaisia sisältävät voiteet voivat haitata ja jopa tuhota ihon omaa mikrobiomia, joka aiheuttaa lisää huulten kuivumista ja voi herkistää.

Sertifioidun luonnonkosmetiikan huulivoiteet ovat suojaavin valinta. Ne eivät häiritse ihon omaa seebumintuotantoa, eivätkä tapa ihon hyviä mikrobeja. Myös luonnolliset antioksidantit säilyvät kasviöljypohjassa paremmin. Kasviöljyjen antioksidantit ehkäisevät solujen hapettumista ja uudistavat huulia raviten niitä tehokkaasti. Huulista tulee kimmoisat ja ne kestävät paremmin ulkoisia rasituksia.

 

C) Levitä huulivoide aina myös huulten rajojen yli.

Suun liikkeitä ohjaa yli 12 lihasta ja siksi iho suun ympärillä on herkkä saamaan juonteita ja ryppyjä. Huulivoide pitää suun ympärystän ihon joustavana ja ravittuna. Kosteutettu iho säilyy pidempään kimmoisana.

 

Valitse alta mieleisesi huulivoide – ne on kaikki luonnonkosmetiikkasertifioituja, tarkkaan valittuja ja tehokkaasti toimivia

0 0 votes
Article Rating
Ilmoitukset kommenteista
Ilmoita
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top

You are about to remove a gift product. If you continue, it will not be added to your cart again.